Θόλωσε όταν του πρότεινε να χωρίσουν!

Ανθρωποκυνηγητό για τον 69χρονο που πυρπόλησε μέσα σε μαγαζί στα Τρίκαλα την (πρώην) σύντροφό του.

Η σκέψη ότι θα τον εγκατέλειπε η γυναίκα με την οποία διατηρούσε επί χρόνια σχέση πάθους αλλά και μίσους τού θόλωσε το μυαλό. Ετσι, κρατώντας ένα μπιτόνι βενζίνη στο ένα χέρι και έναν αναπτήρα στο άλλο, ο 69χρονος Τρικαλινός μπήκε στο μαγαζί όπου εργαζόταν η 44χρονη πρώην σύντροφός του και δίχως να διστάσει την πυρπόλησε!

Σε βάρος του ηλικιωμένου, που ακόμη αναζητείται, σχηματίστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων δικογραφία για επικίνδυνες σωματικές βλάβες, η οποία θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

Αρπαξε φωτιά

Ολα έγιναν το βράδυ της Τρίτης, λίγο προτού κλείσουν τα καταστήματα. Ο άνδρας σε κατάσταση αμόκ μπήκε στο κατάστημα εμπορίας ηλεκτρικών ειδών που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και προτού προλάβει να αντιδράσει κανείς, περιέλουσε τη 44χρονη με βενζίνη και αμέσως με τον αναπτήρα τής έβαλε φωτιά, η οποία μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου είχε καλύψει όλο το σώμα της, προκαλώντας της εγκαύματα στο πρόσωπο, στον λαιμό και στο χέρι.

Σοκαρισμένοι οι συνάδελφοι της άτυχης υπαλλήλου και κάποιοι από τους πελάτες έτρεξαν να σβήσουν τις φλόγες από τα ρούχα και το κορμί της, ενώ κάποιοι άλλοι ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου τη μετέφερε στο νοσοκομείο από το οποίο ευτυχώς χθες πήρε εξιτήριο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι θύτης και θύμα διατηρούσαν δεσμό, όμως κάθε τόσο χώριζαν, αφού υπήρχαν μεταξύ τους συχνοί καβγάδες και ξυλοδαρμοί. Οταν η 44χρονη ανακοίνωσε στον 69χρονο -ακόμη μία φορά- ότι θέλει να διακόψουν, εκείνος αντέδρασε.

Της ζήτησε να το ξανασκεφτεί και να προσπαθήσουν και οι δύο να σώσουν τη σχέση τους, αλλά εκείνη ήταν ανένδοτη και του ζήτησε να μην την ενοχλήσει ποτέ ξανά. Ο ηλικιωμένος, μη μπορώντας να δεχτεί την απόρριψη, προχώρησε στην πράξη εκδίκησης που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία των Τρικάλων. Εν τω μεταξύ, οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 69χρονου, ο οποίος μέχρι χθες δεν είχε βρεθεί.

ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δημήτρης Αλεξανδρής: «Με τη γυναίκα μου είμαστε μαζί πάνω από 30 χρόνια»

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής σε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» μίλησε για τον γάμο του και τη σύζυγό του με την οποία είναι μαζί πάνω από 30 χρόνια.

16 χρόνια γάμου για ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ – «Όλες τις ζωές μου θέλω να τις ζήσω μαζί σου!»

«Όλες τις ζωές μου θέλω να τις ζήσω μαζί σου!!! Σε λατρεύω και σε ευχαριστώ για όλα»

Συγκλονίζει γνωστή κυρία της τηλεόρασης: «​Η μαμά μου ήταν νόθο παιδί, προϊόν βιασμού»

Μία συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε η γνωστή κυρία της σόουμπιζ.

Μαρί Κωνσταντάτου – Γιάννης Κεντ: Ξανά μαζί μετά το διαζύγιο

Φωτιές άναψε η κοινή εμφάνιση της Μαρί Κωνσταντάτου και...

Γαλάτεια Βασιλειάδη: «Πάω να τα βάλω στο πλυντήριο και βλέπω ένα στριγκάκι στην τσέπη του»

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος με τη Γαλάτεια Βασιλειάδη ήταν καλεσμένοι της εκπομπής «Στην αγκαλιά του Φάνη» μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε ένα περίεργο περιστατικό που συνέβη.

Αποκλειστικό! «Μασκέ» απιστία από διάσημη τραγουδίστρια με παντρεμένο επιχειρηματία

Είναι αδύνατον να χωρίσουν, παρά τα δεκάδες εμπόδια και τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει ο παράνομος δεσμός τους!

Έμυ Λιβανίου: Νυχτοπερπάτησε με τον εφοπλιστή σύντροφό της, Πέτρο Παππά

Η Έμυ Λιβανίου με τον σύντροφό της, Πέτρο Παππά έκαναν βραδινή έξοδο.