Κολαστήρια για πολλά παιδιά ορφανοτροφεία στο Σίδνεϊ!

Καταγγελίες-σοκ από αγοράκια για όργια σεξουαλικής κακοποίησης.

Ανατριχιαστικές καταγγελίες σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων με τις «ευλογίες» του Στρατού της Σωτηρίας στο Σίδνεϊ εξετάζει ειδική επιτροπή της Αυστραλίας. Τα περιστατικά, που στοιχειώνουν ακόμη και σήμερα τα θύματά τους, αφορούν κυρίως την περίοδο 1966-1977 και λάμβαναν χώρα στα ορφανοτροφεία της διεθνούς προτεσταντικής οργάνωσης στην αυστραλιανή πρωτεύουσα. Δεκάδες καταγγελίες αγοριών, που ζούσαν στα σπίτια του Στρατού της Σωτηρίας, αναφέρουν ότι «νοικιάζονταν» από τα μέλη της οργάνωσης σε παιδόφιλους, οι οποίοι έμπαιναν τις νύχτες στους κοιτώνες τους και τα κακοποιούσαν.


Ενα εξ αυτών υποστηρίζει ότι εστάλη από τον επικεφαλής κάπτεν Λόρενς Γουίλσον στο σπίτι ενός ανδρόγυνου, που το κακοποίησε σεξουαλικά. «Το ζευγάρι φορούσε στολές του Στρατού της Σωτηρίας και η γυναίκα είχε κοντά, ξανθά μαλλιά και ήταν γύρω στα 30», όπως κατέθεσε το θύμα στην επιτροπή, προσθέτοντας ότι κατά την επιστροφή του στο σπίτι είπε στον κάπτεν Γουίλσον τι του είχε συμβεί κι εκείνος τον χτύπησε δεκαοκτώ φορές με μια ράβδο.


Δεν είναι όμως η μόνη μαρτυρία που προκαλεί ανατριχίλα. Ενας άλλος άντρας κατέθεσε στην επιτροπή ότι τα αγόρια που ζούσαν σε σπίτι του Στρατού της Σωτηρίας κακοποιούνταν κάποιες φορές και από άντρες που έμπαιναν τις νύχτες στα δωμάτιά τους, αναφέροντας μάλιστα ότι ο ίδιος είχε πέσει θύμα βιασμού και από τον ίδιο τον κάπτεν Γουίλσον. «Ακόμη και σήμερα δυσκολεύομαι να κοιμηθώ. Ο Γουίλσον με έπαιρνε συχνά τις νύχτες από το κρεβάτι μου. Μερικές φορές έρχονταν και άγνωστοι από τις εξόδους κινδύνου, μεγάλης ηλικίας άντρες. Δεν υπήρχε επίβλεψη» ανέφερε χαρακτηριστικά.


Μερικές από τις χειρότερες περιπτώσεις κακοποίησης ήρθαν στο φως στη διάρκεια των ακροάσεων της επιτροπής για τα σπίτια του Στρατού της Σωτηρίας στο Σίδνεϊ, όπου οι στρατηγοί σοδόμιζαν αγόρια ηλικίας έξι έως δεκαεπτά ετών με λάστιχα ποτίσματος και τα χτυπούσαν μέχρι να ματώσουν. Ο κάπτεν Γουίλσον είχε δικαστεί για δεκαεννέα αδικήματα, ωστόσο είχε αθωωθεί το 1997. Πέθανε το 2008, όμως τρεις από τους συνολικά πέντε κατηγορουμένους είναι ακόμη εν ζωή.


ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δημήτρης Αλεξανδρής: «Με τη γυναίκα μου είμαστε μαζί πάνω από 30 χρόνια»

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής σε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» μίλησε για τον γάμο του και τη σύζυγό του με την οποία είναι μαζί πάνω από 30 χρόνια.

16 χρόνια γάμου για ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ – «Όλες τις ζωές μου θέλω να τις ζήσω μαζί σου!»

«Όλες τις ζωές μου θέλω να τις ζήσω μαζί σου!!! Σε λατρεύω και σε ευχαριστώ για όλα»

Συγκλονίζει γνωστή κυρία της τηλεόρασης: «​Η μαμά μου ήταν νόθο παιδί, προϊόν βιασμού»

Μία συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε η γνωστή κυρία της σόουμπιζ.

Μαρί Κωνσταντάτου – Γιάννης Κεντ: Ξανά μαζί μετά το διαζύγιο

Φωτιές άναψε η κοινή εμφάνιση της Μαρί Κωνσταντάτου και...

Γαλάτεια Βασιλειάδη: «Πάω να τα βάλω στο πλυντήριο και βλέπω ένα στριγκάκι στην τσέπη του»

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος με τη Γαλάτεια Βασιλειάδη ήταν καλεσμένοι της εκπομπής «Στην αγκαλιά του Φάνη» μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε ένα περίεργο περιστατικό που συνέβη.

Αποκλειστικό! «Μασκέ» απιστία από διάσημη τραγουδίστρια με παντρεμένο επιχειρηματία

Είναι αδύνατον να χωρίσουν, παρά τα δεκάδες εμπόδια και τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει ο παράνομος δεσμός τους!

Έμυ Λιβανίου: Νυχτοπερπάτησε με τον εφοπλιστή σύντροφό της, Πέτρο Παππά

Η Έμυ Λιβανίου με τον σύντροφό της, Πέτρο Παππά έκαναν βραδινή έξοδο.