Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ο άπιστος Μπον Τζόβι

Την επιτυχία του Δημήτρη Κοντολάζου «Δεν σου κάνω τον...

Τα δάκρυα της Σάττι για την απώλεια του πατέρα της

Σε μια ανθρώπινη και συγκινητική στιγμή, λόγω της πρόσφατης...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Ο Ιωάννης Καραγεώργης τιμήθηκε για την προσφορά του στο Φοιτητικό Οικοτροφείο της...

Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος και ο...

Η σπρίντερ που «τρέχει» στα χιόνια

Η Λόλο Τζόουνς κλέβει την παράσταση προτού καν αρχίσουν οι χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες στο Σότσι, με τη συμμετοχή της στην ομάδα έλκηθρου των ΗΠΑ να προκαλεί αντιδράσεις.

Η Λόλο Τζόουνς κατάφερε να γίνει μία ακόμη φορά το πρόσωπο που κλέβει την παράσταση εκτός αγωνιστικών χώρων, και μάλιστα προτού καν ξεκινήσουν οι χειμερινοί Ολυμπιακοί στο Σότσι, στους οποίους συμπεριλήφθηκε με την αποστολή της αμερικανικής ομάδας. Βλέπετε, άλλες αθλήτριες από την πατρίδα της στο έλκηθρο που κόπηκαν την τελευταία στιγμή βγήκαν δημόσια και έκαναν αναφορά για προμελετημένη απόφαση της ομοσπονδίας, λόγω της δημοσιότητας της Τζόουνς.


Επί της ουσίας, η Αμερικανίδα σπρίντερ «κατηγορείται» πως κέρδισε τη θέση της στους χειμερινούς Ολυμπιακούς με… σπρώξιμο από το NBC, το twitter και τους χορηγούς. Η πρωταθλήτρια των 100 μ. με εμπόδια στράφηκε στο έλκηθρο (μπόμπσλεϊ) προκειμένου να καταφέρει να κατακτήσει ένα ολυμπιακό μετάλλιο.


Στην ίδια ομάδα θα βρίσκεται και η χρυσή Ολυμπιονίκης στη σκυταλοδρομία 4X100 μ. η Λορίν Γουίλιαμς, η συμμετοχή της οποίας όμως έχει περάσει πραγματικά στα «πολύ ψιλά», αφού όλα τα φώτα έχουν πέσει πάνω στην Τζόουνς. Αλλωστε, η δήλωσή της πως θα παραμείνει παρθένα μέχρι να παντρευτεί έχει μείνει αξέχαστη!


Ενδεικτικό πάντως της οργής που επικρατεί για την Αμερικανίδα σπρίντερ είναι η επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον της η Εμιλι Αζεβέδο. «Επρεπε να είχα δουλέψει περισσότερο στο να αυξήσω τους ακολούθους μου στο twitter από το να αυξήσω τη μάζα σώματός μου»… είπε χαρακτηριστικά η Αμερικανίδα αθλήτρια που έμεινε εκτός Ολυμπιακών. Η Τζόουνς έχει στο twitter περισσότερους από 375.000 ακολούθους (!), ενώ… τουιτάρει μανιωδώς και συχνότατα με γραφικό τρόπο!


Είναι επίσης άξιο αναφοράς πως ακόμα και οι αθλητές της αμερικανικής ομάδας δεν θέλουν την Τζόουνς, για τον λόγο ότι όλοι ασχολούνται μαζί της και όχι με εκείνους που κατακτούν μετάλλια σε παγκόσμια κύπελλα. Ομως, η αμερικανική ομοσπονδία διέψευσε αυτές τις μέρες τους ισχυρισμούς των αθλητριών, λέγοντας πως η Τζόουνς κέρδισε με το σπαθί της -έστω και αν η διαφορά ήταν πολύ μικρή- τη θέση της στην ομάδα.


Παρά τις αντιδράσεις, λοιπόν, σε λίγες μέρες στο Σότσι της Ρωσίας θα δούμε χειμερινούς Ολυμπιακούς με την εντυπωσιακή Λόλο Τζόουνς (από τις 7 έως τις 23 Φεβρουαρίου). Μαζί με τη Γουίλιαμς θα έχουν την αρμοδιότητα να σπρώχνουν το έλκηθρο στα πρώτα 30-40 μέτρα και μετά να μπαίνουν γρήγορα μέσα και να τραβούν τα φρένα στο τέλος. Να σημειωθεί πως για να καταφέρει να σπρώξει το έλκηθρο η Τζόουνς καταναλώνει 9.000 θερμίδες την ημέρα.


ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΑΖΙΩΤΗΣ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....