«Αμοκ» για την Κεϊτι Πέρι!

Πάνω από 50 εκατ. μέλη στον λογαριασμό της στο twitter. Ξεπέρασε Μπίμπερ και Ομπάμα!

Ο θρόνος των social media χωράει μόνον έναν και από το βράδυ της περασμένης Παρασκευής έχει βασίλισσα. Είναι η Κέιτι Πέρι αυτή που έσπασε το ρεκόρ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μια και έγινε ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο που κατάφερε να συλλέξει περισσότερα από 50.000.000 μέλη στον λογαριασμό της στο twitter.


Το Twitter Counter, το οποίο δίνει τα στοιχεία για τη χρήση των κοινωνικών δικτύων, ανακοίνωσε ότι η 29χρονη τραγουδίστρια ξεπέρασε αυτόν το συμβολικό αριθμό στις 21.43, ώρα Γκρίνουιτς, φτάνοντας πλέον τα 50.025.735 σε σύνολο μελών. Η τραγουδίστρια μέσω του λογαριασμού της @ KatyPerry δεν έκανε κανένα σχόλιο γι’ αυτό το ρεκόρ, σίγουρα όμως είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένη.


Η Πέρι ξεπέρασε στη λίστα των χρηστών του twitter τον «άτακτο» Τζάστιν Μπίμπερ, ο οποίος με τη σειρά του είχε εκθρονίσει τη Lady Gaga, τον περασμένο Ιούνιο, παίρνοντάς της τον τίτλο του πιο δημοφιλούς προσώπου στο συγκεκριμένο είδος κοινωνικής δικτύωσης. Ο Μπίμπερ έχει έως τώρα 49.200.000 μέλη-οπαδούς που τον «ακολουθούν» στο twitter, γεγονός που τον κατατάσσει στη δεύτερη θέση. Ακολουθεί στην τρίτη ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα με 41,2 εκατομμύρια οπαδούς. Η Lady Gaga βρίσκεται πλέον στην τέταρτη θέση με 41.020.000, αν και ήταν αυτή που είχε κερδίσει το πρώτο ρεκόρ, τον Μάρτιο του 2012, όταν είχε γίνει ο πρώτος άνθρωπος με τουλάχιστον 20.000.000 οπαδούς στο twitter.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δημήτρης Αλεξανδρής: «Με τη γυναίκα μου είμαστε μαζί πάνω από 30 χρόνια»

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής σε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» μίλησε για τον γάμο του και τη σύζυγό του με την οποία είναι μαζί πάνω από 30 χρόνια.

16 χρόνια γάμου για ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ – «Όλες τις ζωές μου θέλω να τις ζήσω μαζί σου!»

«Όλες τις ζωές μου θέλω να τις ζήσω μαζί σου!!! Σε λατρεύω και σε ευχαριστώ για όλα»

Συγκλονίζει γνωστή κυρία της τηλεόρασης: «​Η μαμά μου ήταν νόθο παιδί, προϊόν βιασμού»

Μία συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε η γνωστή κυρία της σόουμπιζ.

Μαρί Κωνσταντάτου – Γιάννης Κεντ: Ξανά μαζί μετά το διαζύγιο

Φωτιές άναψε η κοινή εμφάνιση της Μαρί Κωνσταντάτου και...

Γαλάτεια Βασιλειάδη: «Πάω να τα βάλω στο πλυντήριο και βλέπω ένα στριγκάκι στην τσέπη του»

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος με τη Γαλάτεια Βασιλειάδη ήταν καλεσμένοι της εκπομπής «Στην αγκαλιά του Φάνη» μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε ένα περίεργο περιστατικό που συνέβη.

Αποκλειστικό! «Μασκέ» απιστία από διάσημη τραγουδίστρια με παντρεμένο επιχειρηματία

Είναι αδύνατον να χωρίσουν, παρά τα δεκάδες εμπόδια και τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει ο παράνομος δεσμός τους!

Έμυ Λιβανίου: Νυχτοπερπάτησε με τον εφοπλιστή σύντροφό της, Πέτρο Παππά

Η Έμυ Λιβανίου με τον σύντροφό της, Πέτρο Παππά έκαναν βραδινή έξοδο.