Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Αλεξίου και Τσανακλίδου μαζί σε αξέχαστες επιτυχίες

Πάθος και δύναμη. Χιούμορ και οικειότητα. Εσωτερικότητα και εξωστρέφεια. Ολα αυτά και πολλά τραγούδια-διαμάντια του ελληνικού πενταγράμμου θα διαθέτει η ένωση δύο γυναικείων φωνών που αναμένεται να μαγέψουν το μουσικόφιλο κοινό.

Από τις 7 Φεβρουαρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο (για περιορισμένες εμφανίσεις) η Χάρις Αλεξίου και η Τάνια Τσανακλίδου θα συμπράττουν για να μας ταξιδέψουν επί σκηνής του Anodos Stage Live σε εποχές και δίσκους που λατρέψαμε, ενώ θα σεργιανίσουν άφοβα και με κέφι σε διαχρονικές επιτυχίες.

Η μουσική παράσταση που ετοίμασαν οι δύο ερμηνεύτριες φέρει τον τίτλο «Τραγούδα, θέλω να σε ακούω» και αναμένεται να συγκινήσει, αφού τόσο η Χαρούλα όσο και η Τάνια ανήκουν σε εκείνη τη γενιά που ανανέωσε, τροφοδότησε και προχώρησε το ελληνικό τραγούδι, ταυτίστηκε με αυτό. Ο λυρισμός και το πάθος τους θα πλαισιωθούν από τους νέους μουσικούς του Nouveau Sextet (Θωμάς Κωνσταντίνου, Σωτήρης Λεμονίδης, Αλέξανδρος Αρκαδόπουλος, Δημήτρης Τσάκας, Κώστας Μερετάκης, Κώστας Κωνσταντίνου). Μαζί τους θα είναι ακόμη οι Παναγιώτης Τσεβάς και Δημήτρης Μπαρμπαγάλας.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα