Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου, 2025

«Να μ’αγαπάς»: Ρεκόρ σεζόν και πρωτιά σε σύνολο και δυναμικό κοινό

Οι εξελίξεις, το σενάριο και οι συγκλονιστικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών της καθημερινής σειράς του Alpha «Να μ’ αγαπάς», έκαναν

Δημήτρης Γιώτης: Γιορτάζει 20 χρόνια στη δισκογραφία με νέο τραγούδι του Κυριάκου...

Με μία μπαλάντα, που σε κερδίζει από το πρώτο της άκουσμα, κάνει δυναμικό come back στη δισκογραφία, o Δημήτρης Γιώτης.

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Ελένη Κοκκίδου: «Σκυλομαμά» σε safe mode

Μια άνω τελεία στα επαγγελματικά της έβαλε η Ελένη...

Μαμά στην πασαρέλα

Η εκρηκτική Ντάτζεν Κρας, που είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της, είναι από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα.

Αφού ανακοίνωσε μέσω Ιnstagram, facebook και twitter ότι είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της, δημοσιεύοντας και μια γυμνή της φωτογραφία, η Ντάτζεν Κρας πήρε το τέλειο κορμί και το υπέροχο πρόσωπό της και έσπευσε να ολοκληρώσει τη φωτογράφιση που είχε στα σκαριά. Το πρόγραμμά της εξάλλου είναι ακόμη φορτωμένο. Δεν είναι τυχαία το τέταρτο πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο του κόσμου και η αγαπημένη των κολοσσών, όπως οι Victoria’s Secret, L’Oreal, Calvin Klein, Gucci, Valentino, Versace, Tommy Hilfiger και Miu Miu.


Τα media την παραλληλίζουν με την Ωραία Ελένη της Τροίας ή την αποκαλούν «η σύγχρονη Μπριζίτ Μπαρντό» και ασχολούνται διακαώς με ό,τι έκανε, κάνει ή πρόκειται να κάνει. Ετσι ο παγκόσμιος Τύπος αναπαρήγαγε μετά μανίας τις δηλώσεις της στη «New York Post»λίγες μέρες πριν ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της, όταν εξομολογήθηκε ότι αισθάνεται ένοχη που είναι σε ένα επάγγελμα το οποίο κάνει κάποια κορίτσια να αισθάνονται ανασφαλή.


«Πάντα λέω ότι δεν μοιάζω με αυτή που είμαι στις φωτογραφίες. Μερικές φορές η επεξεργασία είναι τόσο μεγάλη που ούτε κι εγώ με αναγνωρίζω! Αν με βάλεις κάτω από κακό φωτισμό, με αχτένιστα μαλλιά και χωρίς μέικ απ, τότε δεν θα δεις τίποτα καλό. Μερικές φορές ξυπνώντας δεν βλέπω καθόλου αυτό που βλέπω στα περιοδικά και τότε αναρωτιέμαι: ποια είναι αυτή στον καθρέφτη;» δήλωσε η Ντάτζεν. Αλλά κακά τα ψέματα: όσο και να τσαλακώσεις μια τέτοια τελειότητα, το αποτέλεσμα αποκλείεται να είναι αρνητικό!


Γεννημένη στην Ολλανδία το 1985, η Ντάτζεν Κρας άρχισε να δουλεύει για τη θρυλική μάρκα εσωρούχων Victoria’s Secret το 2004, όταν η καριέρα της άρχισε να απογειώνεται, και εντάχθηκε στην Εδέμ των Αγγέλων της φίρμας τέσσερα χρόνια αργότερα. Εκτοτε δεν έχει λείψει από καμία επίδειξη. Το 2012 εμφανίστηκε ανελλιπώς στη λίστα (στην 5η θέση) των πιο πλούσιων κοριτσιών του μόντελινγκ, μαζί με τη Ζιζέλ και άλλες κορυφαίες αιθέριες υπάρξεις, με έσοδα που έφταναν σχεδόν τα 7.000.000 δολάρια μέσα σε ένα χρόνο. Την ίδια θέση είχε εξάλλου και τα τέσσερα προηγούμενα χρόνια. «Το ολλανδικό θαύμα δεν φρενάρει με τίποτα» έγραφαν πέρυσι τα μίντια, όταν η Ντάτζεν έκλεινε επίσης σωρηδόν τα συμβόλαια με τις πιο μεγάλες εταιρείες ομορφιάς και μόδας.


To 2011, αφού πήρε μαθήματα υποκριτικής στη Νέα Υόρκη για αρκετά χρόνια, η Ολλανδή καλλονή έκανε το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο, στην πρώτη 3D ταινία ολλανδικής παραγωγής. Δύο χρόνια νωρίτερα είχε γνωρίσει τον Ολλανδό dj Σάνερι Τζέιμς, με τον οποίο παντρεύτηκε τον Νοέμβριο 2010 και τον Ιανουάριο του 2011 γέννησε το πρώτο της παιδί, τον Φίλον Τζόι. Τίποτα πάντως (ούτε και η εγκυμοσύνη) δεν ανέκοψε την πορεία της, αλλά ούτε την έντονη φιλανθρωπική της δράση με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Dance4Life που χρησιμοποιεί τον χορό και το τραγούδι για να πετύχει την πρόληψη κατά του AIDS.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...




Μποζουκια Αθηνα