Σάββατο, 27 Δεκεμβρίου, 2025

Δικηγόρος εν διαστάσει συζύγου Μουγκοπέτρου: «Δεν έχει ανάγκη κανέναν Μουγκοπέτρο να...

Στον φόβο που ένιωσε η σύζυγος του μουσικού Αρη Μουγκοπέτρου για την ασφάλεια τη δική της και των παιδιών της αποδίδει η δικηγόρος της Ελίνα Τζίφα στην «Espresso» την καταγγελία για ενδοοικογενειακή απειλή.

Χαβιάρι, σαμπάνιες και την Κίμπερλι guest star

Το πιο glam και χλιδάτο ρεβεγιόν της φετινής παραμονής των Χριστουγέννων το οργάνωσαν ο εφοπλιστής και γόνος παλιάς οικογένειας Δημήτρης Δαλακούρας με τη fashion icon σύζυγό του Αρετή Δαλακούρα και τα τρία τους παιδιά. Τ

Ελεύθερος ο Άρης Μουγκοπέτρος: «Σεβόμενος τα παιδάκια μου, δεν έχω να πω...

Συνοδεία αστυνομικών πέρασε χθες το μεσημέρι το κατώφλι των Δικαστηρίων Τριπόλεως ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Αρης Μουγκοπέτρος, ο οποίος συνελήφθη ανήμερα τα Χριστούγεννα κατόπιν μήνυσης για ενδοοικογενειακή απειλή που υπέβαλε σε βάρος του η εν διαστάσει σύζυγός του Δήμητρα Παρασκευοπούλου.

Τα Χριστούγεννα των «επωνύμων» της ελληνικής σόουμπιζ

Σε  εορταστικούς ρυθμούς κινήθηκε τα προηγούμενα 24ωρα και η...

«Καυτός» εργένης ο Νιάρχος

Το όνομα του Ελληνα μεγιστάνα φιγουράρει στη λίστα γνωστού περιοδικού με τους δέκα πιο περιζήτητους γαμπρούς σε όλο τον κόσμο.

Ελληνας μεγιστάνας με επτά γράμματα βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα με τους 50 πιο περιζήτητους εργένηδες του κόσμου! Ο 28χρονος Σταύρος Νιάρχος ο Γ’ φιγουράρει στο νούμερο 5 της λίστας που κατάρτισε το περιοδικό «Town & Country», στην κορυφή της οποίας βρίσκεται φέτος ο 27χρονος πολλά υποσχόμενος ηθοποιός Σκοτ Ιστγουντ, γιος του θρύλου του κινηματογράφου Κλιντ Ιστγουντ.


«Ελληνα μεγιστάνα του 21ου αιώνα» χαρακτηρίζει τον Νιάρχο το περιοδικό και προσθέτει ότι, ενώ ο Ωνάσης είχε τη θαλαμηγό «Χριστίνα», αυτός έχει το Neutra House. Πρόκειται για ένα από τα πιο χαρακτηριστικά σπίτια του Χόλιγουντ που κατασκευάστηκε τη δεκαετία του ’50 και βρίσκεται δίπλα στο σπίτι της Μαντόνα. Το μικρό πορτρέτο αναφέρεται επίσης στην αγάπη του για τα θαλάσσια σπορ και στους «καβγάδες στα κλαμπ», «φουσκώνοντας» με αυτήν τη διατύπωση την εμπλοκή του Νιάρχου σε έναν καβγά που ξέσπασε ανάμεσα στον πρίγκιπα Πιέρ Κασιράγκι και τον ιδιοκτήτη ενός κλαμπ στη Νέα Υόρκη.


Κάποιες θέσεις πάνω από τον Νιάρχο, στη δεύτερη, βρίσκεται ο 35χρονος Ντέιβιντ ντε Ρόθτσιλντ, του οποίου το όνομα είναι «συνώνυμο του τραπεζικού πλούτου», και ξεχωρίζει για την ακτιβιστική δράση του σε θέματα περιβάλλοντος. Ακολουθεί ο 25χρονος Τεό Σπίλμπεργκ, γιος του διάσημου σκηνοθέτη, που δουλεύει ως DJ και αρθρογραφεί σε θέματα μουσικής στη Huffington Post. Μία θέση πάνω από τον Νιάρχο βρίσκεται ο 19χρονος Αλέν Φαμπιέν Ντελόν, που ξεπέρασε τα προβλήματα που είχε με τα ναρκωτικά και τώρα κυνηγάει μια καριέρα στον κινηματογράφο.


Στην έκτη και έβδομη θέση βρίσκονται δύο αδέρφια, ο 25χρονος Νικ Πέρεζ και ο 29χρονος Τζον Πολ Πέρεζ, που ως γιοι του «Ντόναλντ Τραμπ των Τροπικών» ασχολούνται με τις κατασκευές και χαλαρώνουν με τένις και σκι. Ακολουθεί ο Ιβάν Παν, 28 ετών, ο σπουδαγμένος στην Οξφόρδη γιος μεγάλου κατασκευαστή από τη Βιρμανία, που δεν χάνει πάρτι για πάρτι σε όλες τις γωνιές της Γης και προτιμάει το Παρίσι για την γκαρνταρόμπα του. Και η δεκάδα ολοκληρώνεται με δύο Rolling Stones! Ο 23χρονος Γκας Γουένερ και ο 27χρονος Τεό είναι γιοι του ιδιοκτήτη του περιοδικού «Rolling Stone» και ασχολούνται επί δεκάωρο καθημερινά με το περιοδικό, ο πρώτος ως φωτογράφος και ο δεύτερος ως υπεύθυνος του σάιτ.


Πολλά ήταν τα ηχηρά ονόματα που έμειναν εκτός δεκάδας, όπως ο Ρόμπερτ Φ. Κένεντι ο Τρίτος, ο 28χρονος παραγωγός και συγγραφέας, αλλά και ο 20χρονος Πάτρικ Σβαρτζενέγκερ, που παράλληλα με τις σπουδές του κάνει μόντελινγκ και σχεδιάζει ρούχα. Αρκετά χαμηλά βρίσκεται φέτος στη λίστα ο 39χρονος Λεονάρντο ντι Κάπριο ο οποίος, «παραγγέλνει δώρα για τις συντρόφους του από τον κατάλογο της Victoria’s Secret, σύμφωνα με το περιοδικό που σχολιάζει ειρωνικά με αυτόν τον τρόπο την αδυναμία του στα μοντέλα.


Και ο πρίγκιπας με τις προοπτικές


Υπάρχει όμως κι ένας εργένης που δεν έχει καν χρονίσει! Ο λόγος για τον πρίγκιπα Τζορτζ Αλεξάντερ Λούις, γιο του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κάθριν Μίντλετον, τον οποίο το περιοδικό «Town & Country» τοποθετεί τιμής ένεκεν στη θέση 51, θέλοντας προφανώς να τονίσει τις προοπτικές του. «Του αρέσουν οι βόλτες με το καρότσι, η μητέρα του και τα φορέματα» γράφει το περιοδικό αναφερόμενο στο ρούχο της βάφτισής του. Ως αρνητικό του αναφέρεται ότι είναι «φωνακλάς». Ο πατέρας του είχε δηλώσει λίγους μήνες μετά τη γέννησή του ότι δεν τους άφηνε να κοιμούνται με τα κλάματά του.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου ποζάρει με σέξι εσώρουχα δίπλα στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου πόζαρε με σέξι διάθεση τις ημέρες των εορτών.

Τρελά ερωτευμένο μετά από 8 χρόνια γάμου ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της σόουμπιζ. Είναι μαζί πολλά χρόνια αλλά παντρεμένοι 8 χρόνια και πρόσφατα είχαν επέτειο γάμου

Πέθανε ο δημοσιογράφος Αντώνης Κοκορίκος

Θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο με την απώλεια του Αντώνη...

Στο νοσοκομείο ο Στηβ Ντούζος

Ο Στηβ Ντούζος βρίσκεται στο νοσοκομείο. Τι συνέβη στον γνωστό ηθοποιό;

Δικηγόρος εν διαστάσει συζύγου Μουγκοπέτρου: «Δεν έχει ανάγκη κανέναν Μουγκοπέτρο να της φέρνει λεφτά»

Στον φόβο που ένιωσε η σύζυγος του μουσικού Αρη Μουγκοπέτρου για την ασφάλεια τη δική της και των παιδιών της αποδίδει η δικηγόρος της Ελίνα Τζίφα στην «Espresso» την καταγγελία για ενδοοικογενειακή απειλή.

Χειροπέδες σε ιδιοκτήτρια μπουτίκ στο Κολωνάκι – Σύζυγοι βουλευτών ανάμεσα στις πελάτισσές της

Πού να ήξεραν κυρίες εφοπλιστών και βουλευτών αλλά και... fashion victims του Κολωνακίου ότι πολλά από τα συνολάκια και τα αξεσουάρ που ψώνιζαν από μπουτίκ επί της οδού Μαρασλή για να κάνουν πασαρέλα στην πλατεία ήταν... μαϊμού!

Τα Χριστούγεννα των «επωνύμων» της ελληνικής σόουμπιζ

Σε  εορταστικούς ρυθμούς κινήθηκε τα προηγούμενα 24ωρα και η...
spot_img








Μποζουκια Αθηνα