Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Μεγάλο βήμα για τον Τουρέ

Οι Τροντ Σόλιντ και Ντιμίτρι Σέλουκ μίλησαν στο BBC για το πέρασμα του Ιβοριανού ποδοσφαιριστή από τον Ολυμπιακό.

Η Ελλάδα αποτελεί σημαντικό κομμάτι της καριέρας του Γιάγια Τουρέ. Ετσι, το αφιέρωμα που πραγματοποίησε η ιστοσελίδα του BBC στον χαφ της Μάντσεστερ Σίτι ήταν αδύνατο να μην αναφερθεί στην περίοδο που ο μέσος από την Ακτή Ελεφαντοστού φορούσε τη φανέλα των πρωταθλητών Ελλάδας.


Για εκείνη την εποχή θεωρήθηκε ότι καταλληλότερος να μιλήσει ήταν ο τότε τεχνικός του, ο Τροντ Σόλιντ, ο οποίος το 2005-06 κρατούσε στα χέρια του τα ηνία των «ερυθρολεύκων».


«Τον είδα πρώτη φορά στο Βέλγιο» είπε ο Νορβηγός τεχνικός, που εξήγησε ότι σύντομα κατάλαβε την αξία του: «Η Μπέβερεν είχε εξαιρετική ομάδα και ο Τουρέ ήταν ένα διαμάντι. Ηξερα τον μάνατζέρ του και με κάλεσε προτού μιλήσει με τον Ολυμπιακό. Στον Γιάγια άρεσαν η Ελλάδα, ο καιρός και ο τρόπος που παίζαμε. Οι οπαδοί τον λάτρεψαν. Από την πρώτη μέρα ήταν αισθητή η αλλαγή του. Ηταν εύκολο να δουλέψεις μαζί του, ήταν πολύ ήρεμος και με σωστή συμπεριφορά. Παρότι ήταν σε μεγάλο σύλλογο, όπως ο Ολυμπιακός, ξέραμε ότι θα υπάρξει το επόμενο βήμα για τον Γιάγια».


Ο μάνατζερ του Τουρέ Ντιμίτρι Σέλουκ είπε: «Υπάρχει λόγος που οι σύλλογοι με εμπιστεύονται όταν τους προτείνω παίκτη. Πήγα τον Τουρέ στον Ολυμπιακό και τον πούλησε με τα διπλάσια χρήματα. Τον πρότεινα στη Μονακό και πήραν τα διπλάσια απ’ όσα διέθεσαν. Δεν έτυχε να συνεργαστώ με ομάδα που δεν βγήκε κερδισμένη».


ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα