Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Η Άννα Δρούζα επιστρέφει στην τηλεόραση: «Όσα (δε) λέμε» κάθε Δευτέρα στο...

Η Άννα Δρούζα επιστρέφει στην τηλεόραση και μας προσκαλεί...

Η έκπληξη που ετοιμάζουν παιδιά του συλλόγου «Μουσικό Οραμα» στη «Γιορτή Μητέρας...

Πλησιάζει η ημέρα για τη δεύτερη «Γιορτή Μητέρας Παιδιού...

Δημήτρης Καλλιβωκάς: «Ανάσταση» στην Τήνο!

Μπορεί να πέρασε από σαράντα κύματα με την υγεία...

«Μαδάνε» την τουλίπα

Ο αυριανός αγώνας με την Μπενφίκα και ο ημιτελικός με τον Ολυμπιακό θα κρίνουν το μέλλον του Στέφενς στον ΠΑΟΚ, με τη Ρόντα να ανοίγει την αγκαλιά της.


Στην Τούμπα τον αμφισβητούν, στη Ρόντα τον αποθεώνουν! Βαρύ κλίμα επικρατεί στον ΠΑΟΚ για τον Χουμπ Στέφενς, που βρίσκεται στη δίνη του κυκλώνα με αφορμή τις αρνητικές εμφανίσεις του «Δικεφάλου του Βορρά» μακριά από τη Θεσσαλονίκη, τη στιγμή που σε μια πρώην ομάδα του τον περιμένουν ως μάννα εξ ουρανού για να τη βγάλει από το αγωνιστικό αδιέξοδο.


Ο Ολλανδός τεχνικός «παίζει το κεφάλι του» στους αγώνες με Μπενφίκα και Ολυμπιακό, αφού ο Ιβάν Σαββίδης δέχεται εισηγήσεις για να τον απομακρύνει, επειδή η εικόνα του «Δικεφάλου του Βορρά» αντί να βελτιώνεται, χειροτερεύει. Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, που έρχεται στην Ελλάδα έπειτα από ένα μήνα απουσίας για να παρακολουθήσει τον αυριανό αγώνα με τους «Αετούς της Λισσαβόνας», είναι αποφασισμένος να προχωρήσει σε δραστικές λύσεις.


Πάντως, ακόμη κι αν το αυριανό αποτέλεσμα δεν είναι θετικό για τον ΠΑΟΚ, κόντρα σε μια πολύ φορμαρισμένη ευρωπαϊκή ομάδα, ο Σαββίδης (μάλλον) θα περιμένει τους δύο αγώνες με τον Ολυμπιακό για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας προκειμένου να αποφασίσει για το μέλλον του Στέφενς. Πέρσι δεν είχε διστάσει να διώξει τον Γιώργο Δώνη έπειτα από τον αποκλεισμό του «Δικεφάλου του Βορρά» από τον Αστέρα Τρίπολης, φέτος είναι έτοιμος να κάνει το ίδιο με τον Στέφενς σε περίπτωση αποκλεισμού από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, το οποίο αποτελεί τον δεύτερο μεγαλύτερο φετινό στόχο του ΠΑΟΚ.


Σε κάθε περίπτωση ο 60χρονος τεχνικός έχει πολλούς φανατικούς υποστηρικτές στη Ρόντα και δεν θα μείνει άνεργος πολλές μέρες, σε περίπτωση που πάρει τελικά «διαζύγιο» από τον ΠΑΟΚ. Η ολλανδική ομάδα βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και οι οπαδοί της ζητούν από τη διοίκηση να πάρει το κεφάλι του Γιαν Ντον Τόμασον, ενώ επιθυμούν την επιστροφή του Στέφενς, ο οποίος είχε παρουσιάσει σημαντικό έργο σε δύο διαφορετικές περιόδους που εργάστηκε εκεί, από το 1993 μέχρι το 1995 και από το 2005 μέχρι το 2007.


Σφυρίζει ο Σταρκ


Η ΟΥΕΦΑ όρισε στον αυριανό αγώνα με την Μπενφίκα μία από τις πιο διάσημες σφυρίχτρες, τον 44χρονο Γερμανό διαιτητή Βόλφγκανγκ Σταρκ. Φέτος διεύθυνε τον αγώνα Ολυμπιακός – Αντερλεχτ 3-1 δίνοντας τρία πέναλτι υπέρ των «ερυθρολεύκων» και αποβάλλοντας ισάριθμους παίκτες της βελγικής ομάδας.


Ο Μιγκέλ Βίτορ, που έχει αγωνιστεί στην Μπενφίκα, μιλώντας σε ΜΜΕ της πατρίδας του παραδέχθηκε:«Τους τελευταίους δύο μήνες παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο κι εμείς δεν τη βρίσκουμε σε καλή στιγμή, αλλά θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να την αποκλείσουμε».


Το γιγαντιαίο πανό των οπαδών στην Τούμπα


Να αφήσει άφωνο το παγκόσμιο ποδοσφαιρικό κοινό ευελπιστεί ο σύνδεσμος των οπαδών του ΠΑΟΚ από τη Μηχανιώνα με το γιγαντιαίο πανό που έχει ετοιμάσει και θα παρουσιάσει πρώτη φορά στην Τούμπα, στην αναμέτρηση με την Μπενφίκα.


Πρόκειται για το μεγαλύτερο πανό στην Ευρώπη, με διαστάσεις 126×34 μ.! Αξίζει να σημειωθεί πως το 1997 ο ίδιος σύνδεσμος είχε σηκώσει το μέχρι τότε μεγαλύτερο πανό του κόσμου, όμως το νέο δημιούργημά του είναι ακόμα πιο μεγάλο και αναμένεται να καλύψει τις Θύρες 5 και 6.


Χθες πάντως η διοίκηση του ΠΑΟΚ με ανακοίνωσή της έκρουε τον κώδωνα του κινδύνου στους οπαδούς, λόγω και της παρουσίας στο γήπεδο του προέδρου της ΟΥΕΦΑ Μισέλ Πλατινί, ζητώντας να μην προκαλέσουν το παραμικρό που θα μπορούσε να επιφέρει (νέα) τιμωρία της έδρας.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...