Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου, 2025

Το αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα στον Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

Η ελληνική εταιρεία Balloon Fire που κάνει κάθε γιορτή έκρηξη χαράς!

Όταν σχεδιάζετε μια εκδήλωση, είτε πρόκειται για έναν γάμο,...

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη...

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Θερίζει η γρίπη και το υπουργείο στέλνει εγκύκλιο σε παιδικούς σταθμούς

Αλλοι δύο ασθενείς κατέληξαν το τελευταίο 24ωρο από επιπλοκές του ιού της γρίπης, ανεβάζοντας σε 45 τον συνολικό αριθμό των θυμάτων.

Αλλοι δύο ασθενείς κατέληξαν το τελευταίο 24ωρο από επιπλοκές του ιού της γρίπης, ανεβάζοντας σε 45 τον συνολικό αριθμό των θυμάτων. Από τα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας το εποχικό κύμα της ασθένειας εμφανίζει ιδιαίτερα υψηλή θνησιμότητα, καθώς 13 άτομα έχουν χάσει της ζωή τους μέσα σε μόλις έξι ημέρες.


Με βάση τα τελευταία στοιχεία του ΚΕΕΛΠΝΟ, ο συνολικός αριθμός των σοβαρών κρουσμάτων φτάνει πλέον τα 163 άτομα, εκ των οποίων τα 159 έκαναν εισαγωγή σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ). Αυτή τη στιγμή οι νοσηλευόμενοι σε ΜΕΘ λόγω γρίπης ανέρχονται σε 59, καταλαμβάνοντας περίπου το 10% των διαθέσιμων κλινών. Σε ό,τι αφορά τα θύματα του ιού, αξίζει να αναφέρουμε ότι στην πλειοψηφία τους είναι άντρες (29 άντρες, έναντι 16 γυναικών), με μέση ηλικία τα 57,4 έτη.


Ωστόσο, σοβαρά κρούσματα και θάνατοι καταγράφονται σε όλες τις ηλικιακές ομάδες. Το νεότερο θύμα του ιού ήταν δύο ετών και το γηραιότερο 87, ενώ ιδιαίτερα ανησυχητικό είναι το γεγονός ότι έξι από τους 45 ασθενείς που έχουν χάσει τη ζωή τους ήταν ηλικίας κάτω των 20 ετών.


Πάντως, οι περισσότεροι από τους ασθενείς που έχουν καταλήξει από επιπλοκές της γρίπης ανήκαν σε ομάδα υψηλού κινδύνου (συνήθως αντιμετώπιζαν χρόνιο πρόβλημα υγείας). Ο περιορισμός της διασποράς του ιού, ειδικά στα μικρά παιδιά, είναι ο βασικός λόγος που η υφυπουργός Υγείας Ζέττα Μακρή υπέγραψε εγκύκλιο για την πρόληψη της μετάδοσης λοιμώξεων στους χώρους των βρεφικών, βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών.


Στην αναλυτική εγκύκλιο δεν γίνεται ονομαστική αναφορά στη γρίπη, αλλά περιλαμβάνονται όλοι οι κανόνες υγιεινής για την αντιμετώπισή της.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί



Μποζουκια Αθηνα