Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Δωροθέα αποκαλύπτει το παρελθόν της στον Μάρκο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Ο Ψινάκης έκανε άνω κάτω το «J2US» όταν είδε τον Ιαν...

Της το «κράταγε», φαίνεται, από το 2022. Ετσι, το...

Σχολείο στην Πάτρα λειτουργούσε σαν mini market ναρκωτικών

Σχολείο στην Πάτρα, και συγκεκριμένα στην περιοχή Μαρούδα, κατάντησε...

Ο Γρηγόρης Πετράκος απάντησε σε όσους σχολίασαν αρνητικά τη γνώμη του για...

«Εχουν εντολή να ορμούν με λύσσα σε όποιον αντιτίθεται...

Φωτιά στα σαββατόβραδα!

Η Αθηνά Γεωργοπούλου, κόρη συνθέτη μεγάλων λαϊκών επιτυχιών, και ακόμη επτά φωνές προκρίθηκαν στο «Voice».

Η ανιψιά της Αννας Βίσση, Βέρα Μπούφη, η κόρη του συνθέτη μεγάλων λαϊκών επιτυχιών, όπως το «Φωτιά στα σαββατόβραδα», Γιώργου Γεωργόπουλου, ένας μαθηματικός κι ένας δάσκαλος της γιόγκα ήταν μεταξύ των οκτώ ατόμων που προκρίθηκαν από τις Τυφλές οντισιόν στις Μονομαχίες του «Voice», μέσα από το 7ο επεισόδιο που προβλήθηκε χθες στον ΑΝΤ1.


Αύριο στις 21.15, θα προβληθεί η όγδοη και τελευταία Blind audition, ενώ από την ερχόμενη Παρασκευή θα αρχίσουμε να παρακολουθούμε τις Μονομαχίες.


Και τους τέσσερις κριτές κατάφερε να γοητεύσει η 27χρονη Κέλλυ Πρωτόπαπα με το τραγούδι της Ελεωνόρας Ζουγανέλη «Τα λέμε». Υστερα από σκληρή διαπραγμάτευση η Κέλλυ διάλεξε τον Αντώνη Ρέμο. Η κοπέλα από την Αθήνα έχει σπουδάσει στην ΑΣΟΕΕ, αλλά τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως τραγουδίστρια.


Κουϊνέλης και Ασλανίδου διεκδίκησαν την 26χρονη Ιφιγένεια Atkinson, αλλά η τραγουδίστρια επέλεξε τελικά τη Μελίνα. Η Ιφιγένεια κατάγεται από την Τρίπολη και έχεις ρίζες από την Ιταλία και την Αγγλία. Εχει σπουδάσει στο τμήμα ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών, όμως εδώ και πέντε χρόνια την έχει κερδίσει το τραγούδι. Εχει συνεργαστεί με τον Γιώργο Σαμπάνη και τον Χρήστο Δάντη.


Ο 23χρονος Τάσος Παναγιωτόπουλος, με πτυχίο μαθηματικού, κατάγεται από την Καβάλα, αλλά κατέβηκε στην Αθήνα για να ασχοληθεί με τη μουσική. Στην οντισιόν και οι τέσσερις κριτές ενθουσιάστηκαν με την ερμηνεία του και ήθελαν να τον αποκτήσουν στην ομάδα τους. Νικητής αναδείχτηκε ο Μιχάλης, αφού, όπως είπε ο Τάσος, προτιμάει κάποιον να γράφει μουσική, όπως και ο ίδιος.


Ο Αντώνης Ρέμος ήταν αυτός που πάτησε την τελευταία στιγμή το buzzer και κέρδισε στην ομάδα του την 25χρονη Βέρα Μπούφη, την ανιψιά της Αννας Βίσση, η οποία τα τελευταία έξι χρόνια ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι. Μάλιστα φέτος είναι συνεργάτιδά του στη μουσική παράσταση «Ενα ή κανένα» στο Pantheon Theater. Οπως έχει γράψει η «Espresso» όμως, η κοπέλα δεν κατάφερε να περάσει στη φάση των live, αφού ο coach της την άφησε έξω στο φινάλε των Μονομαχιών.


Ο 37χρονος Γιώργος Παππάς με το τραγούδι «Καλοκαίρια και χειμώνες» του Δημήτρη Μητροπάνου κατάφερε να εντυπωσιάσει τη Δέσποινα Βανδή και τη Μελίνα Ασλανίδου. Ο Γιώργος επέλεξε την ομάδα της Μελίνας, καθώς το ύφος της μουσικής του είναι πιο κοντά στο ρεπερτόριό της.


Το «Φωτιά στα σαββατόβραδα» της Αντζελας Δημητρίου επέλεξε η 31 ετών Αθηνά Γεωργοπούλου, καθώς ο πατέρας της Γιώργος έχει γράψει τη μουσική του τραγουδιού, και δεν έπεσε έξω. Στην οντισιόν κατάφερε να κάνει τον Αντώνη Ρέμο να γυρίσει και να προστεθεί έτσι στην ομάδα του. Το τραγούδι «Μέτρημα» της Νατάσσας Μποφίλιου, το οποίο ερμήνευσε η 19χρονη Χριστίνα Μακρή, έγινε η αιτία να γυρίσουν Ρέμος, Ασλανίδου, Κουϊνέλης. Η Χριστίνα, που είναι παιδαγωγός, επέλεξε τη Μελίνα. Είχε κότσια να πάει και τα πήγε μια χαρά. Ο 47χρονος Στέλιος Καρπαθάκης είναι δάσκαλος γιόγκα, όμως από πολύ μικρός ασχολείται με το τραγούδι. Εχει μάλιστα συνεργαστεί με τον Σταμάτη Κραουνάκη, τη Μαρινέλλα, τον Κώστα Μακεδόνα και τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Η Δέσποινα Βανδή πάντως ήταν εκείνη που γύρισε την τελευταία στιγμή και τον υποδέχτηκε στην ομάδα της.


ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Ο έρωτας της Mel B με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια

Στον μεγάλο έρωτά της με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια αναφέρθηκε...