Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Σχολείο στην Πάτρα λειτουργούσε σαν mini market ναρκωτικών

Σχολείο στην Πάτρα, και συγκεκριμένα στην περιοχή Μαρούδα, κατάντησε...

Ο Γρηγόρης Πετράκος απάντησε σε όσους σχολίασαν αρνητικά τη γνώμη του για...

«Εχουν εντολή να ορμούν με λύσσα σε όποιον αντιτίθεται...

Το Μεγάλο Σάββατο με την Espresso: Διπλή εορταστική προσφορά!

Μη χάσετε το Μεγάλο Σάββατο με την Espresso:ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ!...

Η «Λονδρέζα», ο «παλιός» και ο Barry White

Τα εφτά πρόσωπα που έκαναν τους coaches του «Voice» να πατήσουν κουμπί.

Η όγδοη και τελευταία «Τυφλή οντισιόν», που προβλήθηκε εκτάκτως χθες, ολοκλήρωσε τη σύνθεση των ομάδων των τεσσάρων coaches του «The Voice». Ετσι όλα είναι πανέτοιμα για τις «Μονομαχίες». Εφτά τραγουδιστές κέρδισαν το εισιτήριο για την επόμενη φάση του talent show του ΑΝΤ1, έτοιμοι για σκληρή δουλειά και προσπάθεια για διάκριση.


Ο Δημήτρης Τικτοπούλος είχε κερδίσει τις εντυπώσεις στο «Greek Idol 2», αφού είχε περάσει στα lives, γι’ αυτό αποφάσισε με το τραγούδι «We are the champions» των Queen να διεκδικήσει μια θέση και στα «ζωντανά» του «The Voice». Και οι τέσσερις κριτές γύρισαν για χάρη του 33χρονου, ενώ εκείνος τελικά επέλεξε τον Αντώνη Ρέμο, με τον οποίο έχει συνεργαστεί, όπως και με τη Δέσποινα Βανδή, καθώς είναι επαγγελματίας τραγουδιστής.


Τέσσερα στα τέσσερα και για τον 24χρονο Γιώργο Γκέκα από τη Ναύπακτο, ο οποίος με το τραγούδι του David Bowie «Wild is the wind» κέρδισε το κουαρτέτο των coaches. Ο νεαρός, που σπουδάζει στο τμήμα Παραδοσιακής Μουσικής στο ΤΕΙ Ηπείρου, επέλεξε τη Μελίνα Ασλανίδου.
Ο Μιχάλης και ο Αντώνης διεκδίκησαν στην ομάδα τους την 28χρονη Ιωάννα Τσαγκάρη. Η κοπέλα, που επί πέντε χρόνια έζησε στο Λονδίνο και έκανε εμφανίσεις σε τζαζ μαγαζιά, επέλεξε τελικά την ομάδα του Ρέμου.


Ο δημιουργός των Stavento, πάντως, γύρισε με μεγάλο ενθουσιασμό και για τον 30χρονο Πάνο Παταγιάννη, στον οποίο υποσχέθηκε ότι θα τον αναδείξει σε Barry White της Ελλάδας λόγω της «βαθιάς» φωνής του. Ο Πάνος, που ερμήνευσε το «The greatest love of all» της Whitney Houston, έχει συνεργαστεί με τις Μέλισσες, τον Δημήτρη Κοργιαλά, την Ευρυδίκη και την Τάμτα.


Η 16χρονη Αρετή Κοσμίδου, που ζει στην Αλεξανδρούπολη και είναι μαθήτρια της Β’ Λυκείου, κέρδισε την εύνοια της Δέσποινας και του Μιχάλη από τις πρώτες κιόλας νότες, εκείνη όμως επέλεξε τον δεύτερο. Ο Μιχάλης πρόσθεσε στην ομάδα του και τον 21 ετών Ιορδάνη Καρακασίδη, ο οποίος με την ερμηνεία του στο «Caruso» του Lucio Dala εξέπληξε τον ράπερ. Ο Ιορδάνης ζει στη Θεσσαλονίκη, τραγουδάει από επτά ετών και τα πρώτα ερεθίσματά του στη μουσική τα πήρε από τη γιαγιά του.


Με το τραγούδι «Το πάτωμα» της Τάνιας Τσανακλίδου η 30χρονη Μαρία Βλαχάβα από τη Νεάπολη Κοζάνης, που τραγουδάει σε ρεμπετάδικα και εργάζεται ως δασκάλα σε ωδείο, ήταν εκείνη η οποία συμπλήρωσε την ομάδα της Δέσποινας Βανδή.


Τι γίνεται όμως στις «Μονομαχίες»; Αφού κάθε κριτής έφτιαξε την ομάδα του με τους 16 παίκτες που επέλεξε στις «Τυφλές οντισιόν», μαζί με τον βοηθό του θα αρχίσει να τους προετοιμάζει ώστε οκτώ από αυτούς να περάσουν στα lives.


Οι διαγωνιζόμενοι, λοιπόν, καλούνται να «μονομαχήσουν» ως εξής: ο κάθε coach επιλέγει κάθε φορά δύο διαγωνιζομένους της ομάδας του και τους αναθέτει να ερμηνεύσουν το ίδιο τραγούδι μπροστά στο κοινό.


Υστερα από την πρόσωπο με πρόσωπο αναμέτρηση, ο κριτής επιλέγει ποιος από τους δύο τον ικανοποίησε περισσότερο με την ερμηνεία του και ανακοινώνει αυτόν που παραμένει στο show.


Ετσι, αφού μείνουν οι οκτώ καλύτεροι κάθε coaches, θα περάσουν στα lives, όπου θα πρέπει να τα δώσουν όλα και να διεκδικήσουν την πρωτιά. Αξιοσημείωτο είναι ότι η έβδομη «τυφλή» οντισιόν του «Τhe Voice» την περασμένη Παρασκευή κινήθηκε σε πολύ υψηλά επίπεδα από πλευρά τηλεθέασης, φτάνοντας μέχρι και το 45,2%, με τα «Κλεμμένα όνειρα» του Μega απέναντι να κινούνται στο 30%.


ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Ο έρωτας της Mel B με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια

Στον μεγάλο έρωτά της με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια αναφέρθηκε...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...