Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Το πιο ρομαντικό hotel στον κόσμο «αποσύρεται»

Υστερα από σχεδόν μισό αιώνα το πιο ρομαντικό ξενοδοχείο...

Χριστιανοί έβαλαν στο στόχαστρο την Τέιλορ Σουίφτ

Σάλο προκάλεσε με δύο νέα τραγούδια της η Τέιλορ...

Η… γκαλερί των σταυρών του Αγίου Όρους

Το φωτογραφικό έργο του αείμνηστου Γιώργου Πούπη και η...

Δώρα Αρχοντάκη: «Τα realities ανοίγουν τις πόρτες»

Ηταν το μακρινό 2001, όταν το «Big Brother» έκανε...

Η… έκπτωτη σταρ της Πελοποννήσου

Οι διοργανωτές αφαίρεσαν τον τίτλο από τη Φαίη Μουτζούρη και τον έδωσαν στην Χριστιάννα Καρνέζη.

«Πελοποννησιακός πόλεμος» με ανταλλαγή… στεμμάτων ομορφιάς – αντί πυρών! Οι διοργανωτές των Πελοποννησιακών Καλλιστείων με απόφασή τους αφαίρεσαν τον τίτλο της Σταρ 2013 από τη 18χρονη Φαίη Μουτζούρη και τον έδωσαν στην αναπληρωματική της, την 21χρονη Χριστιάννα Καρνέζη. Το γεγονός εξέπληξε τους φίλους του εν λόγω θεσμού και κυρίως τη «χαμένη» του τίτλου, η οποία μιλώντας στην «Espresso» δήλωσε: «Αυτά για τα οποία με κατηγορούν δεν ισχύουν».

Το περασμένο Σάββατο, στον διαγωνισμό για την ανάδειξη της Σταρ Νοτίου Ελλάδας που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα, οι παρευρισκόμενοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν πληροφορήθηκαν ότι στη διάρκεια της βραδιάς θα γίνει ξανά η στέψη της Σταρ Πελοπόννησος, καθώς η περυσινή νικήτρια δεν ανταποκρίθηκε στα καθήκοντά της και θα παυθεί (κάτι σαν επίορκος δημόσιος υπάλληλος δηλαδή…).

Αλήθεια, ποια είναι αυτά τα καθήκοντα στα οποία η καλλονή δεν ήταν σωστή και υπάκουη; «Η κοπέλα δεν μπορούσε να ανταποκριθεί ως κάτοχος αυτού του τίτλου σε εκδηλώσεις και events όπου έπρεπε να δίνει το “παρών”. Καταρχάς την παίρναμε τηλέφωνο και δεν απαντούσε. Ακόμα και στην περίοδο των εορτών, όταν εγώ την πήρα για τα “χρόνια πολλά”, δεν σήκωσε το τηλέφωνό της» μας λέει ο υπεύθυνος των Πελοποννησιακών Καλλιστείων Τάκης Παπαναγιώτου και συμπληρώνει πως την απόφαση για την αντικατάστασή της δεν την πήρε μόνος του, αλλά συμφώνησαν όλα τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής του διαγωνισμού.

Η «Espresso» επικοινώνησε με τη Φαίη Μουτζούρη προκειμένου η κοπέλα να κάνει το δικό της σχόλιο όσον αφορά την απόφαση των διοργανωτών, σύμφωνα με την οποία δεν είναι πια η Σταρ Πελοπόννησος. «Πληροφορήθηκα από το facebook πως ο τίτλος μου θα δοθεί στην αναπληρωματική κι αυτό που έχω να πω είναι ότι δεν καταλαβαίνω όλα αυτά που λένε. Πότε και πού με κάλεσαν και δεν πήγα; Μία φορά με πήραν τηλέφωνο για να εμφανιστώ σε μία επίδειξη και πήγα. Τέλος πάντων, όσο κι αν με εξέπληξε αρνητικά όλο αυτό που έγινε, αντιλαμβάνομαι ότι προφανώς ήθελαν περισσότερο την κοπέλα που τελικά πήρε τον τίτλο μου. Της εύχομαι καλή επιτυχία σε όλα αυτά τα καθήκοντα που υποτίθεται ότι εγώ δεν ήμουν ικανή να φέρω εις πέρας».

Να προσθέσουμε ότι η Φαίη Μουτζούρη είναι πρωτοετής φοιτήτρια στο τμήμα Μεθοδολογίας Ιστορίας και Θεωρίας Επιστήμων του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και παρότι  πικράθηκε με αυτά που συνέβησαν δεν θα εγκαταλείψει το όνειρό της για μια καριέρα στον χώρο του modeling και της showbiz.

«Επιτέλους, δικαιώθηκα» λέει η sexy καλλονή

«Επιτέλους, δικαιώθηκα». Αυτή ήταν η απάντηση της Χριστιάνας Καρνέζη στην ερώτηση για το πώς αισθάνεται που εκείνη είναι πλέον η Σταρ Πελοπόννησος 2013. Η 21χρονη κατάξανθη καλλονή, που έχει σπουδάσει πληροφορική και αισθητική, ενώ στο παρελθόν ασχολείτο ερασιτεχνικά και με το ποδόσφαιρο, δεν κρύβει πως είναι πολύ χαρούμενη γιατί πήρε τη θέση που της αξίζει. Οπως τόνισε άλλωστε «καμία κοπέλα δεν πάει στα καλλιστεία για να βγει δεύτερη». Η Χριστιάννα, σύμφωνα με τα νέα καθήκοντά της, θα συμμετάσχει στα διεθνή καλλιστεία «Miss Progress», που θα γίνουν τον Μάιο στην Ιταλία.

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Τζένη Βάνου: Οι δύο άνδρες που σημάδεψαν τη ζωή της

Ο γιος της μεγάλης τραγουδίστριας Μιχάλης μιλά για τον...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...