Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Αφαντος παραμένει ο υπερτυχερός του Τζόκερ

Ο Ρεθυμνιώτης που κέρδισε το ιλιγγιώδες ποσό των 3.104.731 ευρώ στην κυριακάτικη κλήρωση του Τζόκερ παραμένει άφαντος!

Ο Ρεθυμνιώτης που κέρδισε το ιλιγγιώδες ποσό των 3.104.731 ευρώ στην κυριακάτικη κλήρωση του Τζόκερ παραμένει άφαντος!


Ο υπερτυχερός-φάντασμα που έπαιξε το «χρυσό» δελτίο σε πρακτορείο στον Γεροπόταμο Ρεθύμνου δεν έχει μέχρι στιγμής κάνει την εμφάνισή του, με αποτέλεσμα η ταυτότητά του να παραμένει άγνωστη. Μάλιστα η ιδιοκτήτρια του πρακτορείου, η Ευαγγελία Ιωάννου, περιμένει λεπτομέρειες από τον ΟΠΑΠ προκειμένου να καταλάβει ποιος από τους πελάτες της ήταν ο τυχερός παίκτης.


Η κυρία Ιωάννου αδυνατεί να μαντέψει ποιος ήταν τελικά ο μεγάλος νικητής που με μόλις 2,5 ευρώ έγινε εκατομμυριούχος, καθώς το βράδυ της Κυριακής οι περισσότεροι παίκτες που επισκέφτηκαν το πρακτορείο της πόνταραν το ίδιο ποσό. Το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως το ερώτημα γύρω από την ταυτότητα του υπερτυχερού «βασανίζει» σύσσωμη την τοπική κοινωνία και αποτελεί το κεντρικό θέμα συζήτησης στα «πηγαδάκια» της περιοχής.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα