Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου, 2025

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Ξεχωριστή γιορτή για τα άτομα με αναπηρία στο Ελαιουργείο Ελευσίνας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αναγνώρισης Δικαιωμάτων των Ατόμων...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής...

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Εξιτήριο και επιστροφή στις πρόβες για την Παπαρίζου

Σε καλύτερη κατάσταση βρίσκεται πλέον η γνωστή τραγουδίστρια, η...

Η Ζέτα «έκοψε» την πρώην

Με παλιά μίση και πάθη (λόγω Μιχάλη Χατζηγιάννη) ξεκινά το «Just the 2 of us».

Εντός η Ζέτα Μακρυπούλια, εκτός η Δέσποινα Ολυμπίου. Η νυν και η πρώην του Μιχάλη Χατζηγιάννη μάλλον δεν χωράνε στο ίδιο σόου. Ετσι, μετά τη συμφωνία της λαμπερής παρουσιάστριας και ηθοποιού με το κανάλι της Μεσογείων ώστε να αναλάβει χρέη οικοδέσποινας στο «Just the 2 of us 2» μπήκαν στον πάγο οι συζητήσεις των ιθυνόντων της εκπομπής με τη γνωστή τραγουδίστρια, η οποία είχε ανταποκριθεί θετικά στις κρούσεις που της είχαν κάνει προκειμένου να πάρει μέρος. Οπως όλα δείχνουν, το λαμπερό σόου του Mega θα ξεκινήσει με παλιά μίση και πάθη!

Οπως αποκάλυψε η Δέσποινα Ολυμπίου, δέκα ημέρες προτού ανακοινωθεί η συνεργασία του Mega με τη Ζέτα, επικοινώνησε μαζί της η Ελενα Κατραβά, η οποία τη ρώτησε αν θα την ενδιέφερε να συμμετάσχει στον δεύτερο κύκλο του σόου, σε ρόλο δασκάλας μαθητευόμενου τραγουδιστή. Η Δέσποινα απάντησε θετικά σ’ αυτό το κάλεσμα και οι δύο γυναίκες συμφώνησαν να ορίσουν ένα ραντεβού για να συζητήσουν τις λεπτομέρειες, κάτι που όμως δεν έγινε ποτέ. Μάλιστα, περνώντας ο καιρός και μαθαίνοντας στο μεταξύ τα νέα της συμφωνίας της Ζέτας με το κανάλι για την παρουσίαση του «Just the 2 of us 2», η Δέσποινα Ολυμπίου προσπάθησε να επικοινωνήσει με την Ελενα Κατραβά για να τη ρωτήσει αν θα προχωρήσει τελικά η συνεργασία τους ή όχι.

«Με ήθελαν, αλλά μετά τη συμφωνία και ανακοίνωση της παρουσιάστριας δεν επικοινώνησαν μαζί μου ξανά. Συνηθίζω να κρατώ τον λόγο μου και λόγω συνέπειας πήρα τηλέφωνο την κυρία Κατραβά, όπως και της έστειλα μήνυμα θέλοντας να γνωρίζω την εξέλιξη της πρότασης που μου έγινε για να κανονίσω κι εγώ το πρόγραμμά μου αναλόγως, αλλά δυστυχώς δεν έλαβα απάντηση» ισχυρίστηκε η γνωστή τραγουδίστρια μιλώντας σε ιστοσελίδα. H μυστηριώδης εξαφάνιση της υπεύθυνης του σόου, που είχε εκδηλώσει -κατά τη Δέσποινα Ολυμπίου- το ενδιαφέρον της, έχει κάνει τη γνωστή τραγουδίστρια έξαλλη.

Οπως συμπλήρωσε δε, το ραντεβού της με το Mega δεν έγινε ποτέ «γιατί ακολούθησαν προφανώς άλλες συμφωνίες», αφήνοντας έτσι αιχμές για… δάκτυλο της Ζέτας στην υπόθεση. Η αλήθεια είναι ότι αν η νυν και η πρώην του Μιχάλη Χατζηγιάννη βρίσκονταν… just the two of them, τα live της εκπομπής θα συνοδεύονταν κάθε φορά από διάφορα σχόλια γι’ αυτή τη συνύπαρξη! Η Δέσποινα πάντως θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι δεν ισχύουν οι φήμες που ακούστηκαν ότι αποχώρησε μόνη της από το σόου επειδή έχει πρόβλημα με τη Ζέτα, διότι -όπως υπογράμμισε- είναι ψέμα, συμπληρώνοντας ότι «καλό θα ήταν αυτό το παραμύθι να λάβει τέλος κάποια στιγμή».

Η Δέσποινα Ολυμπίου και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης υπήρξαν ζευγάρι για έξι χρόνια στη διάρκεια της δεκαετίας των 00s. Μετά τον χωρισμό τους ο τραγουδιστής τα έφτιαξε με τη Ζέτα Μακρυπούλια και εκείνη προχώρησε επίσης στην προσωπική της ζωή.

Σε επικοινωνία που είχαμε με την Ελενα Κατραβά προκειμένου να μας κάνει κάποιο σχόλιο για το θέμα της συμμετοχής της Δέσποινας στο σόου του Mega, εκείνη μας είπε λακωνικά: «Η κυρία Ολυμπίου ήθελε να έρθει στο “Just the 2 of us”, αλλά δεν πρόλαβα να κάνω ραντεβού μαζί της».

ΗΛΙΑΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.



Μποζουκια Αθηνα