Ανατριχίλα στη Ρόδο με δύο κορίτσια

52χρονος «οικογενειακός φίλος» εξανάγκαζε 15χρονη και 17χρονη να κάνουν σεξ μεταξύ τους και μαζί του. Οι βιντεοσκοπήσεις με το κινητό του στο αυτοκίνητο.

Ανατριχίλα έχουν προκαλέσει στη Ρόδο οι καταγγελίες που έκαναν δυο ανήλικες σε βάρος ενός 52χρονου «οικογενειακού φίλου» της μικρότερης, ότι επί πέντε μήνες τις μετέφερε επανειλημμένα με το αυτοκίνητό του σε ερημικές περιοχές του νησιού και εκει τις βίαζε είτε ασελγούσε πάνω τους είτε τις υποχρέωνε να ποζάρουν γυμνές σε άσεμνες στάσεις και τις βιντεοσκοπούσε με το κινητό του!

«Μας έβαζε να χαϊδευόμαστε μεταξύ μας μέσα στο αυτοκίνητό του και μας εξανάγκαζε σε ερωτικές περιπτύξεις σε ερημικές τοποθεσίες. Μας απειλούσε πως, αν αποκαλύπταμε οτιδήποτε, θα έκανε κακό σε μας και τις οικογένειές μας»! Μέσα σε λυγμούς οι δύο φίλες, 17 και 15 ετών, περιέγραψαν στους αστυνομικούς τις εφιαλτικές στιγμές που έζησαν στα χέρια του φερόμενου ως δράστη από τον περασμένο Σεπτέμβριο. Μάλιστα η μικρότερη κατήγγειλε και τον βιασμό της από τον άντρα.

Ο δράστης, συντηρητής σε ξενοδοχείο και πατέρας μιας ενήλικης κόρης, συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για βιασμό, αλλά και παράνομη οπλοκατοχή. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι κοπέλες, ο άνδρας εκμεταλλευόταν τις φιλικές σχέσεις που διατηρούσε με την οικογένεια της 15χρονης για να τις πηγαίνει δήθεν βόλτα και ιδιαίτερα όταν εκείνη βρισκόταν μαζί με τη 17χρονη φίλη της. Συχνά, όπως λένε, τις έβρισκε να περπατούν στον δρόμο και προσφερόταν να τις πάει στα σπίτια τους.

Στην αρχή ο 52χρονος ήταν φιλικός, όμως σύμφωνα με τα όσα είπε στην «Espresso» έγκυρη αστυνομική πηγή, ο αληθινός εαυτός του και οι προθέσεις του δεν άργησαν να φανούν. Αρχισε να βάζει τα δύο κορίτσια να κάθονται στα πίσω καθίσματα και τα διέταζε να παίζουν ερωτικά παιχνίδια μεταξύ τους, ενώ εκείνος παρακολουθούσε και τις έβγαζε φωτογραφίες ή τις βιντεοσκοπούσε με το κινητό του τηλέφωνο! Κάποιες φορές μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκαν οι κοπέλες, τις πίεζε να συμμετέχει και ο ίδιος. Ομως, η 15χρονη κατήγγειλε ότι υπήρχαν και στιγμές που ο 52χρονος την ξεμονάχιαζε και τη μετέφερε με το αυτοκίνητό του σε ερημικές τοποθεσίες, όπου τη βίαζε!

Οι ανήλικες υπέμειναν τα βασανιστήρια επί μήνες (συγκεκριμένα από τον Σεπτέμβριο του 2013 μέχρι και φέτος τον Ιανουάριο), δίχως να αποκαλύψουν τίποτα από τα μαρτύρια που περνούσαν στους δικούς τους. Οπως εξήγησαν, ο 52χρονος τις απειλούσε λέγοντάς τους πως, αν έλεγαν το παραμικρό για την αρρωστημένη δράση του, θα έδειχνε τα βίντεο στους γονείς τους και θα έκανε κακό τόσο σε εκείνες όσο και στις οικογένειές τους. Ετσι οι δύο φίλες από φόβο δεν έλεγαν λέξη για την κόλαση που φέρεται να περνούσαν στα χέρια του.

Τελικά, το απόγευμα της Τρίτης η 17χρονη και η 15χρονη αποφάσισαν να μιλήσουν για όλα στους γονείς τους και πήγαν μαζί στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας, όπου κατήγγειλαν τα όσα τους έκανε ο Ροδίτης συντηρητής. Ο άνδρας συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για βιασμό και παράνομη οπλοκατοχή, αφού στο σπίτι του βρέθηκαν όπλα και κινητά τηλέφωνα.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο διερεύνησης της καταγγελίας, πραγματοποιήθηκε έρευνα παρουσία εισαγγελικού λειτουργού στην κατοικία του φερόμενου ως δράστη, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων ένα κυνηγετικό όπλο, το οποίο κατείχε παράνομα, ένα περίστροφο κρότου, το οποίο έχει τη δυνατότητα να μετατραπεί σε λειτουργικό πυροβόλο όπλο, μία αστυνομική ράβδος μήκους 37 εκατοστών, εννέα φυσίγγια κυνηγετικού όπλου, ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και πέντε κινητά τηλέφωνα. Εντός της ημέρας ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «θησαυρός» της Μαρινέλλας – Η βίλα, οι επενδύσεις και τα πνευματικά δικαιώματα

Η Μαρινέλλα, στα 65 χρόνια καριέρας της στο τραγούδι,...

Η Σταρ Ελλάς και ο «πρίγκηψ» των Ρομά

Έξι χρόνια πριν, όταν το ζευγάρι κοσμούσε τις σελίδες lifestyle περιοδικών, η σχέση του αποτελούσε είδηση: μια πρώην Σταρ Ελλάς είχε ερωτευτεί τον «πρίγκιπα των Τσιγγάνων», όπως τον αποκαλούσαν, έναν άνδρα που συστηνόταν ως επιχειρηματίας.

Λαμπερό πάρτι γενεθλίων για γνωστή παρουσιάστρια μετά το διαζύγιο

Η παρουσιάστρια δείχνει έτοιμη να αφήσει το παρελθόν πίσω της και να επικεντρωθεί σε όσα έχουν πραγματική σημασία, απολαμβάνοντας κάθε στιγμή της νέας της καθημερινότητας με αισιοδοξία και δύναμη.

Τέλος ο Κατερινόπουλος από τον Κουσουλό – Η ανατροπή που άλλαξε τα πάντα

Μια στιγμή που έμοιαζε καθοριστική εκτυλίχθηκε στον αέρα της...

«Πριν από 17 χρόνια μετά από καμάκι γνώρισα αυτό το υπέροχο κορίτσι»

«Και ναι, πέρασαν 17 χρόνια σα να ήταν ψέμα»

Τρελά ερωτευμένος μετά από 15 χρόνια γάμου γνωστός τραγουδιστής – «Θα σε διάλεγα σε κάθε ζωή»

«Είσαι η αλήθεια μέσα σε όλο τον θόρυβο, η γαλήνη σε κάθε καταιγίδα και το φως που με οδηγεί πάντα πίσω στο σπίτι»

Ερωτευμένη ξανά η Σοφία Μαριόλα; Τα τρυφερά τετ-α-τετ σε έξοδο με γοητευτικό κύριο

Η Σοφία Μαριόλα ερωτεύτηκε ξανά; Πρόσφατα έγινε γνωστός ο χωρισμός της με τον Στράτο Τζώρτζογλου ο οποίος αποκάλυψε πως χώρισαν