Ο «αγώνας» χαμηλόμισθης συμβασιούχου του Δρομοκαΐτειου που κοιμάται στα παγκάκια

Τον δικό της γολγοθά ανεβαίνει μια 53χρονη συμβασιούχος που εργάζεται ως τραπεζοκόμος στο Δρομοκαΐτειο, καθώς ο μισθός της δεν επαρκεί για να νοικιάσει ένα σπίτι κι έτσι τις νύχτες αναγκάζεται να κοιμάται σε παγκάκια!

Τα 480 ευρώ που παίρνει δεν φτάνουν για να καλύψει τις ανάγκες της κι έτσι προτίμησε να εξασφαλίζει τουλάχιστον ένα πιάτο φαγητό. Ωστόσο, παρά τις αντίξοες συνθήκες, τα απογεύματα φοιτά σε εσπερινό σχολείο!

«Είμαι τόσο χαμηλόμισθη, που δεν μπορώ να νοικιάσω σπίτι, να συντηρήσω τον εαυτό μου και με τα χρήματα που παίρνω προτίμησα να τρώω» εξηγεί η ίδια.

Η 53χρονη Σταματίνα αποδεικνύει πως είναι πραγματική αγωνίστρια της ζωής. Μόνο που, όταν τελειώσει το μάθημα, δεν θα γυρίσει σπίτι, όπως οι συμμαθητές της, αλλά θα ψάξει να βρει ένα ασφαλές παγκάκι για να κοιμηθεί.

«Είναι αρκετά δύσκολο. Φανταστείτε τι συνεπάγεται αυτό: τις καιρικές συνθήκες, την επικινδυνότητα…» δηλώνει σε συνέντευξή της στο Open TV και εκφράζει το παράπονό της για την κατάσταση που μοιάζει μη αναστρέψιμη.

«Νιώθω πικρία, νιώθω οργή, νιώθω παράπονο… Δεν μπορώ να έχω μια ολοκληρωμένη ζωή, το σπίτι μου, τα έπιπλά μου, να μαγειρεύω εγώ» λέει με φωνή που σπάει, και συμπληρώνει: «Το πρώτο βράδυ προσπαθείς να μην το σκέφτεσαι τόσο πολύ, λες “έλα, μωρέ, εντάξει. Κάτι θα γίνει αύριο”. Όμως, όταν αυτή η κατάσταση συνεχίζεται, εκεί είναι το απόλυτο παράπονο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Κλειδί» ο πρώην της Μυρτώς

Να συνθέσουν τα κομμάτια ενός δύσκολου και πολύπλοκου παζλ...

Κεφαλονιά: Τρανς μυστικά στο δωμάτιο της κοκαΐνης

Στην υπόθεση του θανάτου της 19χρονης Μυρτώς στην Κεφαλλονιά...

Κεφαλονιά: Ο σύντροφος της Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή του – Η συνάντησή τους το μοιραίο βράδυ

Ο σύντροφος της 19χρονης Μυρτώς που έχασε τη ζωή της στην Κεφαλονιά με την αστυνομία να κάνει έρευνες για τις αιτίες που την οδήγησαν στον θάνατο.

Νοσηλεύεται γνωστή ηθοποιός – Η μάχη με τη σκλήρυνση κατά πλάκας

Η ηθοποιός που έχει διαγνωστεί με πολλαπλή σκλήρυνση κατα πλάκας από το 2021, τα τελευταία χρόνια έχει μιλήσει ανοιχτά για τη μάχη της

Γιώργος Καράβας: Το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί – Τι αποκάλυψε

Ο Γιώργος Καράβας περνά το τελευταίο διάστημα μια μικρή...

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας: Κατέρρευσε η μητέρα της Μυρτώς μόλις έφτασε η σορός στην εκκλησία

«Ράγισαν» καρδιές στο τελευταίο αντίο της 19χρονης Μυρτώς στην...

Κεφαλονιά: Η βιντεοκλήση και τα SMS της Μυρτώς με 66χρονο – Η κατάθεσή του τα ανατρέπει όλα

Η κατάθεση ενός 66χρονου άντρα από την Πρέβεζα φέρνει...