Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Ο Ιωάννης Καραγεώργης τιμήθηκε για την προσφορά του στο Φοιτητικό Οικοτροφείο της...

Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος και ο...

Νεκρός από overdose ο πρώτος άντρας στη ζωή της πριγκίπισσας Βεατρίκης!

Ο γυναικάς Αμερικανός που λάτρευε τις κραιπάλες και υπήρξε...

Σαν Φρανσίσκο: Αφαντη ανήλικη κόρη κροίσου

Ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσει τη 16χρονη κόρη Αμερικανού κροίσου...

«Αόρατοι» μπαχαλάκηδες στο Κουκάκι

Ιδιαίτερα σχολαστικοί φαίνεται πως ήταν οι καταληψίες και όλα δείχνουν ότι φορούσαν γάντια ακόμη και για τις πιο απλές καθημερινές τους ασχολίες, καθώς ελάχιστα αποτυπώματα εντοπίστηκαν μετά την ολοκλήρωση του δεύτερου κύκλου εξέτασης των πειστηρίων που κατασχέθηκαν μετά τις δύο εφόδους της Αστυνομίας στα κτίρια των οδών Ματρόζου 45, Παναιτωλίου 21 και Αρβάλης 3, στο Κουκάκι!

Από τη Νάντια Αλεξίου

Σε αυτά που βρέθηκαν δεν περιλαμβάνονται των γιων του σκηνοθέτη Δημήτρη Ινδαρέ, οι οποίοι είχαν συλληφθεί τα ξημερώματα της 18ης Δεκεμβρίου στην ταράτσα του σπιτιού τους, που είναι μεσοτοιχία με την κατάληψη της οδού Ματρόζου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, «στη Ματρόζου, σε σύνολο 35 πειστηρίων, 14 πυροσβεστήρες, κράνη, φορητοί υπολογιστές κ.ά., ευρέθησαν μόνον τρία δακτυλικά αποτυπώματα, δύο εκ των οποίων ταυτοποιήθηκαν, ενώ το τρίτο ανήκει σε άγνωστο άτομο. Εξάλλου σε ολόκληρο το διώροφο κτίριο βρέθηκαν μόνο τέσσερα αποτυπώματα τα οποία ταυτοποιήθηκαν».

Είναι χαρακτηριστικό ότι σε πέντε φορητούς υπολογιστές υπήρχε μόνο ένα αποτύπωμα σε μία οθόνη και κανένα στα πληκτρολόγια ή στην εξωτερική επιφάνεια! Αλλά και στους 14 πυροσβεστήρες που είχαν χρησιμοποιηθεί και εκσφενδονίστηκαν κατά των αστυνομικών δυνάμεων βρέθηκε μόνο ένα αποτύπωμα!

«Το γεγονός ότι δεν έχουν εντοπιστεί αποτυπώματα και DNA είναι η απόλυτη απόδειξη της πιστής τήρησης των οδηγιών που υπήρχαν σε πλακάτ πίσω από την πόρτα και ενημέρωναν τι θα έπρεπε να κάνουν όσοι μπαίνουν στο κτίριο της κατάληψης για να μην αφήνουν ίχνη της παρουσίας τους στον χώρο» σχολιάζει χαρακτηριστικά αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. στην «Espresso».

Ούτε ένα!

Ανάλογα είναι και τα ευρήματα στις άλλες δύο καταλήψεις, καθώς, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., επί 18 πειστηρίων στο κτίριο της οδού Παναιτωλίου 21 δεν βρέθηκε κανένα αποτύπωμα, ενώ στους χώρους του κτιρίου βρέθηκαν τέσσερα, τα οποία ταυτοποιήθηκαν. Σε άλλα 12 πειστήρια στο κτίριο της οδού Αρβάλη δεν υπήρξε αποτύπωμα, ενώ στους εσωτερικούς χώρους βρέθηκαν δύο, τα οποία ταυτοποιήθηκαν.

%CF%862 12012020panaitoliou002

«Συνολικά και στα τρία κτίρια, επί 65 πειστηρίων, βρέθηκαν μόνο τρία αποτυπώματα. Στους χώρους των κτιρίων, που καλύπτουν εκατοντάδες τετραγωνικών μέτρων, βρέθηκαν μόνο δέκα αποτυπώματα» αναφέρει ο αξιωματικός.

Τα μέχρι στιγμής εργαστηριακά ευρήματα καθώς και οι ιατροδικαστικές εκθέσεις στις οποίες υποβλήθηκαν τα άτομα που συνελήφθησαν στις καταλήψεις διαβιβάστηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ ο εργαστηριακός έλεγχος συνεχίζεται.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...