Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Εκατομμυριούχος «ορφανή» εξπέρ στις σούπερ απάτες

Εκατομμυριούχος 32χρονη στη Βοστόνη έπεισε κόσμο και κοσμάκη ότι...

Ο Μπον Τζόβι πλάγιασε με πάνω από 100 ερωμένες

Οταν πρόσφατα ο Τζον Μπον Τζόβι παραδεχόταν δημόσια ότι...

Η Μπρίτνεϊ πληρώνει ακριβά τον πατέρα της

Το φυσάει και δεν κρυώνει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μετά...

«Πότε μια γυναίκα πρέπει να φύγει» – Η Παρασκευή Φασούλη μιλά για...

Η ψυχίατρος-ψυχαναλύτρια και τακτικό μέλος της Βορειοελλαδικής Ψυχαναλυτικής Εταιρείας...

Γκολ στη… φιλανθρωπία

Διάσημοι της showbiz έπαιξαν μπάλα στο κατάμεστο από 4.000 φιλάθλους γήπεδο της Σαλαμίνας για την ενίσχυση του ιδρύματος ΑΜΕΑ.


Οι άνθρωποι της showbiz έπαιξαν μπάλα, ο κόσμος γέμισε το γήπεδο και το χάρηκε με την ψυχή του, μακριά από φανατισμούς και ύβρεις!


Την περασμένη Δευτέρα, μετά από πρόσκληση του προέδρου του συλλόγου γονέων και φίλων ΑΜΕΑ Σαλαμίνας, ο Μάρκος Σεφερλής και άλλοι celebrities έβαλαν γκολ στη… φιλανθρωπία, στο γήπεδο του Αίαντα Σαλαμίνας, καθώς το ματς μεταξύ καλλιτεχνών, ποδοσφαιριστών και δημοσιογράφων έγινε για την οικονομική ενίσχυση του ιδρύματος.


Μάλιστα, ο συγκεκριμένος αγώνας είχε τέτοια συμμετοχή κόσμου που ξεπέρασε την προσέλευση φιλάθλων σε αρκετές έδρες της Σούπερ Λιγκ, καθώς τον παρακολούθησαν περισσότεροι από 4.000 θεατές!


Και ήταν φυσικό, αφού ποιος δεν θα ήθελε να δει με σορτσάκι και αθλητική φανέλα τους Κιάμο, Μακρόπουλο, Καραφώτη, Σόμμερ, Πετρέλη… ή να θυμηθεί τις παλιές δόξες του ποδοσφαίρου, όπως ο Ρότσα, ο Λίμα, ο Γεωργαμλής και πολλοί άλλοι.


Βρήκε δίχτυα ο Σεφερλής


Ο μοναδικός Μάρκος Σεφερλής όχι μόνο ξεδίπλωσε το ταλέντο του στην μπάλα, καθώς βρήκε δίχτυα (για την ιστορία, 2-2 το τελικό σκορ), αλλά παράλληλα έκανε και τους θεατές να περάσουν πολύ όμορφα. Πριν από το ματς έκανε την παρουσίαση των ομάδων, σχολιάζοντας μάλιστα κάθε παίκτη ξεχωριστά με ατάκες που σκόρπισαν πολύ γέλιο.


Επίσης, ευχαρίστησε τον κόσμο που παρευρέθηκε, καθώς και τους συντελεστές της εκδήλωσης, ενώ στο τέλος της αναμέτρησης μοίρασε πολλά αυτόγραφα. Το ίδιο έκαναν και οι υπόλοιποι καλλιτέχνες, που έδωσαν τη δυνατότητα στους θαυμαστές τους να τους δουν από κοντά και να φωτογραφηθούν μαζί τους.


Την προσπάθεια στήριξαν η ακαδημία ποδοσφαίρου Couros Club των Ν. Γραμμένου – Χ. Ρότσα και η εταιρία Paranoia, υπό την αιγίδα του Δήμου Σαλαμίνας. «Ηταν μια καλή ευκαιρία για όλους να έρθουν στο γήπεδο και να υποστηρίξουν το έργο του συλλόγου γονέων και φίλων ΑΜΕΑ Σαλαμίνας. Και χαίρομαι που ο κόσμος διασκέδασε με όλη του την καρδιά» είπε στην «Espresso» μετά τον αγώνα ο Μάρκος Σεφερλής, ενώ ο Ν. Γραμμένος τόνισε: «Ευχαριστώ όσους βρέθηκαν στο γήπεδο του Αίαντα για τη στήριξη του συλλόγου γονέων και φίλων ΑΜΕΑ Σαλαμίνας. Ολοι οφείλουμε να βγούμε μπροστά στην κοινωνία και να αφουγκραστούμε τα προβλήματά της, προσφέροντας στήριξη όπου είναι δυνατόν».


Να προσθέσουμε ότι δόθηκαν τιμητικές πλακέτες από τον δήμαρχο Σαλαμίνας Γιάννη Τσαβαρή, ενώ ο ιδιοκτήτης της εταιρίας Paranoia πρόσφερε δωροεπιταγές στα παιδιά του ιδρύματος, καθώς και στο προσωπικό.


Στην ξεχωριστή αυτή εκδήλωση συμμετείχαν ακόμη -εκτός από τους προαναφερθέντες- οι Αϊβάζης, Αδαμαντίδης, Κυανός, Αρσενίου, Ιμβριος, Δασκουλίδης, Καπετάνιος, Κρητικός, Φραγκολιάς, Μουρούτσος, Ιερεμίας, Βασιλείου, Καψής, Γεωργαμλής, Μανωλάς, Στυλιανόπουλος, Λίμα, Μαραγκός, Βαζέχα, Σαμαράς, Θεοχάρης, Ναστούλης, Ρωμανίδης. Μάλιστα, αρκετοί από τους λαμπερούς συμμετέχοντες στην εκδήλωση ενημέρωσαν τους φίλους τους στο διαδίκτυο για τον εν λόγω αγώνα, ποστάροντας αρκετές φωτογραφίες στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Τζένη Βάνου: Οι δύο άνδρες που σημάδεψαν τη ζωή της

Ο γιος της μεγάλης τραγουδίστριας Μιχάλης μιλά για τον...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...