Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Αμαλία Ζαργιανάκη – Δραμουντάνη: H… καράτε Σταματάκαινα του «Σασμού»

Είναι η «γριά Σταματάκαινα» του «Σασμού», που συγκλόνισε στη...

«Oσκαρ για celebrities» χωρίς guest την… ΑΑΔΕ!

Μπορεί τα «τσακάλια» της ειδικής ομάδας ελέγχου για τα...

Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος έριξαν τίτλους τέλους στον γάμο τους

Τίτλοι τέλους στον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου και του...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Αγρυπνος στο Μάντσεστερ

Οι σκέψεις στο μυαλό του Μίτσελ μετά τον αποκλεισμό από τη Γιουνάιτεντ που δεν τον άφησαν να κλείσει μάτι.

Σκασμένος από τον τρόπο με τον οποίο η ομάδα του αποκλείστηκε από την Γιουνάιτεντ στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι ο Μίτσελ. Ο Ισπανός τεχνικός είχε πιστέψει ότι ο Ολυμπιακός μπορούσε να προκριθεί στα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και μη μπορώντας να δεχθεί το πώς χάθηκε η ευκαιρία έμεινε άγρυπνος στο Μάντσεστερ.


Από τη στιγμή που ο Ολλανδός Κάιπερ σφύριξε τη λήξη του αγώνα μέχρι και την επιστροφή στην Ελλάδα ο Μίτσελ δεν έκλεισε μάτι. Οι σκέψεις στο μυαλό του, πολλές. Ισως τα έβαζε με την τύχη που του γύρισε προχθές στο «θέατρο των ονείρων» την πλάτη ή με κάποια δικά του λάθη. Μπορεί να έκρινε εκ του αποτελέσματος ότι χρειαζόταν μια διαφορετική αντιμετώπιση και διαχείριση του παιχνιδιού.


Βέβαια ο 50χρονος κόουτς ήταν με «δεμένα» τα χέρια, καθώς, ενώ ήξερε ότι η ομάδα του θα πρέπει να σκοράρει, είχε «ξεμείνει» από επιθετικούς. Ο Ολαϊτάν υπενθυμίζεται ότι είχε μείνει στον Πειραιά, ενώ ο Σαβιόλα παρακολούθησε το ματς από τις εξέδρες, καθώς κρίθηκε ανέτοιμος να αγωνιστεί. Ούτε όμως ο Βαλντές έδωσε στον προπονητή του αυτό που θα ήθελε, δηλαδή το γκολ, δείχνοντας σε ακόμη ένα ματς έξω από τα νερά του. Ο 18χρονος Νίκος Βέργος, που έπεσε κατευθείαν στα βαθιά, με περίσσιο θάρρος και θράσος πρέσαρε ψηλά, κυνήγησε φάσεις, όμως η εικόνα του αγώνα στα τελευταία λεπτά ήταν τέτοια που δεν του επέτρεψε να κάνει πολλά.


Το γεγονός πάντως πως δεν υπήρχε διαθέσιμος παίκτης για να κάνει τη διαφορά στην επίθεση του Ολυμπιακού σίγουρα προβληματίζει τον Μίτσελ, κυρίως εν όψει της νέας περιόδου. Κανείς δεν αποκλείει ένα μέρος των 30.000.000 ευρώ που μπήκαν στα ταμεία του πειραϊκού συλλόγου από τη φετινή πολύ καλή πορεία του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ να πάει το καλοκαίρι για την αγορά φορ.


Για την ώρα ωστόσο ο Μίτσελ καλείται να ανασυντάξει την ομάδα του, εν όψει των επικείμενων μαχών του στην Ελλάδα! Το στοίχημα πλέον το πρωταθλητών είναι η κατάκτηση του νταμπλ. Ο Κάμπελ μάλιστα με μήνυμά του στο facebook έδωσε το σύνθημα της επόμενης ημέρας. «Δεν πετύχαμε τον στόχο της πρόκρισης. Ομως είμαι περήφανος με τη δουλειά που πραγματοποίησε όλη η ομάδα. Τα καλύτερα έρχονται» έγραψε ο Κοσταρικανός μεσοεπιθετικός, για τον οποίο χθες οι Τούρκοι ανέφεραν ότι η Φενέρ συζητάει με την Αρσεναλ για την απόκτησή του.


Υπενθυμίζεται πως ο Ολυμπιακός θα αναμετρηθεί με τον ΠΑΟΚ στις 2 και 16 Απριλίου (πρώτα στον Πειραιά και μετά στην Τούμπα) για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, με στόχο να περάσει στον τελικό και να διεκδικήσει εκ νέου το τρόπαιο.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....