Απίστευτες προτάσεις στο προσχέδιο της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων για τη λειτουργία των οίκων ανοχής!

Εννέα νέα κρούσματα κορωνοϊού ανακοινώθηκαν χθες το απόγευμα από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας, με τον συνολικό αριθμό να φτάνει στη χώρα μας τα 3.121, ενώ δεν καταγράφηκε θάνατος, με τον αριθμό των νεκρών να παραμένει στους 183. Όμως αυτό που προκάλεσε χαμό στο διαδίκτυο είναι οι οδηγίες των ειδικών για το πώς θα πρέπει να λειτουργούν οι οίκοι ανοχής μετά την επαναλειτουργία τους σήμερα!

Αν ισχύσουν οι οδηγίες που περιλαμβάνονται στο προσχέδιο της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, θα φέρουν τα πάνω κάτω στον πληρωμένο έρωτα. Πέρα από τις οδηγίες για χρήση αντισηπτικών και καθαριότητα, αυτό που κάνει αίσθηση είναι η προτροπή για την αποφυγή… χειραψίας (!) και -αν χρειάζεται- η χρήση γαντιών!

Η οδηγία να μένουν ανοιχτά τα παράθυρα και οι πόρτες για να μπαίνει καθαρός αέρας (εκτός, βέβαια, από τις πόρτες των δωματίων όπου παρέχονται οι υπηρεσίες) θα είναι η χαρά των… ματάκηδων! Παράλληλα, το τετ α τετ πελάτη – ιερόδουλης προβλέπεται να γίνεται με ταχύτητα… κουνελιού, καθώς προτείνεται μην ξεπερνά τα 15 λεπτά! Επίσης, σε πρώτη φάση, δεν επιτρέπονται οι… ομαδικές συνευρέσεις με δύο ή περισσότερους πελάτες.
Επίσης, οι ειδικοί προτείνουν το σεξ να ολοκληρώνεται με στάσεις που εξασφαλίζουν απόσταση και, όπως αναφέρεται ενδεικτικά στο προσχέδιο, θα πρέπει «να υπάρχει απόσταση τουλάχιστον ενός αντιβραχίου μεταξύ των κεφαλών των δύο ατόμων», ενώ συνιστάται η χρήση μάσκας, κάτι που δεν θα χαλάσει καθόλου όσους έχουν… kinky διάθεση!

Γίνεται, επίσης, σύσταση για sex toys μίας χρήσης, αν είναι δυνατόν, και απολύμανση των υπολοίπων, ενώ απαγορεύεται ρητά η χρήση… βρώσιμων σεξουαλικών αντικειμένων! Ακόμη πιο μεγάλο πρόβλημα είναι η τήρηση πελατολογίου, έστω και μόνο με το μικρό όνομα και τηλέφωνο επικοινωνίας για λόγους εχεμύθειας, που όμως κανείς δεν ξέρει πόσους θα «κάψει» αν χρειαστεί ιχνηλάτηση!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βρέθηκε νεκρός ο ανιψιός του μουσικοσυνθέτη Γιώργου Μανισαλή που αγνοούνταν

Σε θρίλερ εξελίχθηκε η εξαφάνιση του Άκη Αξιώτη. Ο ανιψιός του μουσικοσυνθέτη Γιώργου Μανισαλή βρέθηκε νεκρός.

Σφαγή στο σόι της Αλίκης – Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ στην Espresso

Η σκιά μιας βαθιάς οικογενειακής ρήξης φαίνεται πως πέφτει βαριά πάνω από τα φιλόδοξα σχέδια του Αντώνη και του Αιμίλιου Βουγιουκλάκη για τη μεγάλη αφιερωματική συναυλία που σχεδιάζουν προς τιμήν της Αλίκης Βουγιουκλάκη, αποκαλύπτοντας ένα παρασκήνιο που μόνο «οικογενειακό» δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Η Τούνη μήνυσε τον Κατμετζόγλου για κακουργηματική παραβίαση ευαίσθητων δεδομένων

Στην αντεπίθεση πέρασε η Ιωάννα Τούνη, απαντώντας χθες με...

Γνωστή τραγουδίστρια νυχτοπερπάτησε με τον αδελφό της

Η τραγουδίστρια έκανε νυχτερινή έξοδο συνοδευόμενη από τον αδελφό της και πόζαραν στον φωτογραφικό μας φακό που ήταν εκεί

Δύσκολες ώρες για την Klavdia: Στον ιστό ροζ βίντεο

Πρωταγωνίστρια σε μια ιστορία που έχει προκαλέσει τριγμούς στην ελληνική showbiz και όχι μόνο είναι η δημοφιλής τραγουδίστρια Κλαυδία Παπαδοπούλου, ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα της νέας γενιάς καλλιτεχνών.

Μαλλί με μαλλί οι ερωμένες δύο υπουργών!

Ενα πρωτοφανές περιστατικό εκτυλίχθηκε πριν από λίγες ημέρες στην...

Κατερίνα Καινούργιου: Τα δώρα στο μαιευτήριο που μας έδειξε

Η Κατερίνα Καινούργιου ζει τις πρώτες της στιγμές ως...