Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου, 2025

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Ξεχωριστή γιορτή για τα άτομα με αναπηρία στο Ελαιουργείο Ελευσίνας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αναγνώρισης Δικαιωμάτων των Ατόμων...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής...

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Εξιτήριο και επιστροφή στις πρόβες για την Παπαρίζου

Σε καλύτερη κατάσταση βρίσκεται πλέον η γνωστή τραγουδίστρια, η...

Τετάρτη 2/4/2014


ΚΡΙΟΣ: Μία μετακίνηση θα σας αλλάξει τη διάθεση και θα σας κάνει να  δείτε τις νέες προοπτικές στη ζωή σας. Η πολλή λογική θα σας κουράσει, γι’ αυτό βάλτε όρια σε ανθρώπους που σας δημιουργούν άγχος. Χαμογελάστε για να ανοίξουν με τη γοητεία σας πόρτες οι οποίες για καιρό ήταν κλειστές.


ΤΑΥΡΟΣ: Ακούστε τους συνεργάτες σας προτού να είναι αργά, ενώ μια νέα γνωριμία θα σας δώσει καινούργιες ιδέες. Αφού τα συναισθηματικά σας θα διορθωθούν από μόνα τους, δώστε προτεραιότητα σε θέματα εργασίας. Προβείτε σε αμοιβαίους συμβιβασμούς προκειμένου να σώσετε μια σχέση.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Αφήστε τη φαντασία να σας οδηγήσει σε άλλα μονοπάτια και τα εμπόδια θα ξεπεραστούν με διπλωματία. Ακούστε τις ουσιαστικές ανάγκες της ψυχής σας, γιατί έχετε ανάγκη από τόνωση. Εκφράστε τα συναισθήματά σας χωρίς να φοβάστε ότι δεν θα βρείτε ανταπόκριση.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάντε τα όνειρά σας πραγματικότητα, χωρίς να αφήνετε άσχετους να σας αλλάζουν τα σχέδια. Μην επιτρέψετε σκηνές ζηλοτυπίας από τον σύντροφό σας, γιατί οι συγγνώμες δεν ωφελούν όταν λέγονται όλη την ώρα. Προχωρήστε στην υλοποίηση των σχεδίων σας και μην αφήνετε τους άλλους να φρενάρουν τον ενθουσιασμό σας.


ΛΕΩΝ: Η καταπίεση δεν οδηγεί σε σωστούς δρόμους και ο εγωισμός σάς παρασύρει σε λάθη. Χαρείτε την καθημερινότητά σας και μην αγχώνεστε για τις μελλοντικές σας κινήσεις. Κάποιες παράλογες απαιτήσεις ατόμων του εργασιακού σας χώρου θα σας εκνευρίσουν.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ακόμα και αν αντιμετωπίζετε δυσκολίες ή εμπόδια εξαιτίας του ανταγωνισμού που υπάρχει, θα έχετε τη δυνατότητα να παρέμβετε και να μετριάσετε τα όποια αρνητικά, Διώξτε λοιπόν τον φόβο και την αναποφασιστικότητα και παλέψτε δυναμικά.


ΖΥΓΟΣ: Κρατήστε υψηλά το ηθικό σας και να είστε σίγουροι ότι δεν θα το μετανιώσετε. Μην είστε τόσο απαιτητικοί από τους άλλους, γιατί έτσι βάζετε και τον εαυτό σας σε δοκιμασία. Θα διεκπεραιώσετε ικανοποιητικά πολλές από τις υποθέσεις σας, εάν σκέφτεστε θετικά.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο καλύτερος τρόπος να αντιμετωπίσετε τα νεύρα σας είναι να προσπαθήσετε να σκέφτεστε λογικά. Δώστε αγάπη στον σύντροφό σας, γιατί σας έχει ανάγκη, και μη δημιουργείτε παγόβουνα στη σχέση σας. Δεν είναι άσχημο να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι που θα σας βοηθήσει να αλλάξετε παραστάσεις.


ΤΟΞΟΤΗΣ: Εκμεταλλευτείτε τη μέρα για να τακτοποιήσετε τις υποχρεώσεις σας, αλλά το βράδυ φροντίστε να διασκεδάσετε. Ισως η επίθεση να είναι η καλύτερη άμυνα, αλλά δεν είναι απαραίτητο να αντιστέκεστε στα συναισθήματά σας. Ο,τι μπορείτε να κάνετε σήμερα κάντε το και μην το αναβάλλετε για αύριο.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το μεγαλύτερό σας λάθος είναι ότι πάντα βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα. Επειδή έχετε μάθει να μην εκφράζετε τα συναισθήματά σας δεν σημαίνει πως μπορείτε να βάλετε και όρια. Απομακρυνθείτε από όσους και από όσα σάς δημιουργούν προβλήματα.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ακόμα και αν οι προβληματισμοί του συντρόφου σας σας φαίνονται ακατανόητοι, αποδεχθείτε τους χωρίς να εξετάζετε το γιατί. Μην εκνευρίζεστε με τον τρόπο που προσπαθεί να πάρει επιβεβαιώσεις για το ενδιαφέρον σας. Βάλτε τη διαίσθησή σας να δουλέψει για την επίλυση πρακτικών θεμάτων που σας απασχολούν.


ΙΧΘΥΕΣ: Κάντε παρέα με άτομα που έχουν διαφορετικές αντιλήψεις από εσάς για να εμπλουτίσετε τις απόψεις σας. Μη βάζετε μονίμως τον εαυτό σας σε δοκιμασίες που εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να αντέξει. Είναι άσκοπο να χάνετε την ψυχραιμία σας εξαιτίας της συμπεριφοράς των άλλων.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.



Μποζουκια Αθηνα