Κυριακή, 1 Φεβρουαρίου, 2026

Θανάσης Κουρλαμπάς: «Έχω υπάρξει άδικος στη δουλειά, έχω μετανιώσει για πολλά πράγματα»

Με αφορμή την παράσταση Cancel στην οποία πρωταγωνιστεί, ο...

Τάσος Γιαννόπουλος: «Καβάλησα λίγο το καλάμι με το “Ευτυχισμένοι μαζί”, αλλά προσγειώθηκα»

Με αφορμή τη θεατρική του παρουσία τη φετινή σεζόν,...

Δούκισσα Νομικού: «Καλωσόρισε» τον Φεβρουάριο ντυμένη στα λευκά

Η Δούκισσα Νομικού είναι από τις πιο κομψές παρουσίες...

Αναστάσης Ροϊλός: «Η πατρότητα με τρομάζει όλο και λιγότερο»

Ο Αναστάσης Ροϊλός παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής...

Γατούλης «Robocop»! Ο πρώτος στην Ελλάδα με τεχνητά άκρα

Νέα ζωή αρχίζει για τον Περσέα, τον γκριζόλευκο γατούλη, που στις 13 Μαΐου είχε βρεθεί στη Λαμία πυροβολημένος από αεροβόλο και με κομμένα τα τρία του πόδια!

Το γενναίο ζωάκι απέκτησε τεχνητά άκρα, έπειτα από χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στις 26 Οκτωβρίου στην Κτηνιατρική Κλινική Λάρισας. Του τοποθετήθηκαν εμφυτεύματα από τιτάνιο στα πίσω πόδια και έγινε ο πρώτος αδέσποτος γάτος στην Ελλάδα, ο οποίος περπατά με τεχνητά άκρα.

Την Τρίτη, αν και με δυσκολία, κατάφερε να κάνει τα πρώτα του βήματα, με τους γιατρούς να απαθανατίζουν με την κάμερά τους τη συγκινητική στιγμή. Στο μπροστινό ποδαράκι τού γάτου δεν τοποθετήθηκε εμφύτευμα, κάτι που όμως δεν φάνηκε να ενοχλεί τον όμορφο Περσέα, που έδειξε να τα καταφέρνει θαυμάσια.

Από τον περασμένο Μάιο που βρέθηκε ο Περσέας να ψυχορραγεί, ο Φιλοζωικός Σύλλογος Φθιώτιδας άνοιξε σελίδα στο facebook με τίτλο «Γίνε τα πόδια του Περσέα», μέσα από την οποία ενημερώνει για την πορεία της υγείας του γατούλη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διάσημη ηθοποιός με μελαχρινή καλλονή!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ! Ο παθιασμένος έρωτας για το... ίδιο φύλο...

Η «Εspresso» βρήκε και μίλησε με την «Κρητικιά μάνα» που σαρώνει στα social media

Το ότι υπάρχουν Κρητικές μάνες λεβέντισσες το ξέρετε! Το ότι υπάρχει όμως μια Κρητικά μάνα που η ντοπιολαλιά της και οι ατάκες της την έχουν κάνει viral στο διαδίκτυο το γνωρίζετε;

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Ο Αρναούτογλου junior στην κηδεία της γιαγιάς του συνοδευόμενος από τη μητέρα του

Το τελευταίο αντίο στη μητέρα του είπε σήμερα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Η κηδεία έγινε στη Χαλκιδική και ήταν παρών και ο γιος του, Αναστάσης.

Φαίη Σκορδά: Επιστροφή στο Κιλκίς – Οι εικόνες από το πατρικό και το τζάκι

Η Φαίη Σκορδά ταξίδεψε στο Κιλκίς και πέρασε το...

Το μπούλινγκ της Μοσχολιού πάνω στην πίστα και η πικρία της Αλίκης για τον Σπυρόπουλο

Είναι μία από τις τελευταίες σπουδαίες κυρίες του ελληνικού...

Σοκ με την «Κατερίνα» της Τρούμπας

Σε ημιλιπόθυμη κατάσταση και πεσμένη στο πάτωμα του σπιτιού...

Ανατροπή στο διαζύγιο Τζώρτζογλου – Μαριόλα: Αυτός είναι ο λόγος που χώρισαν

Ο Στράτος Τζώρτζογλου καλεσμένος της εκπομπής «Happy Day» το πρωί της Παρασκευής αποκάλυψε το λόγο χωρισμού του με τη Σοφία Μαριόλα.