Τετάρτη, 31 Δεκεμβρίου, 2025

Μαριλίτα Λαμπροπούλου: «Προτιμώ να ζω μια ζωή χωρίς ενοχές»

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στα μυστικά της σιλουέτας της καθώς διατηρεί ένα ωραίο σώμα.

Ηλιάνα Μαυρομάτη – Στάθης Κόικας: Δείτε τους να χαλαρώνουν στον καναπέ τους

Η Ηλιάνα Μαυρομάτη και ο Στάθης Κόικας είναι πολύ ερωτευμένοι και αχώριστοι. Αυτή την περίοδο εκείνη έχει γυρίσματα για τη σειρά «Μία νύχτα» και εκείνος για το «Grand Hotel» αλλά καταφέρνουν να περνούν και χρόνο μαζί παρά το απαιτητικό ωράριο δουλειάς τους

Μαρία Κορινθίου – Γιώργος Καραθανάσης: Ταξίδι για δύο στην Ιταλία

Σε μία από τις πιο φωτεινές και ήρεμες περιόδους της ζωής της βρίσκεται η Μαρία Κορινθίου, η οποία τους τελευταίους μήνες ζει έναν νέο έρωτα στο πλευρό του επιχειρηματία Γιώργου Καραθανάση.

Αϊζάια Γουίτλοκ: Πέθανε ο ηθοποιός της σειράς

Ο ηθοποιός Αϊζάια Γουίτλοκ ο νεότερος, γνωστός ιδίως για...

Στο… σφυρί τα 5.000 κρασιά του Σερ Αλεξ

Οι οίκος Christie’s εκτιμά ότι η αξία τους θα αγγίξει μέχρι και τα 3.600.000 ευρώ.

Μια περιουσία μπορεί να κερδίσει ο σερ Αλεξ Φέργκιουσον από τα μπουκάλια κρασί της προσωπικής συλλογής του, τα οποία βγάζει σε πλειστηριασμό! Ο οίκος Christie’s ανέλαβε να πουλήσει τα 5.000 μπουκάλια που βρίσκονται στο κελάρι του πρώην τεχνικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τα οποία σημαδεύουν κάθε σεζόν της 26χρονης καριέρας του στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων».


Ο οίκος εκτιμά ότι ο «Φέργκι» μπορεί να κερδίσει μέχρι και 3.600.000 ευρώ, αφού δεν πρόκειται να μετρήσει μόνο η αξία των μπουκαλιών λόγω της ως σπανιότητάς τους (ο Σκωτσέζος πλήρωνε αδρά για να τα αποκτήσει), αλλά και το γεγονός ότι είναι υπογεγραμμένα από τον ίδιο. Μάλιστα η δημοπρασία δεν θα είναι μόνο μία, αλλά θα περάσει από διάφορες χώρες, με αφετηρία το Χονγκ Κονγκ στις 24 Μαΐου (την ημέρα του φετινού τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ) και θα καταλήξει στο Λονδίνο τον Ιούνιο. Στην ασιατική «περιοδεία» θα πουληθεί το 60% της συλλογής, ενώ στο Λονδίνο θα διατεθεί το υπόλοιπο 40%.


Φυσικά τα μπουκάλια κρασί που θα κλέψουν την παράσταση είναι εκείνα που απέκτησε ο 72χρονος το 1999, τη χρονιά που κατέκτησε το ιστορικό τρεμπλ με τη Γιουνάιτεντ, με κερασάκι στην τούρτα την ανατροπή στις καθυστερήσεις κόντρα στη Μπάγερν στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. «Ο κόσμος ρωτάει ποια ήταν η καλύτερη σεζόν της καριέρας μου, και λέω πάντα το ’99» είπε ο Φέργκιουσον σε συνέντευξη που έδωσε για να διαφημίσει τη δημοπρασία. «Ηθελα ώς τότε να κατακτήσω το Τσάμπιονς Λιγκ, αυτό μου έλειπε. Δεν περίμενα όμως ποτέ ότι θα το έπαιρνα με αυτόν τον τρόπο. Πριν από δυο τρία χρόνια κατάλαβα ότι έχω πολλά κρασιά στη συλλογή μου και αποφάσισα ότι ήρθε η ώρα να τα πουλήσω».


Γ. ΚΥΡΙΑΖΗΣ

spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η σέξι εμφάνιση της Μαρίας Αντωνά σε βραδινή έξοδο με τον Λιάγκα

Νυχτοπερπάτησαν ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά. Το...

Η κόρη της Βάνας Μπάρμπα, Φαίδρα με αποκαλυπτικό φόρεμα σε βραδινή έξοδο

Η κόρη της Βάνας Μπάρμπα αν όμορφη κοπέλα ωστόσο δεν μοιάζει ιδιαίτερα στη μαμά της. Η Φαίδρα έκανε βραδινή έξοδο και πόζαρε για μια selfie φωτογραφία με έναν φίλο της φορώντας ένα φόρεμα με αποκαλυπτική πλάτη

Πέθανε η «μαντάμ Σούλα» των φτωχών – Η ιδιοκτήτρια των φημισμένων οίκων ανοχής

Εφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 80 χρόνων, η ιδιοκτήτρια των φημισμένων οίκων ανοχής Villa Erotica και Οίκος Εποχής, «μαντάμ Σούλα», κατά κόσμον Χρυσούλα Αλευρίδου,

Διευθυντής σε σούπερ μάρκετ ο Γιάννης Μπέζος

Αγόρασε... «Σούπερ μάρκετ» o Γιάννης Μπέζος;

Πανέμορφες οι κόρες πρώην ζευγαριού της ελληνικής σόουμπιζ

Οι δύο κοπέλες πόζαραν σε χριστουγεννιάτικη διάθεση στο εορταστικό τραπέζι.

Μαμά για δεύτερη φορά γνωστή ηθοποιός

Η γνωστή ηθοποιός έγινε μαμά για δεύτερη φορά και οι φετινές γιορτές για εκείνη είναι ιδιαίτερες και ευτυχισμένες!

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτό είναι το σπίτι της με την εντυπωσιακή θέα

Η Κατερίνα Λιόλιου διανύει μία πολύ όμορφη περίοδο προσωπικά αλλά και επαγγελματικά. Η τραγουδίστρια γνωρίζει μεγάλη επιτυχία με τα τραγούδια και τις εμφανίσεις της και έχει στήριγμά της τον σύντροφό της, Χάρη Παπατζάνη.
spot_img