Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Τρίτη 22/4/2014

ΖΥΓΟΣ: Γίνετε περισσότερο ρεαλιστές και εξετάστε προσεκτικά αυτά που σας συμφέρουν. Μόνο χωρίς ψευδαισθήσεις θα χειριστείτε πιο σωστά τα θέματα που σας ταλαιπωρούν και σας καίνε. Ζητήστε από τα οικεία σας πρόσωπα να σας διευκολύνουν όπου θέλετε.

ΚΡΙΟΣ: Το να είστε απόλυτοι είναι ο χειρότερος τρόπος για να ρυθμίσετε τις διαφορές σας, αφού έτσι το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να χάσετε το δίκιο σας. Καταπολεμήστε το άγχος και εμπνευστείτε από τις αλλαγές που συμβαίνουν γύρω σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Το ένστικτό σας σε αρμονική συνεργασία με το μυαλό σας θα σας βοηθήσει να αντεπεξέλθετε στις αυξημένες σας υποχρεώσεις και να μη χαθείτε στις ευθύνες ή βρεθείτε σε αδιέξοδο. Μην κάνετε κατάχρηση της υπομονής των συνεργατών σας και μη μετέχετε σε συζητήσεις που θα προκαλέσουν σχόλια.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να βελτιωθούν οι σχέσεις σας δεν πρέπει να ρίχνετε όλο το βάρος σας σε αυτές. Ξεκινήστε πρώτα επιλύνοντας τα πρακτικά σας θέματα, εργασιακά και οικονομικά. Αφήστε τον εγωισμό σας στην άκρη, αν δεν θέλετε να χαλάσετε μια φιλία χρόνων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ακόμα και στα πιο δύσκολα είστε ευνοημένοι, καθώς έχετε δίπλα σας ένα φύλακα άγγελο. Ακόμα και με κόπο και σχετικό άγχος, καταφέρνετε να επιλύσετε προβλήματα που σας περιβάλλουν.

ΛΕΩΝ: Να μην είστε υπερβολικοί σε τίποτε, καθώς η μέρα επιβραβεύει την υπομονή και τη διαλλακτικότητα τόσο στον προσωπικό σας χώρο όσο και στον εργασιακό. Διατηρήστε τις αντοχές σας σε υψηλά επίπεδα, περιφρονώντας άτομα που προσπαθούν να επιβάλλουν τις απόψεις τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εξαντλήστε τα περιθώρια που έχετε για να ρυθμίσετε τις σχέσεις σας και τα οικονομικά σας σχέδια. Ο,τι δεν μπορεί να γίνει αφήστε το για αργότερα που θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο. Μην αρνηθείτε τις προτάσεις που θα σας γίνουν, γιατί κάποιοι θα βγάλουν λάθος συμπεράσματα για το άτομό σας.

ΖΥΓΟΣ: Γίνετε περισσότερο ρεαλιστές και εξετάστε προσεκτικά αυτά που σας συμφέρουν. Μόνο χωρίς ψευδαισθήσεις θα χειριστείτε πιο σωστά τα θέματα που σας ταλαιπωρούν και σας καίνε. Ζητήστε από τα οικεία σας πρόσωπα να σας διευκολύνουν όπου θέλετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Χτυπήστε το κακό στη ρίζα του και μη βουλώνετε συνέχεια τρύπες. Βρείτε περισσότερο χώρο και χρόνο, εάν αυτό που θέλετε πραγματικά είναι να αναπτύξετε το δημιουργικό σας ταλέντο. Εμποδίστε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο να καταστραφεί οικονομικά, με ουσιαστικό διάλογο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι αρμοδιότητες και οι ευθύνες που έχετε αναλάβει χρειάζονται επαναπροσδιορισμό, όχι όμως μονόπλευρα, αλλά λαμβάνοντας υπόψη τι θα ήθελαν και οι γύρω σας. Για να είστε σίγουροι ότι θα γίνει αυτό που θέλετε, δώστε σαφείς εντολές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ηρθε η ώρα να εξετάσετε όλα τα σοβαρά σας ζητήματα. Η αβεβαιότητά σας ευθύνεται για τη μεγάλη σύγχυση που έχει προκληθεί και πρέπει να θέσετε ένα τέλος. Μην πιέζετε τα πράγματα, αλλά αντίθετα αφήστε τον χρόνο να δουλέψει για εσάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν σας έχει κουράσει η μιζέρια που υπάρχει γύρω σας, μην πιστέψετε πως θα απαλλαγείτε από αυτήν με φτηνά κόλπα. Πρέπει να επιστρατεύσετε όλα τα ταλέντα σας. Βάλτε ένα στόχο και προχωρήστε στην υλοποίησή του χωρίς να κοιτάτε πίσω.

ΙΧΘΥΕΣ: Ο μεγαλύτερός σας εχθρός είναι οι αναστολές σας. Πειραματιστείτε πάνω στη δουλειά σας και πολύ σύντομα η τύχη θα σας χαμογελάσει και θα αναπτερώσει το ηθικό σας. Με τόσες εναλλαγές στη διάθεσή σας το σίγουρο είναι πως δεν θα πλήξετε στιγμή.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί




Μποζουκια Αθηνα