Τρίτη, 29 Ιουλίου, 2025

Συνθετικά μωρά με κούριερ

Δυστοπικά σενάρια για «συνθετικά μωρά» που θα κατασκευάζονται -κυριολεκτικά- κατά παραγγελία μέσα σε ένα εργαστήριο ανοίγει νέο επιστημονικό

«Grand Hotel»: Φωτογραφίες και βίντεο από τα γυρίσματα του νέου τρέιλερ

Το «Grand Hotel» συνεχίζει τη νέα σεζόν με νέα ανατρεπτικά επεισόδια.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην Παναγία της Τήνου για το τάμα της

Εκεί όπου βαπτίστηκε άναψε λαμπάδα χθες η υπουργός Τουρισμού!

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Το τρυφερό μήνυμα για τη μητέρα της

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου πόσταρε φωτογραφία με τη μητέρα της και έγραψε δυο λόγια για να της ευχηθεί χρόνια πολλά.

Στο νησί των ανέμων η Πασχάλη και ο ιδιοκτήτης γραφείου τελετών

Μπορεί η «κολλητή» φίλη της Ελενα Παπαβασιλείου να πέρασε τις γιορτές του Πάσχα single, η Σόφη Πασχάλη όμως έκανε διακοπές μέσα στα… μέλια με τον αγαπημένο της.

Μπορεί η «κολλητή» φίλη της Ελενα Παπαβασιλείου να πέρασε τις γιορτές του Πάσχα single, η Σόφη Πασχάλη όμως έκανε διακοπές μέσα στα… μέλια με τον αγαπημένο της. Η όμορφη γυμνάστρια και ο ιδιοκτήτης γραφείου τελετών Τζίμης Τσενεμπής ταξίδεψαν τις άγιες μέρες στη Μύκονο και εθεάθησαν -όπως ήταν αναμενόμενο άλλωστε- στα σοκάκια του νησιού. Το ζευγάρι είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ και επέλεξε το κοσμικό νησί για τη μίνι «απόδρασή» του από την καθημερινότητα, όπου είχε την ευκαιρία να βρεθεί με γνωστούς και φίλους και να διασκεδάσει στα στέκια των επωνύμων.

Αν και το περσινό καλοκαίρι η Σόφη έκανε σόλο διακοπές στη Μύκονο, παρέα μόνο με την Ελενα, φαίνεται ότι το φετινό θα είναι διαφορετικό για εκείνη, αφού, όπως λένε άνθρωποι από το περιβάλλον της, είναι τρελά ερωτευμένη με τον Τζίμη (όπως κι εκείνος με τη γυμνάστρια βέβαια) και δεν αποκλείεται να τους δούμε σύντομα να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Τι κι αν είναι μαζί εδώ και λίγους μήνες; Φαίνεται ότι οι δυο τους έχουν βρει τον κοινό «κώδικα επικοινωνίας» που χρειάζεται, ώστε να δείξει σχεδόν από την αρχή πού πάει αυτός ο δεσμός. Η Σόφη έχει πάντα στο πλευρό της και την Ελενα, η οποία παρά τον χωρισμό της από τον καλό φίλο του Τζίμη και έμπορο κρεάτων Σταμάτη Κώνστα χαίρεται για την «κολλητή» της που βρήκε το άλλο της μισό.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Αννίτα Πάνια ποζάρει στα 55 με μικροσκοπικό μπικίνι

Η Αννίτα Πάνια το Σαββατοκύριακό της έκανε τις βουτιές της φορώντας μαύρο μπικίνι.

Γιάννης και Καλλιόπη Ευαγγελίδου: Δείτε να ποζάρουν πατέρας και κόρη

Η Καλλιόπη Ευαγγελίδου ζει μόνιμα εδώ και αρκετά χρόνια...

Αναστατώνει τα πλήθη ποζάροντας με μικροσκοπικό μπικίνι στα 52 της

Προκάλεσε πανικό στα social media με τη φωτογραφία που δημοσίευσε στο instagram η γνωστή κυρία της σόουμπιζ.

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Βγήκαν τα «μαχαίρια» για το πρώην ζευγάρι

Μια νέα ανάρτηση-καρφί έκανε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μετά τη συνέντευξη-χείμαρρος της Ιωάννας Τούνη, που εξιστορούσε στιγμές της προσωπικής

Γνωστή παρουσιάστρια κάνει διακοπές στην Πάρο παρέα με τον πατέρα της

Η παρουσιάστρια μόλις έριξε αυλαία για καλοκαίρι η εκπομπή της έφτιαξε βαλίτσες και έφυγε για την Πάρο.

Κώστας Φραγκολιάς: «Με τη Δώρα χωρίσαμε γιατί είχαμε…»

Ο Κώστας Φραγκολιάς σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στον χωρισμό του από τη Δώρα Πατσιώτη αλλά και στην παρέα της εκπομπής «Happy Day».
spot_img
spot_img