Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

«Χρυσά δάκρυα» της Johnson & Johnson για το καρκινογόνο ταλκ της εταιρίας

Διατεθειμένη να πληρώσει όσο όσο για να απαλλαγεί από...

Το πιο ρομαντικό hotel στον κόσμο «αποσύρεται»

Υστερα από σχεδόν μισό αιώνα το πιο ρομαντικό ξενοδοχείο...

Χριστιανοί έβαλαν στο στόχαστρο την Τέιλορ Σουίφτ

Σάλο προκάλεσε με δύο νέα τραγούδια της η Τέιλορ...

Η… γκαλερί των σταυρών του Αγίου Όρους

Το φωτογραφικό έργο του αείμνηστου Γιώργου Πούπη και η...

Τετάρτη 30/4/2014

ΛΕΩΝ: Αξιοποιήστε στο έπακρο τη μέρα και μην αφήσετε να σας αρπάξουν άλλοι ευκαιρίες που δόθηκαν σε εσάς. Είστε έτοιμοι να…

ΚΡΙΟΣ: Ισως η καθημερινότητά σας έχει επιβαρυνθεί αρκετά το τελευταίο διάστημα, αλλά έχετε ξεμπερδέψει και με πολλά. Με ό,τι κι αν καταπιαστείτε θα έχετε μεγαλύτερη επιτυχία. Η αίσθηση ανανέωσης που σας έχει κατακλύσει θα σας κάνει πιο δημιουργικούς.

ΤΑΥΡΟΣ: Μπορεί να υποχρεωθήκατε λόγω των καταστάσεων να κινηθείτε μέσα σε ένα κλίμα ρευστότητας, αλλά από δω και στο εξής οι ρυθμοί σας θα είναι πιο γρήγοροι σε όλους τους τομείς. Με υπομονή και επιμονή θα καταφέρετε να πείσετε τους συνεργάτες σας για τα σχέδιά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Απαιτείται να διαθέτετε μεγαλύτερη ευελιξία για να κυνηγήσετε τους νέους σας στόχους. Αυξήστε την ταχύτητά σας, γιατί το παρόν κρύβει δελεαστικές προτάσεις. Πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας και βάλτε αυτούς που έχουν παρεκτραπεί στη θέση τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο ρεαλιστικός τρόπος σκέψης και το μυαλό σας θα είναι τα πιο χρήσιμα εργαλεία σας, καθώς με αυτά θα μετριάσετε τις δυσκολίες στα οικονομικά σας αλλά και στις σχέσεις σας. Απρόοπτες συναντήσεις και επαφές θα τονώσουν αισθητά τη διάθεσή σας.

ΛΕΩΝ: Αξιοποιήστε στο έπακρο τη μέρα και μην αφήσετε να σας αρπάξουν άλλοι ευκαιρίες που δόθηκαν σε εσάς. Είστε έτοιμοι να μπείτε στη διαδικασία να εξισορροπήσετε τις αντιθέσεις με τους φίλους σας. Μεθοδεύστε τις κινήσεις σας με τέτοιο τρόπο ώστε να λειτουργείτε όπως εσείς θέλετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βάλτε τα δυνατά σας για να εξασφαλίσετε τα συμφέροντά σας αλλά και κάποιες χρήσιμες συμμαχίες. Σιγουρέψτε την εύνοια που θα έχετε στον συναισθηματικό σας τομέα. Αντιμετωπίστε τους φόβους σας και μην τους επιτρέπετε να σας μπλοκάρουν.

ΖΥΓΟΣ: Εχετε τα περιθώρια να απαλλαγείτε από παλιές και επιβαρυντικές καταστάσεις σε όλους τους τομείς της ζωής σας, αρκεί να ξεκαθαρίσετε τις προτεραιότητές σας. Μεθοδεύστε με τέτοιο τρόπο τις κινήσεις σας, ώστε να λειτουργείτε όπως εσείς θέλετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δείξτε μεγαλύτερη ανοχή, ψυχραιμία και ορθολογισμό, και μην αφήσετε τις εσωτερικές σας ανάγκες να κατευθύνουν τις αποφάσεις σας. Επιταχύνετε κάποιες ενέργειές σας που μπορούν να σας προσφέρουν ανακούφιση. Θα έχετε ευκαιρίες για ουσιαστικές αλλαγές στον χώρο του σπιτιού σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μη σπαταλήσετε τη δύναμή σας για πράγματα ή καταστάσεις που δεν αλλάζουν. Είναι προτιμότερο να κινηθείτε περιφερειακά μόνο σε αυτά που έχουν περιθώριο αλλαγής ή βελτίωσης. Ζητήστε από τους άλλους αποδείξεις γι’ αυτά που ισχυρίζονται ότι μπορούν να σας προσφέρουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι δυσκολίες και τα εμπόδια είναι μέρος της ζωής και δεν γίνεται εσείς να απέχετε, αλλά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, αφού δεν θα μείνετε χωρίς συμπαράσταση. Φροντίστε να είστε πιο διαλλακτικοί, χωρίς να επιτρέπετε να σας βάζουν στο μικροσκόπιο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπορεί η μέρα να μη βοηθάει τις προσπάθειές σας, αλλά είστε από αυτούς που θα θιγείτε λιγότερο και στα συμφέροντα και στις σχέσεις σας. Με την πλούσια φαντασία σας θα ανταποκριθείτε άψογα στις ανάγκες σας. Με τη βοήθεια της λογικής και της σύνεσης δώστε λύσεις στα προβλήματά σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι καλές προθέσεις που έχετε απέναντι στους άλλους θα σας βοηθήσουν και θα μεταφραστούν σε ηθική και πρακτική βοήθεια που θα λάβετε ανέλπιστα. Εχετε τον τρόπο να ισχυροποιήσετε τη θέση σας στον επαγγελματικό χώρο. Μην αφήσετε εξωγενείς παράγοντες να περιορίσουν τις κινήσεις σας.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Τζένη Βάνου: Οι δύο άνδρες που σημάδεψαν τη ζωή της

Ο γιος της μεγάλης τραγουδίστριας Μιχάλης μιλά για τον...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...