Το αίσιο τέλος στην περιπέτεια της Ειρήνης Παπά που λιποθύμησε χθες σε ταβέρνα

Υστερα από μακρόχρονη απουσία από τις κοσμικές εμφανίσεις κι έχοντας αφήσει πολλά ερωτήματα σχετικά με την κατάσταση της υγείας της, η Ειρήνη Παπά έκανε με… επεισοδιακό τρόπο την επανεμφάνισή της.

Υστερα από μακρόχρονη απουσία από τις κοσμικές εμφανίσεις κι έχοντας αφήσει πολλά ερωτήματα σχετικά με την κατάσταση της υγείας της, η Ειρήνη Παπά έκανε με… επεισοδιακό τρόπο την επανεμφάνισή της. Η διεθνούς φήμης ηθοποιός πήγε χθες το μεσημέρι για φαγητό στη γνωστή ταβέρνα Αττικός, κάτω από την Ακρόπολη, όπου συχνάζει εδώ και χρόνια, κι ένιωσε έντονη αδιαθεσία, με αποτέλεσμα να κληθεί ασθενοφόρο. Η ηθοποιός ωστόσο υπέγραψε έγγραφο άρνησης μεταφοράς, προφανώς γιατί ένιωσε καλύτερα.

Η Ειρήνη Παπά ανέβηκε με την παρέα της (τον ανιψιό της, σκηνοθέτη Μανούσο Μανουσάκη και την κοπέλα που τη φροντίζει) στην ταράτσα της ταβέρνας με την υπέροχη θέα για να απολαύσει το φαγητό της. Φεύγοντας από το μαγαζί, συγκεκριμένα τη στιγμή που έμπαινε στο αυτοκίνητο της παρέας για να επιστρέψει στο σπίτι, ένιωσε τάση λιποθυμίας.

«Ισως ο ήλιος που ήταν έντονος εκείνη την ώρα να της προκάλεσε την αδιαθεσία. Ενιωσε ζαλάδα κι  αμέσως της μετρήσαμε την πίεση με το πιεσόμετρο που υπάρχει στο μαγαζί. Ευτυχώς όλα είναι μια χαρά» λέει στην «Espresso» ο κ. Βασίλης, ιδιοκτήτης της ταβέρνας, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά την ηθοποιό, καθώς είναι ο άνθρωπος που επί χρόνια την υποδέχεται στο κατάστημά του. Ο ίδιος μάς τόνισε ότι η Ειρήνη Παπά, πέρα από το γεγονός της προχωρημένης ηλικίας της, «δεν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με την υγεία της και όλα όσα ακούγονται είναι φήμες».

Αλκ. Μπ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βρέθηκε νεκρός ο ανιψιός του μουσικοσυνθέτη Γιώργου Μανισαλή που αγνοούνταν

Σε θρίλερ εξελίχθηκε η εξαφάνιση του Άκη Αξιώτη. Ο ανιψιός του μουσικοσυνθέτη Γιώργου Μανισαλή βρέθηκε νεκρός.

Σφαγή στο σόι της Αλίκης – Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ στην Espresso

Η σκιά μιας βαθιάς οικογενειακής ρήξης φαίνεται πως πέφτει βαριά πάνω από τα φιλόδοξα σχέδια του Αντώνη και του Αιμίλιου Βουγιουκλάκη για τη μεγάλη αφιερωματική συναυλία που σχεδιάζουν προς τιμήν της Αλίκης Βουγιουκλάκη, αποκαλύπτοντας ένα παρασκήνιο που μόνο «οικογενειακό» δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Η Τούνη μήνυσε τον Κατμετζόγλου για κακουργηματική παραβίαση ευαίσθητων δεδομένων

Στην αντεπίθεση πέρασε η Ιωάννα Τούνη, απαντώντας χθες με...

Γνωστή τραγουδίστρια νυχτοπερπάτησε με τον αδελφό της

Η τραγουδίστρια έκανε νυχτερινή έξοδο συνοδευόμενη από τον αδελφό της και πόζαραν στον φωτογραφικό μας φακό που ήταν εκεί

Μαλλί με μαλλί οι ερωμένες δύο υπουργών!

Ενα πρωτοφανές περιστατικό εκτυλίχθηκε πριν από λίγες ημέρες στην...

Κατερίνα Καινούργιου: Τα δώρα στο μαιευτήριο που μας έδειξε

Η Κατερίνα Καινούργιου ζει τις πρώτες της στιγμές ως...