Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου, 2025

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Ελένη Κοκκίδου: «Σκυλομαμά» σε safe mode

Μια άνω τελεία στα επαγγελματικά της έβαλε η Ελένη...

Χριστούγεννα με εκπλήξεις* από το XMAS Calendar του opaponline.gr

Η Χριστουγεννιάτικη διάθεση μεγαλώνει ακόμα περισσότερο με το XMAS Calendar...

ΟΠΑΠ: Φρέσκια και δυναμική καμπάνια για το Υπεύθυνο Παιχνίδι με Χριστουγεννιάτικη διάθεση

Η προστασία των παικτών και η υπεύθυνη διασκέδαση στο...

Η Κατερίνα άναψε το φως!

Η Λέχου κέρδισε στο Καλλιμάρμαρο τις εντυπώσεις του κόσμου ως πρωθιέρεια στην Τελετή Αφής της ολυμπιακής φλόγας

Μπορεί η πρόβα που έκανε η Κατερίνα Λέχου ως πρωθιέρεια την περασμένη Κυριακή να έγινε υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες, ωστόσο κατά την προχθεσινή «πρεμιέρα» της στο Καλλιμάρμαρο ο καιρός είχε «φορέσει» τα καλά του. Η γνωστή ηθοποιός κέρδισε τις εντυπώσεις μέσα στην αρχαιοελληνική φορεσιά της στη διάρκεια της Τελετής Αφής της ολυμπιακής φλόγας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων «Nanjing 2014», δικαιώνοντας έτσι τους διοργανωτές για την επιλογή τους. 

Μέσα σε ένα κλίμα ρίγους και συγκίνησης η νέα πρωθιέρεια τράβηξε τα βλέμματα και χειροκροτήθηκε θερμά. Το ίδιο και οι ιέρειες που τη συνόδευσαν, οι οποίες μάγεψαν τα πλήθη με μια χορογραφία εμπνευσμένη από τις λυγερόκορμες Καρυάτιδες. Την επιμέλεια της χορογραφίας είχε αναλάβει μία ακόμη φορά η Αρτεμις Ιγνατίου, ενώ υπεύθυνος για τη μουσική ήταν ο Γιάννης Ψεμάδας.

Η φλόγα άναψε στα χέρια της πρωθιέρειας Κατερίνας Λέχου με τον παραδοσιακό τρόπο και στη συνέχεια τη μεταλαμπάδευσε στον αθλητή της ξιφασκίας Μάριο Γιακουμάτο, για να παραδοθεί στον πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής της πόλης Λιου Πονγκ.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια και του προέδρου της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Ζακ Ρογκ. Ακόμη, μεταξύ εκείνων που βρέθηκαν στο Παναθηναϊκό Στάδιο ήταν και ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος.

Η θητεία της Κατερίνας Λέχου στο «μοναδικό και αναπάντεχο», όπως τον χαρακτήρισε η ίδια, ρόλο της πρωθιέρειας θα είναι τετράχρονη και θα διαρκέσει μέχρι και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2018. 

Ηλίας Μαραβέγιας 

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...



Μποζουκια Αθηνα