Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Νότες ανθρωπιάς από τον Διονύση

Μόλις ο γνωστός performer Διονύσης Ζάχος έμαθε την τραγική κατάστασή του Ανδρέα Μπάρκουλη, του επέστρεψε βιολί-κειμήλιο για να το πουλήσει

Στα χέρια του Ανδρέα Μπάρκουλη βρίσκεται ξανά το βιολί που χρησιμοποιήθηκε στην ταινία «Μια τρελή τρελή σαραντάρα», και το οποίο είχε χαρίσει ο ίδιος στον Διονύση Ζάχο πριν από καιρό. Ο δημοφιλής performer αποφάσισε να του το επιστρέψει, μόλις πληροφορήθηκε τα δυσάρεστα μαντάτα για τον νέο γολγοθά που ανεβαίνει το τελευταίο διάστημα ο μεγάλος μας ηθοποιός.

Οπως σας ενημερώσαμε το περασμένο Σάββατο, ο πάλαι ποτέ «ατσαλάκωτος» πρωταγωνιστής των ταινιών της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου παρουσίασε συμπτώματα υποσιτισμού, με αποτέλεσμα να μην μπορεί πλέον να κινηθεί. Μάλιστα για να μπορέσει να ανακάμψει χρειάζεται ν’ ακολουθήσει ειδική διατροφή. Μόνο που τα οικονομικά της οικογένειας είναι… στενάχωρα και η σύζυγος του ηθοποιού, η Μαίρη Μπάρκουλη, στην προσπάθειά της να βρει ένα οικονομικό στήριγμα πήρε την απόφαση να πουλήσει διάφορα κειμήλια.

Το βιολί της ταινίας του 1970 δεν βρισκόταν μεταξύ αυτών, αφού ο Ανδρέας το χάρισε στον Διονύση Ζάχο στη διάρκεια παράστασής του πριν από μερικούς μήνες, θέλοντας έτσι να τον τιμήσει για την πετυχημένη μίμηση της Ρένας Βλαχοπούλου. Σε μια τόσο δύσκολη στιγμή όμως ο ταλαντούχος performer έκρινε κι αποφάσισε ότι έπρεπε να του το επιστρέψει.

«Το θεώρησα υποχρέωσή μου, διότι αν θελήσει κάποιος συλλέκτης να το αγοράσει, τα χρήματα θα βοηθήσουν πολύ την οικογένεια τη δεδομένη στιγμή» υπογράμμισε ο Διονύσης μιλώντας στην «Espresso». «Αυτό που έκανε ο κ. Μπάρκουλης, να μου χαρίσει το βιολί που έπαιξε στην “Τρελή, τρελή σαραντάρα” λέγοντάς μου ότι είμαι ίδιος η Ρένα Βλαχοπούλου, ήταν ιδιαίτερα τιμητικό για εμένα και τον ευχαριστώ θερμά. Από τη στιγμή όμως που ο ίδιος βρίσκεται σε δεινή οικονομική θέση δεν θα μπορούσα να το κρατήσω. Για εμένα η αξία του βιολιού είναι συναισθηματική ούτως ή άλλως. Δεν επρόκειτο ποτέ να το πουλήσω. Ισως κάποια στιγμή, ύστερα από χρόνια, να το χάριζα στον γιο του τον Νικόλα ή σε κάποιο μουσείο» συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Μάλιστα ο Διονύσης δηλώνει έτοιμος να βοηθήσει όπως μπορεί τον ηθοποιό-θρύλο απευθύνοντας έκκληση και σε άλλους καλλιτέχνες να κάνουν μια παράσταση, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας Μπάρκουλη που περνάει δύσκολα.

Ηλίας Μαραβέγιας 

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί




Μποζουκια Αθηνα