Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Λαχταριστή κοτόπιτα και τάρτα από τα χέρια της Αννας Μαρίας

Η ηθοποιός (μαζί με την αδελφή της) στην εκπομπή της Δραγούμη

Τα γυρίσματα για την guest εμφάνισή της στη σειρά «Το σπίτι της Εμμας», δίπλα στον αγαπημένο της Γιάννη Μπέζο, αλλά κι εκείνα στην Ηλεία για τη νέα κινηματογραφική ταινία του Νίκου Ζαπατίνα με τίτλο «Στα καλά καθούμενα» φτάνουν για να σε βγάλουν off. Δουλειές με φούντες έχει η Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ξεχνάει να μαγειρεύει για την οικογένειά της. Αλλωστε έχει δύο αγόρια να αναθρέψει και θέλει να τρώνε φαγητό υγιεινό από την κατσαρόλα.

Για του λόγου το αληθές, στη νέα ημέρα προβολής της εκπομπής του Alpha «M.A.M.», απόψε στις 23.00 δηλαδή, με τη Ναταλία Δραγούμη, θα τη δούμε να φτιάχνει λαχταριστή κοτόπιτα. «Το χάρηκα πολύ το γύρισμα με τη Ναταλία, με την οποία παίζουμε μαζί και στην ταινία του Ζαπατίνα. Στην εκπομπή της λοιπόν και παρέα με την αδερφή μου Εβίτα μαγειρέψαμε μαμαδίστικα».

Τάρτα και κοτόπιτα

«Η Εβίτα έκανε τάρτα με φράουλες κι εγώ έφτιαξα κοτόπιτα. Βέβαια, στο παιχνίδι μπήκε και η Ναταλία και όλες μας ανατρέξαμε στα φαγητά των παιδικών μας χρόνων» είπε στην «Espresso» η ηθοποιός, την οποία διακόψαμε από τα γυρίσματα του φιλμ, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Πρόκειται για μια κωμωδία που εξελίσσεται «on the road». O Μπαμπής (Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος) και η Αθηνά (Ζέτα Μακρυπούλια) παίρνουν την Εύα (Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους) με το αυτοκίνητό τους, όταν εκείνη τους σταματά ζητώντας βοήθεια, και όλοι μαζί ψάχνουν για έναν θησαυρό, ένα μοναστήρι κι έναν έρωτα. «Είμαι ενθουσιασμένη κι ελπίζω να αρέσει στους θεατές. Παρόλο το τρέξιμο όμως δεν μπορούσα να αρνηθώ την guest εμφάνιση που μου πρότεινε ο Γιάννης Μπέζος για το “Σπίτι της Εμμας”. Περάσαμε τόσο ωραία μαζί στην “Κλινική περίπτωση” πέρσι. Στο επεισόδιο στο οποίο θα λάβω μέρος θα υποδυθώ μια κοπέλα που έχει εγκαταλείψει την πρωτεύουσα και προσέχει το εξοχικό του Στέλιου (σ.σ.: Παύλος Ορκόπουλος) στην Καλαμάτα. Η Αθανασία παίρνει εντολή να προσέχει την Ανια (σ.σ.: Ευαγγελία Συριοπούλου) που βλέπει το εξοχικό ως καταφύγιο από τους ανθρώπους που την κυνηγούν. Ελα όμως που η Αθανασία θα μπερδέψει τον αρραβωνιαστικό της Ανιας, τον Αρχοντή, με τον διώκτη της, τον Ζέντκο, και θα του κάνει τη ζωή πατίνι» αναφέρει η ηθοποιός.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί




Μποζουκια Αθηνα