Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Η… γκαλερί των σταυρών του Αγίου Όρους

Το φωτογραφικό έργο του αείμνηστου Γιώργου Πούπη και η...

Δώρα Αρχοντάκη: «Τα realities ανοίγουν τις πόρτες»

Ηταν το μακρινό 2001, όταν το «Big Brother» έκανε...

Εκατομμυριούχος «ορφανή» εξπέρ στις σούπερ απάτες

Εκατομμυριούχος 32χρονη στη Βοστόνη έπεισε κόσμο και κοσμάκη ότι...

Ο Μπον Τζόβι πλάγιασε με πάνω από 100 ερωμένες

Οταν πρόσφατα ο Τζον Μπον Τζόβι παραδεχόταν δημόσια ότι...

Ο Βρ. Βρεττάκος έντυσε τελικά και τη Shakira

Η σταρ φόρεσε τη δημιουργία του Ελληνα σχεδιαστή στον τελικό του αμερικανικού «The Voice»

Ηταν να μη γίνει η αρχή. Τώρα οι δημιουργίες του Βρεττού Βρεττάκου έχουν κατακτήσει τις σταρ της παγκόσμιας μουσικής σκηνής και η μία μετά την άλλη εμφανίζονται με μοναδικά κομμάτια του, είτε επί σκηνής είτε στα talent shows στα οποία συμμετέχουν.

Την αρχή έκανε η Beyonce στην περσινή της περιοδεία, όταν εμφανιζόταν με ολόσωμη μπλε φόρμα, στολισμένη με χιλιάδες κρύσταλλα Swarovski. Ακολούθησε η Jennifer Lopez, η οποία επέλεξε να φορέσει ένα αντίστοιχο ρούχο, στο χρώμα του αιματίτη, και να κάνει την εμφάνισή της πάνω στη σκηνή των Billboard Awards, όπου την απόλαυσαν εκατομμύρια τηλεθεατές. Τώρα άλλη μία star της μουσικής διάλεξε τον Ελληνα σχεδιαστή και ένα από τα συλλεκτικά κομμάτια του.

Η Shakira ήταν φέτος μία από τους coaches του αμερικανικού «The Voice». Η μικροσκοπική Κολομβιανή star εμφανίστηκε στον μεγάλο τελικό του show με κρυστάλλινο μίνι φόρεμα του Βρεττάκου, που την έκανε να λάμπει. Το συγκεκριμένο φουστάνι ήταν ένα μοναδικό κομμάτι haute couture, κεντημένο με μεταξωτό κρεπ, διακοσμημένο με μεταλλικό πλέγμα και κεντημένο με diamond καθρέπτες Swarovski, σε χρώμα golden shadow. Το styling της Λατίνας έγινε από τον Ελληνα ενδυματολόγο Dennis Kolpodinos, σε συνεργασία με την ομάδα της.

Η Shakira κατάφερε να κλέψει την παράσταση, αφού το φόρεμα ήταν άκρως εντυπωσιακό, ενώ τόνιζε όσο ακριβώς έπρεπε τις καμπύλες της αλλά και την άψογη -αν και μικροσκοπική- σιλουέτα της. Μάλιστα την επόμενη μέρα του τελικού οι fashion editors χαρακτήρισαν τη συγκεκριμένη δημιουργία «κομψοτέχνημα».

Αν και το λαμπερό φόρεμα ήταν από μόνο του ένας λόγος ώστε η Κολομβιανή σταρ να λάμπει, η ευτυχία και το χαμόγελό της οφείλονταν σε κάτι -ή μάλλον σε κάποιον- άλλο. Ο σύζυγός της και πατέρας του γιου της Μίλαν, ο Ζεράρ Πικέ, βρέθηκε στο στούντιο και παρακολούθησε τον τελικό, ενώ θαύμασε τη γυναίκα του, η οποία εκτός από καλή μητέρα είναι και εξαιρετική επαγγελματίας. Πάντως, για την ιστορία, νικητής αναδείχτηκε ο παίκτης του Usher, Josh Kaufman.

Εγινε μπαμπάς την περασμένη Τετάρτη

Μπορεί να απολαμβάνει τη διεθνή καταξίωση, όμως ο Βρεττός Βρεττάκος από την περασμένη Τετάρτη έχει ακόμη έναν -σημαντικότερο- λόγο να αισθάνεται τρισευτυχισμένος. Η σύζυγός του Λίλη Αποστολοπούλου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, βάρους 3,3 κιλών. Η σχεδιάστρια γέννησε με φυσιολογικό τοκετό σε μαιευτήριο των βορείων προαστίων και από το Σάββατο, οπότε πήρε εξιτήριο, βρίσκεται στο σπίτι ζώντας μια νέα, διαφορετική καθημερινότητα.

«Νιώθω μια απέραντη ευγνωμοσύνη προς τη σύζυγό μου, τη Λίλη, που μου προσέφερε το ωραιότερο δώρο της ζωής μου. Ευχαριστώ πάρα πολύ τους καλούς μου φίλους που ήταν κοντά μας σε αυτές τις σημαντικές στιγμές της ζωής μας. Ευχαριστώ πολύ και την οικογένεια Αποστολοπούλου και ιδιαίτερα τη Ρόη που είναι πάντα δίπλα μας ως άνθρωπος αλλά πάνω απ’ όλα ως φίλη» δήλωσε στην «Espresso» ο Βρεττάκος συγκινημένος.

Ο μικρός θα πάρει το όνομα του πατέρα του σχεδιαστή, Νικόλαος, ενώ νονοί του θα είναι φίλοι και συγγενείς του γονιών του. Πάντως ο Βρεττός, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, θα αναγκαστεί αυτή τη βδομάδα να αποχωριστεί για λίγο την οικογένειά του.

Σάσα Σταμάτη 

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Τζένη Βάνου: Οι δύο άνδρες που σημάδεψαν τη ζωή της

Ο γιος της μεγάλης τραγουδίστριας Μιχάλης μιλά για τον...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...