Στον γύψο Καβογιάννη και Κορομηλά!

Το ατύχημα επί σκηνής της Μαρίας Καβογιάννη στην τελευταία πρόβα – Στον γύψο και η Ρούλα Κορομηλά

Από την πρόβα τζενεράλε κατέληξε στο… χειρουργείο. Η Μαρία Καβογιάννη προχθές αργά το βράδυ τραυματίστηκε πάνω στη σκηνή του Θεάτρου Βράχων, στην τελευταία πρόβα που έκανε με τον θίασο της «Λυσιστράτης» ως πρωταγωνίστρια. Ενα τέταρτο μετά την έναρξη κι ενώ το ρολόι έδειχνε λίγο πριν από τις 12.00 τα μεσάνυχτα, σε μια σκηνή του έργου η ηθοποιός, η οποία υποδύεται τον ομώνυμο ρόλο, έπεσε και στηρίχτηκε στα χέρια της. Χωρίς να χάσει το χιούμορ της και αρκετά αποφασισμένη να συνεχίσει την πρόβα, προσπάθησε να ξεπεράσει τους αφόρητους πόνους, ενώ αισθανόταν ότι αυτό που της συνέβη δεν ήταν κάτι απλό. Οι υπόλοιποι συντελεστές προσπάθησαν να την καθησυχάσουν λέγοντας πως αν ήταν σπάσιμο θα πονούσε αφόρητα, όμως τελικά η πρόβα σταμάτησε και η πρωταγωνίστρια έφυγε με ασθενοφόρο για ιδιωτική κλινική, όπου οι γιατροί διέγνωσαν ότι υπέστη διπλό κάταγμα.

Η Μαρία Καβογιάννη υποβλήθηκε σε μίνι χειρουργική επέμβαση χθες το πρωί κι ελπίζει πως θα είναι καθ΄ όλα έτοιμη για την παράσταση της ερχόμενης Πέμπτης, στο άλσος Βεΐκου. Οσο για την πρεμιέρα που ήταν προγραμματισμένη για χθες στον Βύρωνα; Μετατέθηκε για τις 16 Σεπτεμβρίου, ενώ η σημερινή παράσταση στο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας θα γίνει στις 14 του ίδιου μήνα. Ο θίασος, υπό τη σκηνοθετική μπαγκέτα του ανατρεπτικού Τσέζαρις Γκραουζίνις, θα κάνει περιοδεία κι εκτός από τη Μαρία Καβογιάννη συμμετέχουν ακόμη οι Αντώνης Λουδάρος (Πρόβουλος), Καίτη Κωνσταντίνου (Κλεονίκη), Θανάσης Τσαλταμπάσης (Κινησίας), Νάντια Κοντογεώργη (Μυρρίνη), Μαργαρίτα Βαρλάμου (Λαμπιτώ) και πολλοί ακόμη σπουδαίοι ηθοποιοί.

Στον γύψο και η Ρούλα Κορομηλά

ΚΙ ΕΚΕΙ που ετοιμαζόταν να πάει στη Νέα Υόρκη για να κάνει τις διακοπές της, ένα ξαφνικό ατύχημα ανάγκασε τη Ρούλα Κορομηλά να ακυρώσει το ταξίδι της. Το βράδυ της περασμένης Παρασκευής η γνωστή παρουσιάστρια παραπάτησε έξω από εστιατόριο στη Γλυφάδα, όπου είχε δειπνήσει προηγουμένως με παρέα φίλων, με αποτέλεσμα να πέσει και να χτυπήσει το δεξί χέρι της σε δύο σημεία. Στην αρχή δεν θεώρησε ότι επρόκειτο για κάτι σοβαρό. Εν συνεχεία όμως οι πόνοι έγιναν αφόρητοι και η Κορομηλά χρειάστηκε να μεταφερθεί σε ιδιωτικό νοσοκομείο στα νότια προάστια. Εκεί, οι γιατροί διέγνωσαν διπλό κάταγμα και κάλυψαν με γύψο όλο το χέρι της, από τον ώμο μέχρι την παλάμη. Οπως της είπαν μάλιστα, η ανάρρωσή της θα πάρει έναν ολόκληρο μήνα κι έτσι η Ρούλα με βαριά καρδιά «αποχαιρέτησε» το καλοκαιρινό ταξίδι της στην άλλη μεριά του Ατλαντικού, που αποτελεί αγαπημένο προορισμό διακοπών.

Τεριάννα Παππά  

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέφτει η αυλαία σε δύο γάμους της ελληνικής σόουμπιζ!

Σκάνε βόμβες χωρισμών στην καλλιτεχνική Αθήνα. Δύο πασίγνωστα ζευγάρια της showbiz βαδίζουν σε τεντωμένο σκοινί και, αν σπάσει, θα σημάνουν οι… καμπάνες για το τέλος των γάμων τους.

Τζένη Μπαλατσινού: Πώς στόλισε το σπίτι της στην Πάτμο για το Πάσχα

Η Τζένη Μπαλατσινού βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες στην...

Flashback: Η Φαίη Σκορδά στα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση

Μπορεί η Φαίη Σκορδά να είναι πλέον από τις τοπ παρουσιάστριες της χώρας ωστόσο εμείς βρήκαμε πώς ήταν στα πρώτα της βήματα.

Αλέξανδρος Κοψιάλης: Η εντυπωσιακή αλλαγή μετά την απώλεια 27 κιλών

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης δεν έχει κρύψει τη δύσκολη πορεία...

Νεκρή πρώην παίκτρια του ριάλιτι «The Bachelor»

Οι πρώτες υποψίες ότι επρόκειτο για την παίκτρια δημιουργήθηκαν από δύο χαρακτηριστικά τατουάζ που εντοπίστηκαν στο πτώμα

Συγκινεί η Κατερίνα Καινούργιου: «Γέννησα και δεν θα απολογηθώ για το πώς νιώθω»

Η Κατερίνα Καινούργιου μοιράστηκε μια από τις πιο προσωπικές...

Ένα θαύμα για τον καφετζή του «Σασμού»

Ζητείται… θαύμα για τον Στάθη Μαντζώρο που νοσηλεύεται εδώ...