Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Η «Βίλα Ελενα» των κατασκόπων

Κατάσκοποι της Ρωσίας φέρεται ότι ήταν οι ιδιοκτήτες ξενοδοχείου...

Οι άνθρωποι στο Εκουαδόρ που γεννήθηκαν νάνοι ζουν περισσότερα χρόνια και αρρωσταίνουν...

Μια σπάνια μορφή νανισμού μπορεί να κρύβει το μυστικό...

Ο Alpha θέλει τον Μπισμπίκη για τις σειρές «Τα κόκκινα φανάρια» και...

Μήλον της Εριδος ο Μπισμπίκης! Δύο σειρές πολιορκούν τον...

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος...

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

Προβλέψεις για 15/4

ΚΡΙΟΣ: Η κοινωνική σας ζωή είναι στα πάνω της, καθώς είναι πολλοί είναι αυτοί που θα σας θυμηθούν και θα έχετε τόσες προτάσεις που δεν θα ξέρετε τι να διαλέξετε. Θετικότατες είναι η εξελίξεις και στα επαγγελματικά σας, αρκεί να ακολουθήσετε τη διαίσθησή σας και να ενεργήσετε ανάλογα.

ΤΑΥΡΟΣ: Φανείτε ιδιαίτερα προσεκτικοί αν σχεδιάζετε κάποιο νέο επαγγελματικό ξεκίνημα, καθώς υπάρχουν δυσκολίες που δεν έχετε λάβει υπόψη, ειδικά όσοι γεννηθήκατε στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Αποφύγετε κάθε ρίσκο και δείξτε ψυχραιμία στα οικογενειακά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Με την ευχέρεια λόγου και την ευγένεια που σας διακρίνουν μπορείτε να ζητήσετε ό,τι θέλετε. Δύσκολα κάποιος θα σας αρνηθεί οτιδήποτε. Θετικές είναι οι εξελίξεις στα οικονομικά σας, ενώ κάποια νέα που θα ακούσετε και αφορούν άτομα που μένουν μακριά σας θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπορείτε με μοναδική ευκολία να καταλαβαίνετε τις προθέσεις των ανθρώπων γύρω σας και έτσι προσαρμόζετε ανάλογα τη συμπεριφορά σας απέναντί τους. Η γοητεία σας είναι έντονη και γίνεστε πόλος έλξης. Προσπαθήστε όμως να καταπολεμήσετε την τάση σας για εσωστρέφεια.

ΛΕΩΝ: Παραμερίστε την ανάγκη σας να έχετε σε όλα δίκιο, καθώς μπορεί να γίνει αφορμή για έντονες αντιπαραθέσεις στη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι φανείτε προσεκτικοί σε καινούργιες γνωριμίες, καθώς μπορεί αρχικά να σας ενθουσιάσουν, αλλά να αποδειχθούν χωρίς ουσία στη συνέχεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πολύ θετικές είναι οι εξελίξεις στα επαγγελματικά σας, χάρη στο ομαδικό πνεύμα που σας διακρίνει και την προσοχή που δίνετε στις λεπτομέρειες. Με τη συντροφιά αγαπημένων σας φίλων θα μπορέσετε να ξεκουραστείτε και να αποβάλετε το στρες της καθημερινότητας.

ΖΥΓΟΣ: Οι προσδοκίες σας γίνονται πραγματικότητα στα αισθηματικά σας και μάλιστα με απρόοπτο τρόπο, οπότε ετοιμαστείτε να υποδεχθείτε τα σημερινά γεγονότα. Πολύ καλό είναι το κλίμα στα επαγγελματικά σας, καθώς κάνετε τον συνδυασμό κινήσεων που σας οδηγούν στην επιτυχία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:  Δώστε ιδιαίτερη προσοχή τόσο στο οικογενειακό όσο και στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Οι αντιξοότητες είναι αρκετές, το να υιοθετήσετε όμως πεισματική στάση δεν θα σας βοηθήσει να κερδίσετε τίποτα. Μόνο με την υπομονή και τη διπλωματία θα ενεργήσετε αποτελεσματικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η ικανότητα να βλέπετε μπροστά οδηγεί τις επαγγελματικές κινήσεις σας σε επιτυχία. Στα προσωπικά σας εμπνέετε ευχάριστα συναισθήματα στον περίγυρό σας. Θα μάθετε κάποιες ειδήσεις για αγαπημένα σας πρόσωπα και θα ικανοποιηθείτε από τα ευχάριστα νέα που θα ακούσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Να είστε ξεκάθαροι στη σχέση σας και να τολμήσετε να κάνετε αλλαγές όπου χρειάζεται. Πολύ θετικές είναι οι εξελίξεις στα οικονομικά σας, καθώς κάνετε σωστό προγραμματισμό των εξόδων σας, ενώ δεν αποκλείεται κάποια ποσά να βρεθούν με ξαφνικό τρόπο στα χέρια σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι πολύ ορθά συντονισμένες προσπάθειές σας όσο και η τύχη σάς βοηθάνε να υλοποιήσετε τους στόχους σας. Στον αισθηματικό τομέα κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στη γοητεία σας, ενώ στα επαγγελματικά οι προσπάθειές σας στρέφονται με επιτυχία, ειδικά σε κάποιο νέο ξεκίνημα. 

ΙΧΘΥΕΣ: Θέλετε να χαλαρώσετε και να αφιερώσετε χρόνο μόνο για ό,τι σας ευχαριστεί αληθινά. Δώστε σημασία στις ιδέες που θα σας έρθουν σήμερα, καθώς θα σας βοηθήσουν πολύ, αν τις αξιοποιήσετε σωστά. Ευνοείστε ιδιαίτερα όσοι ασχολείστε με κάθε είδους καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Νίκος Ορφανός: Πατέρας για δεύτερη φορά – Γέννησε η σύζυγός του

Γονείς για δεύτερη φορά έγιναν ο Νίκος Ορφανός και...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...