Παρασκευή, 10 Οκτωβρίου, 2025

Έλενα Γκρέκου: «Εδώ και δύο χρόνια αντιμετωπίζω πρόβλημα υγείας»

Η Έλενα Γκρέκου περνάει δύσκολες στιγμές με ένα πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί τα τελευταία δύο χρόνια

Ερωτευμένη η Σοφία Καρβέλα μετά το διαζύγιό της;

Τη βομβάρδισαν με ερωτήσεις για την προσωπική της ζωή...

Φουντώνουν οι φήμες Καπότση – Κοντογεώργη! Πήγε και τον καμάρωσε σε αγώνα...

Πυκνώνουν οι κοινές εμφανίσεις της Ελευθερίας Κοντογεώργη και του...

Ο Γιάννης Αντετοκουνμπο δίνει συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Τη Δευτέρα 13 Οκτωβρίου στις 24:00 καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» είναι ο Γιάννης Αντετοκουνμπο, ο οποίος δίνει μία αποκλειστική προσωπική συνέντευξη για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση!

Ντύθηκε γαμπρός με… φουστανέλα ο «Μιχαλάκης»

Ο Σταύρος Νικολαΐδης (από τα «Εγκλήματα») παντρεύτηκε στο χωριό με παραδοσιακό τρόπο την αγαπημένη του Γιώτα Ζαρμακούπη

Γαμπρός ντύθηκε προχθές ο «Μιχαλάκης» από τη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «Εγκλήματα». Ο Σταύρος Νικολαΐδης και η αγαπημένη του, αισθητικός στο επάγγελμα, Γιώτα Ζαρμακούπη πέρασαν χέρι χέρι το κατώφλι του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδας Παλαιοπύργου στην ορεινή Ναυπακτία, επισημοποιώντας έτσι ενώπιον Θεού και ανθρώπων τη σχέση τους, που μετράει ήδη τεσσεράμισι χρόνια.

O ηθοποιός παντρεύτηκε τη σύντροφό του σε έναν παραδοσιακό γάμο στο χωριό Παλαιόπυργος, από το οποίο κατάγεται η εντυπωσιακή νύφη, κρατώντας έτσι τις παραδόσεις. Ο Σταύρος όσο περίμενε τη νύφη ήταν ντυμένος με παραδοσιακή στολή της περιοχής (φουστανέλα) και κρατούσε την ανθοδέσμη που αποτελούνταν από λευκά τριαντάφυλλα. Η Γιώτα έλαμπε στο λευκό νυφικό της και είχε επιλέξει κουάφ για τα μαλλιά της, τα οποία είχε πιασμένα ψηλά. Ο γνωστός ηθοποιός, χωρίς άγχος αλλά με πολύ χιούμορ, όση ώρα περίμενε την άφιξη της νύφης είχε στην αγκαλιά του το σκυλάκι τους τον Οσκαρ, ο οποίος είχε ειδικό… ρόλο και στο προσκλητήριο του γάμου, που έμοιαζε με πρόσκληση σε θεατρική πρεμιέρα λόγω της ιδιότητας του Νικολαΐδη. «Ο Οσκαρ είναι το “παιδάκι” μας και για όσους μας γνωρίζουν από κοντά αποτελεί το σήμα κατατεθέν μας. Είναι μαζί μας τέσσερα χρόνια και δεν θα μπορούσε να λείψει από την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μας, τον γάμο μας…» δήλωσε στην «Espresso» ο ηθοποιός.

Οταν η Γιώτα έφτασε στην εκκλησία με την άμαξα και έχοντας στο πλευρό της τα δύο παρανυφάκια, ο ευτυχής γαμπρός έβγαλε τη φορεσιά αποκαλύπτοντας το γαλάζιο κοστούμι που είχε επιλέξει για αυτή την ξεχωριστή μέρα. Το ζευγάρι μπήκε στον ιερό ναό και έχοντας στο πλευρό του εκλεκτούς συγγενείς και φίλους άνοιξε το νέο κεφάλαιο της ζωής του με έναν γάμο έτσι όπως τον είχε ονειρευτεί.
Κουμπάρες του ζευγαριού ήταν η φίλη της νύφης Χαρούλα Χονδρού και η αδελφή του γαμπρού Κάτια Νικολαΐδου, οι οποίες ήταν εξίσου ευτυχισμένες με την κατάληξη αυτού του lοve story. Οι νεόνυμφοι αρκετές φορές κοιτούσαν ο ένας τον άλλον και οι καλεσμένοι μετά το τέλος του μυστηρίου τούς έδωσαν τις καλύτερες ευχές τους.

Αμέσως μετά την τελετή ακολούθησε γλέντι στο προαύλιο του ναού με 500 καλεσμένους. Το ζευγάρι ήπιε σαμπάνια και έκοψε την τούρτα που είχε πάνω μια καρδιά και τα ονόματά τους. Οι καλεσμένοι ήπιαν στην υγεία του Σταύρου και της Γιώτας, οι οποίοι επέλεξαν να τελέσουν το μυστήριο μία ημέρα μετά την ονομαστική εορτή της πανέμορφης νύφης.

Τεριάννα Παππά

(Τις φωτογραφίες τράβηξε η
δημοσιογράφος και φωτογράφος Ζωή Δενδραμή)

spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέος χωρισμός στην ελληνική σόουμπιζ – «Δεν είμαστε πια μαζί»

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε on camera τον χωρισμό της

Τρελά ερωτευμένη! Πάντα στο πλευρό της ο κατά 13 χρόνια νεότερος σύντροφός της

Η γνωστή κυρία της ελληνικής σόουμπιζ είναι τρελά ερωτευμένη

Η ερώτηση της Καινούργιου που «μαρτυρά» την εγκυμοσύνη: «Το παιδάκι που θα γεννηθεί μπορεί να έχει…»

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι τόσο ευτυχισμένη που διανύει τους πρώτους μήνες εγκυμοσύνης που αν και ακόμα δημόσια δεν το λέει προδίδεται κάθε μέρα και περισσότερο.

Μαίρη Χρονοπούλου: Η «Espresso» αποκαλύπτει τι έκρυβε το PC που καταστράφηκε από την οικιακή βοηθό

Με την 6η Οκτωβρίου του 2023 να είναι ακόμα νωπή σε όσους αγάπησαν και λάτρεψαν τη μεγάλη κυρία του ελληνικού κινηματογράφου και έχοντα συμπληρωθεί δύο χρόνια από την ημέρα που η Μαίρη Χρονοπούλου «πρωταγωνιστεί»

Δείτε για πρώτη φορά την κούκλα κόρη των Πέγκυς Ζήνα – Γιώργου Λύρα

Η κόρη της Πέγκυς Ζήνας και του Γιώργου Λύρα έγινε 14 χρονών και για πρώτη φορά η μαμά της δημοσίευσε φωτογραφία με το πρόσωπό της.