Ο κλώνος του Διονύση Σχοινά

Σαν δυο σταγόνες νερό μοιάζουν με τον…

Μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό, όμως ο Διονύσης Σχοινάς και ο αδερφός του Αποστόλης δεν είναι δίδυμοι. Είναι ωστόσο… αυτοκόλλητοι, αφού εκτός από τη σχέση αίματος που έχουν, κάνουν στενή παρέα, ενώ συνεργάζονται κιόλας.

Ο Τόλης είναι ο μεγαλύτερος αδερφός του Διονύση Σχοινά και έχει ακολουθήσει κι αυτός, με τον δικό του τρόπο, τα χνάρια του αδερφού του. Αν και είναι κι εκείνος μουσικός, έχει προτιμήσει να γίνει το «δεξί χέρι» και ο φύλακας-άγγελος του αδερφού του. Οπως μαθαίνουμε, ο Τόλης δουλεύει στο πλευρό του Διονύση και στις live εμφανίσεις του είναι υπεύθυνος σχεδόν για τα πάντα. Από την κίνηση στο καμαρίνι του μέχρι την εμφάνισή του στην πίστα, είναι εκείνος που θα ελέγξει τα φώτα, τον ήχο και γενικά όλα όσα πρέπει να είναι στην εντέλεια πριν ο τραγουδιστής «απογειώσει» μουσικά το κοινό του με τις επιτυχίες του.

Από τα χέρια του… μεγάλου Σχοινά περνούν τα πάντα, αφού ανήκει στην καλλιτεχνική ομάδα του αδερφού του εδώ και πολλά χρόνια. Οι δυο τους είναι πολύ δεμένοι και έχουν μια σχέση που πολλοί θα ζήλευαν. Ανάλογη αγάπη δείχνει ο Τόλης και στη νύφη του Καίτη Γαρμπή, ενώ αδυναμία του είναι ο ανιψιός του ο Δημήτρης, ο οποίος έχει πάρει κι εκείνος τα γονίδια της οικογένειας Σχοινά, περισσότερο από αυτά της πλευράς της μαμάς του.

Σε αντίθεση με τον Διονύση πάντως, ο Τόλης είναι πολύ χαμηλών τόνων και δεν του αρέσει να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Προτιμά να περνάει απαρατήρητος και να αφήνει τα φώτα στον διάσημο αδερφό του. Αυτό βέβαια κάποιες φορές είναι αδύνατον, αφού η ομοιότητα με τον Διονύση έχει ξεγελάσει αρκετούς θαμώνες των νυχτερινών μαγαζιών όπου εμφανίζεται ο καλλιτέχνης, ακόμη και θαυμαστές του. Πάντως για να δείξουν αυτή την ομοιότητά τους τα δύο αδέρφια έβγαλαν φωτογραφία και την ανάρτησαν στο Ιnstagram, στην οποία φορούν λαμπερά καπέλα και με μια πρώτη ματιά δυσκολεύεται κάποιος να τους ξεχωρίσει. Αυτή την περίοδο βρίσκονται στη Μύκονο, αφού ο Διονύσης συνεργάζεται με κλαμπ του νησιού.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η σκοτεινή Λαμπρή των διασήμων

Καλλιτέχνες που μεσουρανούσαν βρίσκονται για ένα ακόμη Πάσχα μόνοι...

Έτσι πέρασε η Τατιάνα Στεφανίδου το βράδυ της Ανάστασης

Την Πάρο επέλεξε η Τατιάνα Στεφανίδου για να περάσει...

Χάρης και Αντελίνα Βαρθακούρη: Με ποιους διάσημους φίλους τους έκαναν Πάσχα

Τη Μεσσηνία επέλεξαν για το φετινό Πάσχα η Αντελίνα...

Ρίκα Διαλυνά: «Έπρεπε ήδη να έχω…φύγει»

Από τονΓιάννη ΑρμουτίδηΣε μια συγκλονιστική συνέντευξη ζωής προς την...

Νεκρή πρώην παίκτρια του ριάλιτι «The Bachelor»

Οι πρώτες υποψίες ότι επρόκειτο για την παίκτρια δημιουργήθηκαν από δύο χαρακτηριστικά τατουάζ που εντοπίστηκαν στο πτώμα

Πέφτει η αυλαία σε δύο γάμους της ελληνικής σόουμπιζ!

Σκάνε βόμβες χωρισμών στην καλλιτεχνική Αθήνα. Δύο πασίγνωστα ζευγάρια της showbiz βαδίζουν σε τεντωμένο σκοινί και, αν σπάσει, θα σημάνουν οι… καμπάνες για το τέλος των γάμων τους.

Τζένη Καρέζη: Τι έλεγε το 1962 για το Πάσχα λίγο πριν από τον γάμο της

Στο 1962 και στις ημέρες του Πάσχα μάς γυρίζει...

Αλεξανδράκη: Δεν πήγε στην οικογένειά της ανήμερα του Πάσχα – Το ξαφνικό πρόβλημα υγείας

Ένα πρόβλημα υγείας αντιμετώπισε η Δήμητρα Αλεξανδράκη ανήμερα του...