Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Παγκόσμια ρεζιλίκια με το θέαμα στον Ιερό Βράχο!

Μετά την τσιμεντοποίηση της Ακρόπολης και τις ιέρειες, κατά...

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Το… image του Kασσελάκη στα χέρια του Σπηλιωτόπουλου

O πολιτικός αρραβώνας που κρατά από το 2019 έγινε...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Ο Ευαγγελάτος προς ΝΕΡΙΤ, ο Παυλόπουλος στο Blue Sky

Ο δημοσιογράφος εθεάθη να τρώει στο εστιατόριο του Ραδιομεγάρου με Μακρυδημήτρη-Μορώνη – Ο Παυλόπουλος άφησε το ETV για το Blue Sky

Το… έσκασε για τη ΝΕΡΙΤ! Δίωρη καθημερινή εκπομπή με πολλά «παράθυρα» και καλεσμένους (όπως εκείνη που παρουσίαζε στον ΣΚΑΪ), από τις 18.00 έως τις 20.00, ετοιμάζεται να αναλάβει, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Ευαγγελάτος στη δημόσια τηλεόραση. Πηγές από το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής είδαν τον δημοσιογράφο να γευματίζει στο εστιατόριο που διαθέτει το κτίριο για τους υπαλλήλους μαζί με τον πρόεδρο της ΝΕΡΙΤ Αντώνη Μακρυδημήτρη και τον αναπληρωτή πρόεδρο Ροδόλφο Μορώνη. Οι πρώτες πληροφορίες λένε πως η παραγωγή θα είναι εξωτερική, ενώ ενδέχεται να είναι μαζί του και η δημοσιογράφος Ελένη Καλογεροπούλου. Μάλιστα, τη δημοσιογραφική ομάδα του θα την επιλέξει ο ίδιος ο Νίκος Ευαγγελάτος και δεν θα αξιοποιηθούν ρεπόρτερ που έχουν προσληφθεί από τη ΝΕΡΙΤ.

Σε μία εβδομάδα

Να σημειωθεί ότι ο δημοσιογράφος έχει δεχτεί πρόταση και από τον τηλεοπτικό σταθμό Action24 για μια πρωινή ή απογευματινή εκπομπή σε καθημερινή βάση, στο πλαίσιο ανανέωσης του προγράμματος του καναλιού. «Μέσα σε μία εβδομάδα πρέπει να έχω αποφασίσει τόσο για την τηλεόραση όσο και για το ραδιόφωνο. Αρα σε μία εβδομάδα θα τα ξαναπούμε. Αν και βέβαια η επικοινωνία μας είναι πάντα σταθερή μέσω του site που διατηρώ» δήλωσε ο Νίκος Ευαγγελάτος στην «Espresso», χωρίς να αποκλείσει τις πληροφορίες που κυκλοφορούν. Για την ιστορία, ο δημοσιογράφος είχε αποχωρήσει από τον σταθμό του Φαλήρου τον περασμένο Απρίλιο, ύστερα από δυο χρόνια παρουσίας στο κανάλι του Γιάννη Αλαφούζου. Η λήξη της συνεργασίας ανακοινώθηκε με ένα λιτό δελτίο Τύπου, με τον ΣΚΑΪ να τον ευχαριστεί για τη συμβολή του. Τη θέση του είχε πάρει ο Σπύρος Μάλλης.

Ο Παυλόπουλος άφησε το ETV για το Blue Sky

Λίγο προτού μας αποχαιρετήσει ο Αύγουστος, οι μεταγραφές συνεχίζονται. Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στην τηλεοπτική αγορά η απόφαση του Ακη Παυλόπουλου να φύγει από το ΕTV για να συνεργαστεί με το Blue Sky.

Να σημειωθεί ότι ο δημοσιογράφος ήταν από τους πρωτεργάτες του νέου τηλεοπτικού σταθμού, καθώς παρουσίαζε το καθημερινό απογευματινό δελτίο ειδήσεων E-NEWS, στις 18.00. Εκτός από αυτό όμως, ο Ακης Παυλόπουλος είχε πολύ καλές σχέσεις τόσο με τη διοίκηση του καναλιού όσο και με τον μεγαλομέτοχο Φίλιππο Βρυώνη. Η συνεργασία τους μετρούσε τέσσερα χρόνια -από το EXTRA 3-ΤV CHANNEL, όπου ο Παυλόπουλος είχε την παρουσίαση -σε καθημερινή βάση στη βραδινή ζώνη- της εκπομπής «Αποκαλυπτικό δελτίο».

«Η συνεργασία μου με το ETV σταμάτησε. Από εδώ και στο εξής θα με βλέπετε στο τηλεοπτικό κανάλι Blue Sky στις 10.00 το βράδυ με μια ενημερωτική εκπομπή, που θα έχει πολύ ρεπορτάζ, σαν το “Αποκαλυπτικό δελτίο”. Πάντα προσπαθούσα να είμαι στις επάλξεις και στη μάχη του ρεπορτάζ, αυτήν την ενημέρωση ξέρω, από ψυχαγωγία όχι. Η εκπομπή μέσω διαδικτύου αλλά και μέσω του μπουκέτου της NOVA θα είναι στις οθόνες όλων των τηλεθεατών» δήλωσε ο Ακης Παυλόπουλος στην «Espresso»,επιβεβαιώνοντας την είδηση της αποχώρησής του από τον σταθμό όπου εργάστηκε τον τελευταίο χρόνο.

Μαρία Ανδρέου

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...