Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Πατέρας (για 7η φορά) ο Ρομάν Αμπράμοβιτς

Η συζυγός του Ντάρια Ζούκοβα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Τώρα πια έχει γίνει… συνήθεια, αλλά κάθε νέο παιδί είναι μεγάλη χαρά. Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς μπορεί πλέον να ελπίζει ότι θα προλάβει να φτιάξει μία… ομάδα με τα παιδιά του, αφού έγινε για έβδομη φορά πατέρας, δεύτερη με την τωρινή σύζυγό του Ντάρια Ζούκοβα. Η όμορφη σχεδιάστρια μόδας έφερε χθες στη ζωή την πρώτη κόρη του ζευγαριού, τη μικρή Λέα Λου που γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη. Ο 46χρονος ιδιοκτήτης της Τσέλσι βρίσκεται εδώ και μήνες στην αμερικανική μεγαλούπολη, αφού το εντυπωσιακό του γιοτ «Eclipse» έχει «δέσει» από τα μέσα Φεβρουαρίου στη Νέα Υόρκη. Οι εργαζόμενοι στη μαρίνα είχαν ισχυριστεί ότι θα παρέμενε εκεί μέχρι το τέλος Απριλίου, κάτι που επιβεβαίωνε τις φήμες για τη γέννα μέσα στον μήνα που διανύουμε.

Ο Αμπράμοβιτς ταξιδεύει συχνά, ώστε να ελέγχει την επιχειρηματική αυτοκρατορία του από τη βάση του, το Λονδίνο, αλλά δεν μπορούσε να είναι μακριά από την αγαπημένη του σε μια τόσο σημαντική στιγμή. Μάλιστα επιβεβαιώθηκε ότι ήταν στο πλευρό της 31χρονης Ντάρια κατά τη διάρκεια του τοκετού. «Η μητέρα και η κόρη είναι καλά στην υγεία τους, ο Ρομάν Αμπράμοβιτς φυσικά είναι πανευτυχής» ανέφερε εκπρόσωπος του Ρώσου μεγιστάνα. Ο Αμπράμοβιτς ήδη έχει με τη Ζούκοβα έναν γιο, τον Ααρον-Αλεξάντερ, ηλικίας 3 ετών. Από τον προηγούμενο γάμο του με την Ιρίνα Βιατσεσλάβοβνα Μαλαντίνα έχει ακόμα πέντε παιδιά: τον Αρκάντι, την Αννα, τη Σοφία, την Αρίνα και τον Ιλια, ενώ δεν έχει παιδιά από την πρώτη του σύζυγο, την Ολγα Γιουρέβνα Λίσοβα.

Το μεγαλύτερο από τα παιδιά του, ο 19χρονος Αρκάντι, ακολουθεί τα βήματα του ιδιοκτήτη της Τσέλσι, αφού μόλις πριν από μερικές εβδομάδες έκλεισε την πρώτη του επιχειρηματική συμφωνία για πετρελαιοειδή, αντί του ποσού των 35 εκατ. ευρώ.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.




Μποζουκια Αθηνα