Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Η… γκαλερί των σταυρών του Αγίου Όρους

Το φωτογραφικό έργο του αείμνηστου Γιώργου Πούπη και η...

Δώρα Αρχοντάκη: «Τα realities ανοίγουν τις πόρτες»

Ηταν το μακρινό 2001, όταν το «Big Brother» έκανε...

Εκατομμυριούχος «ορφανή» εξπέρ στις σούπερ απάτες

Εκατομμυριούχος 32χρονη στη Βοστόνη έπεισε κόσμο και κοσμάκη ότι...

Ο Μπον Τζόβι πλάγιασε με πάνω από 100 ερωμένες

Οταν πρόσφατα ο Τζον Μπον Τζόβι παραδεχόταν δημόσια ότι...

Τρίτη 09/9/2014

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κάποιες επαγγελματικές κινήσεις που έχετε κατά νου και τις θεωρείτε παρακινδυνευμένες θα διαπιστώσετε ότι…

ΚΡΙΟΣ: Δεν θα λείψει η εισβολή τρίτων προσώπων στη ζωή σας. Θα ήταν πιο σωστό να ασχοληθείτε περισσότερο με τη συναισθηματική σας ζωή και την κάλυψη των πρακτικών σας αναγκών. Εκμεταλλευτείτε τη μέρα για να αναγεννηθείτε σε προσωπικό επίπεδο.

ΤΑΥΡΟΣ: Πρέπει να ξεκουραστείτε και να φροντίσετε τον οργανισμό σας πριν αρχίσετε να αισθάνεστε ότι σας εγκαταλείπουν οι δυνάμεις σας. Θα χρειαστεί αντοχή σε όλα τα επίπεδα, γι’ αυτό αποφύγετε υπερβολές και καταχρήσεις που δεν θα σας βοηθήσουν να αντεπεξέλθετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κάποιες επαγγελματικές κινήσεις που έχετε κατά νου και τις θεωρείτε παρακινδυνευμένες θα διαπιστώσετε ότι τελικά δεν είναι τόσο επικίνδυνες. Εκμεταλλευτείτε σωστά τις οικονομικές σας διεκδικήσεις και αποφύγετε βιασύνες που θα οδηγήσουν σε παρερμηνείες και παρεξηγήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σκεφτείτε σοβαρά το μέλλον των εργασιακών σας θεμάτων και δείτε ποια σημεία είναι αυτά που πρέπει να αλλάξετε και ποια αυτά που πρέπει να διορθώσετε. Πρέπει να αποβάλετε τις τάσεις επιθετικότητας που έχετε και να αφήσετε τα «δράματα» για το θέατρο.

ΛΕΩΝ: Παρότι δεν θα λείψουν οι καθυστερήσεις που θα πλήξουν τον προϋπολογισμό σας, θα μπορέσετε να βρείτε τρόπους να εξοικονομήσετε χρήματα για το μέλλον, αλλά και να απαλλαγείτε από χρόνια χρέη. Η σωστή διαχείριση θα είναι το κλειδί για την αύξηση των εσόδων σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αφήστε το παρελθόν εκεί όπου ανήκει για να μη γίνετε δυστυχισμένοι μέσα στη σχέση σας. Παρότι κάποιες στιγμές θα δυσανασχετήσετε, η τύχη θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τα εμπόδια που θα παρουσιαστούν και ειδικά στον οικονομικό τομέα.

ΖΥΓΟΣ: Οι λόγοι για τους οποίους τσακώνεστε με τον σύντροφό σας μπορεί να είναι ανύπαρκτοι, αλλά έχετε έναν μοναδικό τρόπο να τους προβάλλετε και να γίνεστε πειστικοί. Η συμπεριφορά σας προκαλεί ένταση στο ταίρι σας που αμφιβάλλει για πολλά και κλονίζονται τα πιστεύω του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάντε μια σοβαρή συζήτηση που θα τραβήξει την προσοχή του συντρόφου σας και ολοκληρώστε την. Μην εξαφανιστείτε άλλη μία φορά αφήνοντάς τη στη μέση. Ο σύντροφός σας είναι έτοιμος να σας δείξει την αγάπη του και να σας χαρίσει απλόχερα την τρυφερότητά του.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπορείτε να αποφύγετε έναν χωρισμό που δεν θέλετε να έρθει, αρκεί να χειριστείτε σωστά τις καταστάσεις και να μην παίξετε ούτε στο ελάχιστο με τα συναισθήματα του συντρόφου σας. Το καλύτερο είναι να του αφήσετε χώρο και να του κεντρίσετε το ενδιαφέρον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επιβεβαιώστε άλλη μία φορά την αγάπη σας και προσέξτε ώστε τις υποσχέσεις που θα δώσετε για το μέλλον να είστε σε θέση να τις πραγματοποιήσετε. Συνδυάστε την εξυπνάδα με το χιούμορ σας για να μην κάνετε βαριά την ατμόσφαιρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αναγνωρίστε στο ταίρι σας τις προσπάθειες που έχει κάνει για να φανεί αντάξιός σας και επιβραβεύστε τον. Σεβαστείτε τους δικούς του καθημερινούς ρυθμούς και δείξτε λεπτότητα, όταν δεν περνάει από το χέρι του να αλλάξει το πρόγραμμά του.

ΙΧΘΥΕΣ: Από εσάς εξαρτάται να δημιουργηθεί ένα περιβάλλον ήρεμο και αρμονικό. Αποφύγετε να ασκήσετε κριτική στην κριτική που θα σας κάνει ο σύντροφός σας, γιατί αυτή την περίοδο επιβάλλεται να δείξετε σεβασμό και εκτίμηση στο πρόσωπό του.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Τζένη Βάνου: Οι δύο άνδρες που σημάδεψαν τη ζωή της

Ο γιος της μεγάλης τραγουδίστριας Μιχάλης μιλά για τον...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...