Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Δείξιμος in love!

Είναι ζευγάρι με τη σέξι Νικολέτα και μοιράζοντα

Τον απόλυτο έρωτα ζει ο Ακης Δείξιμος. Εδώ και έναν χρόνο ο γνωστός τραγουδιστής είναι ζευγάρι με τη μελαχρινή καλλονή Νικολέτα. Πριν από λίγες ημέρες οι δυο τους έκαναν κοινή εμφάνιση πιασμένοι χέρι χέρι στη βάφτιση της κόρης της Πέγκυς Ζήνα και του Γιώργου Λύρα, στο Καβούρι. Ηταν και οι δύο ντυμένοι στα μαύρα, άλλωστε ο Ακης έχασε πριν από λίγο καιρό τον θείο του Αντώνη Βαρδή (να πούμε ότι η κοπέλα στήριξε όσο κανένας άλλος τον σύντροφό της εκείνες τις δύσκολες στιγμές αλλά και πριν), ωστόσο τόσο ο τραγουδιστής όσο και η πανέμορφη συνοδός του επέλεξαν κάποιες λεπτομέρειες που έδιναν έναν πιο χαρούμενο τόνο. Ο Ακης φορούσε κόκκινα All Star, ενώ η Νικολέτα ολόσωμη φόρμα με σέξι ανοίγματα.

Η όμορφη μελαχρινή, σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», είναι χορεύτρια και κάνει εμφανίσεις σε διάφορα νυχτερινά μαγαζιά και κλαμπ, γι’ αυτό και διατηρεί υπέροχη σιλουέτα, όπως άλλωστε φαίνεται και στη φωτογραφία. Οι δυο τους είναι μαζί έναν χρόνο και μάλιστα έχουν ήδη περάσει στο επόμενο στάδιο της σχέσης τους, αφού συγκατοικούν στην περιοχή του Μοσχάτου. Το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και επιλέγει για τις εξόδους του ήσυχα μέρη, όπου δεν συχνάζουν φωτογράφοι. Αν και όλα κυλούν αρμονικά γι’ αυτούς, δεν σκέφτονται προς το παρόν να ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας, αφού δεν θέλουν να κάνουν βιαστικές κινήσεις και προτιμούν όλα να έρθουν με τον καιρό.

Παρέα με τον αδελφό
Ο Ακης είναι ο αδελφός του Κώστα Δόξα, ο οποίος ξεχώρισε από τη συμμετοχή του στο φιλανθρωπικό talent show «Your face sounds familiar» και φέτος θα καθίσει και στο πάνελ του «Πρωινού» στον ΑΝΤ1. Τα δύο αδέλφια συνεργάζονται και επαγγελματικά, ενώ πολλές φορές επιλέγουν να βγαίνουν με τις συντρόφους τους (ο Δόξας είναι ζευγάρι με την επίσης τραγουδίστρια Μαρία Μακρή, πρώην μέλος των Mystique), οι οποίες έχουν γίνει πολύ καλές φίλες.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί




Μποζουκια Αθηνα