Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου, 2025

«Να μ’αγαπάς»: Ρεκόρ σεζόν και πρωτιά σε σύνολο και δυναμικό κοινό

Οι εξελίξεις, το σενάριο και οι συγκλονιστικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών της καθημερινής σειράς του Alpha «Να μ’ αγαπάς», έκαναν

Δημήτρης Γιώτης: Γιορτάζει 20 χρόνια στη δισκογραφία με νέο τραγούδι του Κυριάκου...

Με μία μπαλάντα, που σε κερδίζει από το πρώτο της άκουσμα, κάνει δυναμικό come back στη δισκογραφία, o Δημήτρης Γιώτης.

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Ελένη Κοκκίδου: «Σκυλομαμά» σε safe mode

Μια άνω τελεία στα επαγγελματικά της έβαλε η Ελένη...

Καινούργιος έρωτας (;) για τη Μισέλ

Η εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. σύμφωνα με δημοσίευμα είναι ζευγάρι με τον βουλευτή Ι. Κεφαλογιάννη

Μετά το επεισοδιακό τέλος του γάμου της με τον κατά 13 χρόνια μεγαλύτερό της πολιτικό μηχανικό Βασίλη Παπαϊωάννου η εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου φέρεται παραδόθηκε στις αγκάλες του έρωτα με τον βουλευτή Ρεθύμνου του κόμματος Γιάννη Κεφαλογιάννη, κάτι που ωστόσο ο ίδιος διέψευσε κατηγορηματικά!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδα «Real News», ο νεότερος από τα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας της Ν.Δ. και εξάδελφος των Ολγας και Μανώλη Κεφαλογιάννη, που εξελέγη πρώτη φορά βουλευτής το 2012, κέρδισε την καρδιά της κυρίας Ασημακοπούλου και μάλιστα ακύρωσε τον αρραβώνα του που επρόκειτο να γίνει στην Κρήτη.

Δύο χρόνια

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι οι δυο τους γνωρίζονται εδώ και περίπου δύο χρόνια και βρίσκονται συχνά στα ίδια πολιτικά στέκια, όπως η ταβέρνα Καραβίτης στο Παγκράτι, ενώ συχνά απολαμβάνουν μαζί τον καφέ τους στο κυλικείο της Βουλής ή συζητούν ασταμάτητα στα έδρανα πριν από τις συνεδριάσεις, με την ευχάριστη αλλαγή στη διάθεση και την ψυχολογία της Αννας Μισέλ Ασημακοπούλου να είναι εμφανής.

Η κυρία Ασημακοπούλου δεν επιβεβαίωσε ούτε διέψευσε το δημοσίευμα που τη θέλει να έχει ερωτική σχέση με τον κατά 18 χρόνια νεότερό της βουλευτή. Αλλωστε δεν έχει κοπάσει ακόμη ο θόρυβος από τον εκκωφαντικό επίλογο στην έγγαμη συμβίωσή της και τις σκληρές καταγγελίες που διατύπωνε στην αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, την οποία κατέθεσε κατά του συζύγου της, ζητώντας τη μετοίκησή του από τη συζυγική στέγη και την προσωρινή επιμέλεια του 11χρονου γιου τους.

Ο ίδιος ο Γιάννης Κεφαλογιάννης όμως έστειλε οργισμένη απάντηση στα μέσα ενημέρωσης, στην οποία αναφέρει: «Με αφορμή το σημερινό (σ.σ.:χθεσινό) ψευδές και μυθιστορηματικό δημοσίευμα της εφημερίδας “Real News”, έχω να δηλώσω τα εξής: η συμμετοχή μου στον πολιτικό στίβο δεν δίδει σε κανέναν το δικαίωμα να πλάθει και να διαδίδει ιστορίες, αποκύημα κάποιου ευφάνταστου νου. Πόσω δε μάλλον όταν δεν έχω δώσει την παραμικρή αφορμή, τόσο στη δημόσια όσο και στην προσωπική μου ζωή. Δυστυχώς, η κρίση των αξιών της εποχής μας έχει οδηγήσει στην αντικατάσταση της πολιτικής από την παραπολιτική και της δημοσιογραφίας από τον κιτρινισμό. Με την πεποίθηση ότι και οι ίδιοι οι μυθιστορηματογράφοι θα αντιληφθούν το λάθος τους και θα επανορθώσουν, τους διαβεβαιώνω ότι “δεν σκοπεύω να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας”…»

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...



Μποζουκια Αθηνα