Ρεπόρτερ συνοδός πολυτελείας

Αυστραλή μητέρα αποκάλυψε τη διπλή ζωή της και δήλωσε ευτυχισμένη με την επιλογή της

«Η ζωή μου ήταν βαρετή και κοινή» δηλώνει Αυστραλή δημοσιογράφος, η οποία θέλοντας να την κάνει πιο… πικάντικη, άρχισε να εργάζεται ως συνοδός πολυτελείας. Η 40χρονη Αμάντα Γκοφ εξέπληξε όσους την ήξεραν ως μια συνηθισμένη μαμά, δημοσιεύοντας το αποκαλυπτικό βιβλίο «Hooked – Secrets of a High Escort Girl».

«Σαμάνθα Χ»

Οι πιπεράτες λεπτομέρειες της νέας ζωής της ως «Σαμάνθα Χ» της εξασφάλισαν παγκόσμια φήμη, προσκλήσεις σε τηλεοπτικά σόου με θέμα τις ερωτικές σχέσεις και φυσικά χρήματα με το τσουβάλι, αφού πλέον χρεώνει τους πελάτες της 600 ευρώ την ώρα ή 3.700 ευρώ για όλη τη νύχτα.

Μάλιστα, όπως τόνισε, όχι μόνο δεν ντρέπεται που αποκάλυψε τη νέα ταυτότητά της, αλλά αισθάνεται και πολύ ευτυχισμένη, αφού ζει τη ζωή που ήθελε από καιρό. Δήλωσε, δε, ότι το νέο επάγγελμά της τής επέτρεψε να κατανοήσει περισσότερο τον ψυχικό κόσμο των αντρών. Σε ό,τι αφορά τα παιδιά της, σχολίασε ότι «τα επαγγέλματα δεν καθορίζουν τις γονικές ικανότητες».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Δευτερόλεπτα πριν πάθει το εγκεφαλικό ο Μυλωνάκης απάντησε σε μήνυμα της Μεσσαροπούλου λέγοντας…»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Δήμος Βερύκιος κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Happy Day» για την Τίνα Μεσσαροπούλου.

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας: Κατέρρευσε η μητέρα της Μυρτώς μόλις έφτασε η σορός στην εκκλησία

«Ράγισαν» καρδιές στο τελευταίο αντίο της 19χρονης Μυρτώς στην...

Κεφαλονιά: Η βιντεοκλήση και τα SMS της Μυρτώς με 66χρονο – Η κατάθεσή του τα ανατρέπει όλα

Η κατάθεση ενός 66χρονου άντρα από την Πρέβεζα φέρνει...

Κεφαλονιά: Ο σύντροφος της Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή του – Η συνάντησή τους το μοιραίο βράδυ

Ο σύντροφος της 19χρονης Μυρτώς που έχασε τη ζωή της στην Κεφαλονιά με την αστυνομία να κάνει έρευνες για τις αιτίες που την οδήγησαν στον θάνατο.

Κεφαλονιά: «Ραγίζει» καρδιές η μητέρα της 19χρονης – «Η Μυρτώ μου θα έρθει σπίτι, δεν έφυγε»

Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της στο κέντρο του Αργοστολίου και κατέληξε λίγες ώρες αργότερα μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Δεν είναι σύντροφος αλλά ο γιος της – Γνωστή τραγουδίστρια ποζάρει αγκαλιά με τον Βαγγέλη της!

Η τραγουδίστρια πρόσφατα δημοσίευσε φωτογραφίες με τον γιο της να την κρατάει αγκαλιά και όπως βλέπετε αν δεν ξέραμε πως ήταν το παιδί της θα λέγαμε πως βρήκε νέο σύντροφο.

Νοσηλεύεται γνωστή ηθοποιός – Η μάχη με τη σκλήρυνση κατά πλάκας

Η ηθοποιός που έχει διαγνωστεί με πολλαπλή σκλήρυνση κατα πλάκας από το 2021, τα τελευταία χρόνια έχει μιλήσει ανοιχτά για τη μάχη της