Φταίει ο έρωτας της Κουλιανού για τον «κομμωτή» Βλοντάκη

Ενθουσιασμένη η Βίκυ μιλά για τον ρόλο της στη νέα σειρά «Τρίχες»

Η κυρία Θεοχάρη φτιάχνει κάθε μέρα τα μαλλιά της, όχι για κάποιον ιδιαίτερο λόγο, αλλά γιατί με αυτόν τον τρόπο μπορεί να βλέπει τον Τζιοβάνι, τον κούκλο κομμωτή που έχει έρθει από την Ιταλία. Ετσι τουλάχιστον της λένε! Δύο μέρες γυρίσματα έκανε την προηγούμενη εβδομάδα στο στούντιο Αλφα, στα Μελίσσια, η Βίκυ Κουλιανού.

Γυρίσματα

Η πάντα γοητευτική και πανύψηλη Βίκυ δέχτηκε με χαρά την πρόταση που της έκανε για συνεργασία ο σεναριογράφος της νέας κωμικής σειράς του ΑΝΤ1 «Τρίχες» Αλέξανδρος Ρήγας, καθώς είχε δουλέψει και στο παρελθόν μαζί του, ως guest star στο σίριαλ «Κόκκινο δωμάτιο».
«Ηταν από τα πιο ωραία γυρίσματα που έχω κάνει στη ζωή μου! Γέλασα τόσο πολύ και μακάρι ο Αλέξανδρος να με ξαναφωνάξει. Χάρηκα που είδα τη Βασιλική Ανδρίτσου, με την οποία είχαμε παίξει μαζί στο “Κόκκινο Δωμάτιο”» λέει στην «Espresso» το πρώην top model και μας αποκαλύπτει τον ρόλο που της έχει αναθέσει ο δημιουργός.

«Στο πέμπτο επεισόδιο της σειράς υποδύομαι μια πλούσια κυρία από την Εκάλη, που έχει ερωτευτεί σφόδρα τον κομμωτή της, τον Τζιοβάνι, τον οποίο ενσαρκώνει ο Αντώνης Βλοντάκης. Κάθε μέρα λοιπόν περνά από εκεί για μια μάσκα μαλλιών, ένα κούρεμα, ένα χτένισμα, μια βαφή. Φυσικά και ο Τζιοβάνι γοητεύεται από το φλερτ της, αλλά και οι ιδιοκτήτες του κομμωτηρίου (σ.σ.: Ανδρίτσου – Μουτσινάς)κάνουν χρυσές δουλειές».

Και οι αποκαλύψεις δεν σταματούν εδώ από την πανύψηλη Βίκυ. «Στο επεισόδιο στο οποίο παίρνω μέρος θα πρωταγωνιστήσει και ο Αλέξανδρος Ρήγας. Θα κάνει ένα σκηνοθέτη, ο οποίος γυρίζει βιντεοκλίπ στο κομμωτήριο, με αποτέλεσμα να γίνει ο κακός χαμός. Ο ίδιος είναι έξαλλος, γιατί όλα του πάνε στραβά, καθώς δεν είναι μόνο η κυρία Θεοχάρη που επισκέπτεται καθημερινά το κομμωτήριο, αλλά μια ντουζίνα κοπέλες οι οποίες θέλουν -και καλά- φρεσκάρισμα στο ήδη άψογο μαλλί τους από τα χέρια του Τζιοβάνι. Η σειρά πιστεύω ότι θα “σκίσει”, το σκηνικό είναι υπέροχο, τεράστιο -μια ολόκληρη γειτονιά- και οι ηθοποιοί έχουν κάνει μια δεμένη ομάδα» μας επισημαίνει.

Μαρία Ανδρέου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας: Κατέρρευσε η μητέρα της Μυρτώς μόλις έφτασε η σορός στην εκκλησία

«Ράγισαν» καρδιές στο τελευταίο αντίο της 19χρονης Μυρτώς στην...

Κεφαλονιά: Η βιντεοκλήση και τα SMS της Μυρτώς με 66χρονο – Η κατάθεσή του τα ανατρέπει όλα

Η κατάθεση ενός 66χρονου άντρα από την Πρέβεζα φέρνει...

Κεφαλονιά: Ο σύντροφος της Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή του – Η συνάντησή τους το μοιραίο βράδυ

Ο σύντροφος της 19χρονης Μυρτώς που έχασε τη ζωή της στην Κεφαλονιά με την αστυνομία να κάνει έρευνες για τις αιτίες που την οδήγησαν στον θάνατο.

Νοσηλεύεται γνωστή ηθοποιός – Η μάχη με τη σκλήρυνση κατά πλάκας

Η ηθοποιός που έχει διαγνωστεί με πολλαπλή σκλήρυνση κατα πλάκας από το 2021, τα τελευταία χρόνια έχει μιλήσει ανοιχτά για τη μάχη της

Κεφαλονιά: Τρανς μυστικά στο δωμάτιο της κοκαΐνης

Στην υπόθεση του θανάτου της 19χρονης Μυρτώς στην Κεφαλλονιά...

«Δευτερόλεπτα πριν πάθει το εγκεφαλικό ο Μυλωνάκης απάντησε σε μήνυμα της Μεσσαροπούλου λέγοντας…»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Δήμος Βερύκιος κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Happy Day» για την Τίνα Μεσσαροπούλου.

Κεφαλονιά: Οι λυγμοί της μητέρας της Μυρτώς – «Θα πάω να βρω τη Μυρτούλα μου, το ορκίζομαι»

Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που έχασε τη ζωή της στην Κεφαλονιά κάτω από περίεργες συνθήκες μίλησε με λυγμούς στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Δεν είναι σύντροφος αλλά ο γιος της – Γνωστή τραγουδίστρια ποζάρει αγκαλιά με τον Βαγγέλη της!

Η τραγουδίστρια πρόσφατα δημοσίευσε φωτογραφίες με τον γιο της να την κρατάει αγκαλιά και όπως βλέπετε αν δεν ξέραμε πως ήταν το παιδί της θα λέγαμε πως βρήκε νέο σύντροφο.