Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου, 2025

«Να μ’αγαπάς»: Ρεκόρ σεζόν και πρωτιά σε σύνολο και δυναμικό κοινό

Οι εξελίξεις, το σενάριο και οι συγκλονιστικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών της καθημερινής σειράς του Alpha «Να μ’ αγαπάς», έκαναν

Δημήτρης Γιώτης: Γιορτάζει 20 χρόνια στη δισκογραφία με νέο τραγούδι του Κυριάκου...

Με μία μπαλάντα, που σε κερδίζει από το πρώτο της άκουσμα, κάνει δυναμικό come back στη δισκογραφία, o Δημήτρης Γιώτης.

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Ελένη Κοκκίδου: «Σκυλομαμά» σε safe mode

Μια άνω τελεία στα επαγγελματικά της έβαλε η Ελένη...

Παράταση για Λονδίνο

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα στην Τουρκία και δεν «κλείδωσε» την πρόκριση.

Είχε την ευκαιρία να σφραγίσει το εισιτήριο για το Λονδίνο, τελικά όμως μπήκε σε περιπέτειες. Στον τρίτο προημιτελικό της Ευρωλίγκας ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα (83-72) από την Αναντολού Εφές μέσα στο «Αμπντί Ιπεκτσί». Οι Τούρκοι μείωσαν σε 2-1 και πλέον η μάχη για την πρόκριση στο φάιναλ φορ κορυφώνεται εν όψει του «ραντεβού» της Παρασκευής. Οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν αδυναμίες στην άμυνα (και ειδικά στα ριμπάουντ), ενώ είχαν πρόβλημα και στο μαρκάρισμα του Σαβάνοβιτς, ο οποίος πέτυχε εύκολα καλάθια είτε από μέση απόσταση είτε μέσα από τη ρακέτα. Ειδικά στο δεύτερο δεκάλεπτο οι πρωταθλητές Ελλάδας «κόλλησαν» και επιθετικά. Είναι χαρακτηριστικό ότι πέτυχαν μόλις ένα πόντο στο τελευταίο πεντάλεπτο, με βολή του Πρίντεζη, και έτσι η διαφορά έφτασε στους οκτώ πόντους (37-29) με τη λήξη του ημιχρόνου.

Η Εφές μπήκε δυνατά και στο τρίτο δεκάλεπτο. Εκμεταλλεύτηκε τη «νωθρή» αμυντική λειτουργία της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα και άνοιξε κι άλλο την «ψαλίδα» στο σκορ (56-39 στο 26′ και 65-46 στο 29′). Ουσιαστικά δεν άλλαξε κάτι ούτε στο τελευταίο δεκάλεπτο και έτσι η Εφές έφτασε εύκολα στο τελικό 83-72.

Τα δεκάλεπτα: 19-17, 37-29, 65-50, 83-72.

– Με σχόλιό του στο Τwitter ο μάνατζερ του Βασίλη Σπανούλη, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, ξεκαθάρισε ότι δεν έχει μιλήσει με καμία ομάδα για το μέλλον του πελάτη του και δεν πρόκειται να το κάνει μέχρι το τέλος της σεζόν.  

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...



Μποζουκια Αθηνα