Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ο άπιστος Μπον Τζόβι

Την επιτυχία του Δημήτρη Κοντολάζου «Δεν σου κάνω τον...

Τα δάκρυα της Σάττι για την απώλεια του πατέρα της

Σε μια ανθρώπινη και συγκινητική στιγμή, λόγω της πρόσφατης...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Ο Ιωάννης Καραγεώργης τιμήθηκε για την προσφορά του στο Φοιτητικό Οικοτροφείο της...

Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος και ο...

Παρασκευή 10/10/14

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μη σας πιάνει πανικός επειδή αρκετές από τις φιλικές και επαγγελματικές σας σχέσεις περνούν δυσκολίες. Δεν τις προκαλείτε μόνο εσείς, αλλά…

ΚΡΙΟΣ: Οι συνθήκες δεν είναι οι κατάλληλες για να προβάλλετε τον εγωισμό σας και να πιέζετε καταστάσεις. Οι αντιθέσεις σε εσάς και την οικογένειά σας θα συνεχίσουν να σας ταλαιπωρούν. Για να πετύχετε τους δύσκολους στόχους που έχετε βάλει, χρειάζονται οργάνωση και μεθοδικότητα.

ΤΑΥΡΟΣ: Μπορεί η καθημερινότητά σας να είναι κουραστική, όμως ακόμα δεν είστε έτοιμοι να επαναστατήσετε ή να προβείτε σε λύσεις που δεν σας ταιριάζουν για να τις εφαρμόσετε. Ζητήστε βοήθεια από τα κατάλληλα πρόσωπα, αν θέλετε να προχωρήσετε μπροστά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τα οικονομικά και τα εργασιακά σχέδιά σας δεν είναι τόσο άσχημα, εκεί που υστερείτε είναι σε προσωπικό επίπεδο. Κόψτε τα καπρίτσια και θα νιώσετε ικανοποιημένοι. Ανάλογα με την περίσταση προχωρήστε στις κατάλληλες διεκδικήσεις ή υποχωρήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μιλήστε με τους συνεργάτες σας και μοιραστείτε ευθύνες, ώστε να μην πρέπει ή να νιώθετε υποχρεωμένοι να βρίσκετε εσείς λύσεις για ό,τι συμβαίνει. Με υπομονή και επιμονή μπορείτε να καταφέρετε πολύ περισσότερα.

ΛΕΩΝ: Μη βασίζεστε στους άλλους σε οικονομικό επίπεδο, ενώ οι κοινωνικές σχέσεις σας πρέπει να επαναπροσδιοριστούν. Η αλλαγή της φιλοσοφίας σας θα είναι ορατή από όλους. Εφόσον δεν γίνεται να αλλάξετε τρόπο ζωής, τουλάχιστον προσπαθήστε να ανανεωθείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ακόμα και αν δεν το βλέπετε, πράγματι για κάθε αδιέξοδο υπάρχει λύση. Με συγκροτημένη σκέψη και αισιοδοξία θα οδηγηθείτε στον σωστό δρόμο. Μπορείτε να φτιάξετε το κλίμα στην προσωπική σας ζωή, αν αυτό που επικρατεί δεν είναι θετικό.

ΖΥΓΟΣ: Για να αποφύγετε δυσάρεστες εμπειρίες, στρωθείτε στη δουλειά, εστιάστε στα οικονομικά σας και δώστε λύσεις. Οι αλλαγές θα διαπιστώσετε πολύ σύντομα ότι θα είναι θεαματικές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μη σας πιάνει πανικός επειδή αρκετές από τις φιλικές και επαγγελματικές σας σχέσεις περνούν δυσκολίες. Δεν τις προκαλείτε μόνο εσείς, αλλά και οι αποφάσεις των άλλων. Προτιμήστε να βρεθείτε με ανθρώπους που σας φτιάχνουν τη διάθεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποφύγετε να είστε εριστικοί με τους άλλους για να μη χαλάσετε σημαντικές φιλίες. Οι προσωπικές ανάγκες σας είναι μεγαλύτερες από το κοινωνικό προφίλ σας. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανησυχείτε για πρόσωπα ή καταστάσεις που δεν αξίζουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δείξτε προσοχή στην υγεία και στις σχέσεις σας, ενώ παράλληλα προσπαθήστε να αποφύγετε λάθη τακτικής και να βελτιώσετε την επικοινωνία σας με τους άλλους. Θα είστε αρκετά σπάταλοι για τους δικούς σας, όχι όμως για τον εαυτό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αν μάθετε να συμβαδίζετε πιο αρμονικά με οικογενειακά πρόσωπα και συνεργάτες, θα αποκομίσετε ηθική υποστήριξη αλλά και υλικό κέρδος. Ατυχείς συγκυρίες θα προκαλέσουν αναστάτωση στην ερωτική σας ζωή.

ΙΧΘΥΕΣ: Μην είστε ανενημέρωτοι όταν πρέπει να διαπραγματευτείτε. Πρέπει να εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία για επαγγελματική και οικονομική ανάκαμψη. Μπορείτε να δώσετε προτεραιότητα στα οικονομικά σας θέματα, όμως μην αφήσετε να σας κανονίζουν τη ζωή.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...