Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου, 2025

Γιώργος Γιαννόπουλος για το «Σόι σου»: «Είναι ευτυχία και ευλογία αυτή...

«Είναι ευτυχία και ευλογία η συγκυρία αυτής της σειράς»,...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

«Σκυταλοδρομία» προσφοράς με τη dream team του ΑΝΤ1

Για περισσότερα από 35 χρόνια ο ΑΝΤ1 ενημερώνει, ψυχαγωγεί αλλά  βάζει παράλληλα και στο επίκεντρο της αποστολής του την κοινωνική προσφορά.

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Ερωτας και τιμωρία για τον Ελ Σαραουί

Ο επιθετικός της Μίλαν «πληρώνει» το πάθος του για την Εστέρ.

Το ταλέντο του Στεφάν Καρίμ Ελ Σαραουί είναι αναμφισβήτητο. Αυτό που επίσης είναι αναμφισβήτητο είναι η εξωγηπεδική του ζωή που επηρεάζεται από το νεαρό της ηλικίας του.

Ο Ιταλός επιθετικός της Μίλαν είδε το ντέρμπι με τη Νάπολη την Κυριακή από τον πάγκο της ομάδας του ύστερα από απόφαση του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, η οποία αμφισβητήθηκε έντονα. Το παρασκήνιο αναφέρει όμως ότι ο τεχνικός των «ροσονέρι» είχε κάθε λόγο να κάνει αυτή την κίνηση, διότι έπρεπε να τον τιμωρήσει για τα ξενύχτια του. Ο Αλέγκρι και ο Ελ Σαραουί διέψευσαν αυτό το σενάριο, αλλά η αλήθεια έχει… ονοματεπώνυμο.

Ο Αλέγκρι είναι εκνευρισμένος, επειδή ο παίκτης του έχει ρίξει όλο του το βάρος στη σχέση του με την Εστέρ Τζιορντάνο, την 22χρονη που γνώρισε σε μια ντίσκο πριν από μερικούς μήνες και με την οποία είναι πλέον αχώριστοι. Ο Ελ Σαραουί έχει επισημοποιήσει τη σχέση του μαζί της και έχει ξεπεράσει τα… φλερτ με τα διάφορα μοντέλα που τον κυνηγούσαν εδώ κι ένα χρόνο (ανάμεσά τους και η πρώην του Μάριο Μπαλοτέλι, η Ελιάνα Καρτέλα).

Μάλιστα ο δεσμός του με την όμορφη Εστέρ είναι τέτοιος που η κοπέλα άφησε τη δουλειά της στη μικρή πόλη του Σαρόνο, περίπου 25 χιλιόμετρα μακριά από το Μιλάνο, και μετακόμισε στη μεγαλούπολη για να είναι δίπλα στον αγαπημένο της. Λέγεται ότι αυτό το ζήτησε ο ίδιος ο Ελ Σαραουί, αφού δεν ήθελε η αγαπημένη του να είναι σερβιτόρα στο εστιατόριο «Twins», αλλά να την έχει πάντα κοντά του. Εκείνη στο πλευρό του 20χρονου στράικερ έχει δώσει το παρών στα γενέθλια του Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ και σε κάθε λογής πάρτι στα οποία εκείνος αποφασίζει να παρευρεθεί.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα







Μποζουκια Αθηνα