Βισκαδουράκης: Θρήνος για τον πατέρα του

Μπορεί να ετοιμάζεται για χορούς, αλλά ο Θανάσης Βισκαδουράκης είναι βυθισμένος στην θλίψη.

Μπορεί να ετοιμάζεται για χορούς, αλλά ο Θανάσης Βισκαδουράκης είναι βυθισμένος στην θλίψη. Ο ηθοποιός που την περίοδο αυτή κάνει πρόβες για το «Dancing with the stars 5», βιώνει ένα οικογενειακό δράμα, καθώς πριν από λίγες μέρες «έχασε» τον πατέρα του, σε ηλικία 91 ετών. Ο κωμικός ηθοποιός, παιδί 7μελους οικογένειας (έχει άλλα τέσσερα αδέρφια) είχε αποκαλύψει στο παρελθόν ότι οι σχέσεις του μαζί του δεν ήταν και οι καλύτερες, αφού σε ηλικία μόλις τεσσάρων ετών και μετά το θάνατο της μητέρας του (ήταν κωφή όπως και ο μπαμπάς του), αναγκάστηκε να πάει σε εκκλησιαστικό ίδρυμα της Θήβας.
Μάλιστα, όταν μεγαλώνοντας έκανε απόπειρα να «το σκάσει» από το ορφανοτροφείο και να επιστρέψει σπίτι, ο πατέρας του τον έδιωξε για δεύτερη φορά.

Ζήτησε συγχώρεση

Σύμφωνα, πάντως, με όσα είπε σε συνέντευξη του, την καλύτερη στιγμή μαζί του την έζησε πέρυσι, όταν ο πατέρας του, σε ηλικία 90 ετών, πήγε στο θέατρο για να τον δει να παίζει για πρώτη φορά και να του ζητήσει συγχώρεση. Εκείνος, από την πλευρά του είχε δεχτεί με μεγάλη συγκίνηση τη μετάνοιά του και αν και βρισκόταν σε προχωρημένη πια ηλικία, οι σχέσεις τους πλέον είχαν φτιάξει. Σε ερώτηση γιατί τον φοβόταν, ο καλλιτέχνης απάντησε «γιατί δεν τον γνώριζα. Αυτός ήξερε την ύπαρξη μου, αλλά εγώ όχι, δεν είχαμε επαφή. Είμαι το μόνο μέλος της οικογένειας που δεν είχα πληροφορηθεί ότι έχω αδέλφια». Μάλιστα είχε πει πως έμαθε για εκείνα όταν πέρασε περιοδεύων ενώ οι σχέσεις του με την Πόπη, τον Αντώνη, το Νίκο και το Δημήτρη έφτιαξαν σχετικά πρόσφατα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας: Κατέρρευσε η μητέρα της Μυρτώς μόλις έφτασε η σορός στην εκκλησία

«Ράγισαν» καρδιές στο τελευταίο αντίο της 19χρονης Μυρτώς στην...

Κεφαλονιά: Ο σύντροφος της Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή του – Η συνάντησή τους το μοιραίο βράδυ

Ο σύντροφος της 19χρονης Μυρτώς που έχασε τη ζωή της στην Κεφαλονιά με την αστυνομία να κάνει έρευνες για τις αιτίες που την οδήγησαν στον θάνατο.

Κεφαλονιά: Η βιντεοκλήση και τα SMS της Μυρτώς με 66χρονο – Η κατάθεσή του τα ανατρέπει όλα

Η κατάθεση ενός 66χρονου άντρα από την Πρέβεζα φέρνει...

Νοσηλεύεται γνωστή ηθοποιός – Η μάχη με τη σκλήρυνση κατά πλάκας

Η ηθοποιός που έχει διαγνωστεί με πολλαπλή σκλήρυνση κατα πλάκας από το 2021, τα τελευταία χρόνια έχει μιλήσει ανοιχτά για τη μάχη της

Κεφαλονιά: Τρανς μυστικά στο δωμάτιο της κοκαΐνης

Στην υπόθεση του θανάτου της 19χρονης Μυρτώς στην Κεφαλλονιά...

«Δευτερόλεπτα πριν πάθει το εγκεφαλικό ο Μυλωνάκης απάντησε σε μήνυμα της Μεσσαροπούλου λέγοντας…»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Δήμος Βερύκιος κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Happy Day» για την Τίνα Μεσσαροπούλου.

«Κλειδί» ο πρώην της Μυρτώς

Να συνθέσουν τα κομμάτια ενός δύσκολου και πολύπλοκου παζλ...

Κεφαλονιά: Οι λυγμοί της μητέρας της Μυρτώς – «Θα πάω να βρω τη Μυρτούλα μου, το ορκίζομαι»

Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που έχασε τη ζωή της στην Κεφαλονιά κάτω από περίεργες συνθήκες μίλησε με λυγμούς στην εκπομπή «Το Πρωινό».