Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Πού πέτυχε η «Espresso» τον Μέμο Μπεγνή και τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Τι κοινό έχουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Μέμος...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από...

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Δωροθέα αποκαλύπτει το παρελθόν της στον Μάρκο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην επενδύσετε οπουδήποτε, ακόμα και αν μείνετε με τις καλύτερες εντυπώσεις. Φροντίστε να…

ΚΡΙΟΣ: Μόνο αν μάθετε να συνεργάζεστε με τον σύντροφό σας θα βρείτε ισορροπία. Για να κερδίσετε έδαφος και να αντιμετωπίσετε τα απρόοπτα, κινηθείτε στο παρασκήνιο. Δείξτε υπομονή με τους συνεργάτες σας και μην απογοητεύεστε με το παραμικρό. Μην υπογράψετε τίποτα, αν πρώτα δεν διαβάσετε τα «ψιλά γράμματα».

ΤΑΥΡΟΣ: Η ανάγκη για ελευθερία κινήσεων είναι μεγάλη, οπότε μην πιέζετε πρόσωπα και καταστάσεις. Απ’ το να είστε ισχυρογνώμονες, ακούστε τους γύρω σας και επωφεληθείτε από τις ιδέες τους. Η τύχη σάς ευνοεί και γλιτώνετε από διάφορες δυσάρεστες καταστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην επενδύσετε οπουδήποτε, ακόμα και αν μείνετε με τις καλύτερες εντυπώσεις. Φροντίστε να προσαρμοστείτε γρήγορα, γιατί ξαφνικά γεγονότα θα σας βγάλουν από το πρόγραμμά σας. Καλύψτε τα κενά που έχετε, κάνοντας παράλληλα προσεκτικό προγραμματισμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ρίξτε τους τοίχους γύρω σας και αφήστε τους άλλους να σας πλησιάσουν. Μην προγραμματίζετε αλλαγές που δεν είστε σίγουροι ή έτοιμοι να τις κάνετε. Ορισμένες πληροφορίες που θα πάρετε θα σας παρασύρουν συναισθηματικά. Μην πιστεύετε ό,τι σας λένε, γιατί πολλά από αυτά που θα ακούσετε είναι ψέματα.

ΛΕΩΝ: Ολοκληρώστε εκκρεμότητες, για να ασχοληθείτε στη συνέχεια με τα ενδιαφέροντά σας. Δώστε ένα τέλος σε μια σχέση που δεν σας δίνει όσα θέλετε, από το να αναλώνεστε δεξιά και αριστερά. Οι ευκαιρίες που θα σας δοθούν σήμερα είναι μοναδικές, οπότε μην αναβάλετε τίποτα για αύριο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Διακόψτε σχέσεις με άτομα που παίρνουν και δεν δίνουν σε εσάς, επικεντρώνοντας την προσοχή σας στις υγιείς. Περιμένετε λίγο ακόμα και μην πιέζετε καταστάσεις, για να υπάρξουν οι αλλαγές που θέλετε. Πλησιάστε περισσότερο τα αγαπημένα σας άτομα και θα περάσετε υπέροχα.

ΖΥΓΟΣ: Μη διστάσετε να θέσετε νέους στόχους, επειδή ακόμα δεν έχουν υλοποιηθεί οι προηγούμενοι. Προτιμήστε να μείνετε σπίτι και να ξεκουραστείτε απ’ το να τα βάλετε με τους συνεργάτες σας. Μην επιτρέψετε να σας γίνει κριτική ή να σας κάνουν κακόβουλα σχόλια άτομα που δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αρχίστε να μαθαίνετε από τα λάθη σας, για να μη σας κοστίσουν και στο μέλλον. Να θυμάστε πως τίποτα δεν χαρίζεται και η λογική θα είναι το όπλο για να κερδίζετε. Αποφύγετε να δώσετε λαβές για σχόλια, καθώς θα γίνουν πολλές κινήσεις πίσω από την πλάτη σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εχετε το περιθώριο να αφήσετε για λίγο στην άκρη τα εργασιακά θέματά σας, αφού σε αυτόν τον τομέα θα υπάρχει σταθερότητα. Μην κάνετε κατάχρηση της δύναμής σας, γιατί όλοι έχουν όρια και πρέπει να τα σεβαστείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δώστε περισσότερο χρόνο στη σχέση σας για να αποκτήσετε εμπειρίες που θα σας μείνουν αξέχαστες. Αποφύγετε να πιέσετε καταστάσεις και όλα θα κυλήσουν πιο ομαλά. Ο σύντροφός σας γίνεται πιο συνεργάσιμος και θα σας απαλλάξει από αρκετά βάρη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ενας κοινός στόχος ή μια επιδίωξη θα φέρει ακόμα πιο κοντά τον έναν στον άλλο. Δουλέψτε σκληρά για να αποδείξετε την αξία σας, αλλά και για να μη μιλούν πίσω από την πλάτη σας. Προτού καταλήξετε σε αποφάσεις, συζητήστε με άτομα που εμπιστεύεστε.

ΙΧΘΥΕΣ: Ακόμα και αν δεν είναι το καλύτερό σας, πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με πρακτικά ζητήματα. Αποφύγετε περιττά έξοδα, κάνοντας μόνο τις απαραίτητες αγορές. Η διάθεσή σας θα φτιάξει αν δραστηριοποιηθείτε. Μην προσπαθήσετε να αλλάξετε γνώμη σε άτομα που είναι αρνητικά απέναντί σας.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...