Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου, 2025

«Να μ’αγαπάς»: Ρεκόρ σεζόν και πρωτιά σε σύνολο και δυναμικό κοινό

Οι εξελίξεις, το σενάριο και οι συγκλονιστικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών της καθημερινής σειράς του Alpha «Να μ’ αγαπάς», έκαναν

Δημήτρης Γιώτης: Γιορτάζει 20 χρόνια στη δισκογραφία με νέο τραγούδι του Κυριάκου...

Με μία μπαλάντα, που σε κερδίζει από το πρώτο της άκουσμα, κάνει δυναμικό come back στη δισκογραφία, o Δημήτρης Γιώτης.

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Ελένη Κοκκίδου: «Σκυλομαμά» σε safe mode

Μια άνω τελεία στα επαγγελματικά της έβαλε η Ελένη...

Μαύρη σελίδα στην ιστορία της ΑΕΚ, που υποβιβάστηκε στη Β’ Εθνική μετά τη χθεσινή ήττα από τον Ατρόμητο.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΑΕΚ 1-0

Το ελληνικό ποδόσφαιρο πρόσθεσε από χθες στην ιστορία του  μια σελίδα που ούτε ο πιο ευφάνταστος σεναριογράφος μπορούσε να σκαρφιστεί: Η (ιστορική) ΑΕΚ των αλύτρωτων πατρίδων, που τραγουδήθηκε, υμνήθηκε, ανάδειξε μεγάλους παίκτες, πήρε πρωταθλήματα και κύπελλο, που έφθασε στους ημιτελικούς ευρωπαϊκής διοργάνωσης, η ΑΕΚ των εκατομμυρίων φιλάθλων πενθεί. Για πρώτη φορά στην 89χρονη ιστορία της υποβιβάζεται στη Β’ Εθνική. Ο επίλογος της κίτρινης τραγωδίας ολοκληρώθηκε χθες στο Περιστέρι.

Η Ενωση παίζοντας εκ των προτέρων με την πλάτη στον τοίχο ηττήθηκε από τον Ατρόμητο με 1-0, αποτέλεσμα καταδικαστικό που την έστειλε μονομιάς στην κατώτερη κατηγορία. Πράγμα που σημαίνει ότι πλέον δεν έχει καμία σημασία η απόφαση της δευτεροβάθμιας Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ.

«Είναι μια πολύ δύσκολη μέρα. Οι μόνοι που δεν φταίνε είναι οι παίκτες. Θέλω να υψώσω μια αψίδα προστασίας μπροστά τους γιατί κλήθηκαν να βγάλουν μια δύσκολη αποστολή την ώρα που οι καπετάνιοι όχι μόνο πήδηξαν από το καράβι, αλλά έφυγαν με λέμβους» τόνισε ο Τραϊανός Δέλλας στο τέλος της αναμέτρησης, ενώ ο Γιώργος Παράσχος με μια λέξη («δυστυχώς») περιέγραψε τα συναισθήματά του για τον υποβιβασμό της ΑΕΚ.

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος και δημιούργησε λίγες, αλλά κλασικές ευκαιρίες. Η ΑΕΚ από την πλευρά της πάλεψε όσο μπορούσε και ίσως με παρόμοια εμφάνιση σε προηγούμενα παιχνίδια να μην είχε αυτό το τέλος.

Το γκολ που έκανε τη διαφορά πέτυχε στο 92’ ο Κώστας Γιαννούλης με όμορφο πλασέ και αφού είχε σπάσει το τεχνικό οφ σάιντ. Κοντά στο κύκνειο άσμα της ΑΕΚ βρέθηκαν πεντακόσιοι οπαδοί της, παρά την απαγόρευση με απόφαση της αστυνομίας. Καλή ήταν η διαιτησία του Ανδρέα Παππά από τον σύνδεσμο της Αθήνας.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ράντμαν, Γιαννούλης, Λαζαρίδης, Νάστος, Σκόνδρας, Δημούτσος, Πίτου Γκαρσία, Μπρίτο, Σουμπίνιο, Ουντότζι (86’ Μπάλλας), Ναπολεόνι (69’ Καραμάνος).

ΑΕΚ: Αραμπατζής, Φούντας, Γκερέιρο (73′ Αναστασόπουλος), Ρίκκα (80’ Κατσικοκέρης), Πετρόπουλος (64’ Τσίτας), Βλάχος, Μπουγαΐδης, Καραλής, Μητρόπουλος, Κουτρουμπής, Τσουκαλάς.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...




Μποζουκια Αθηνα