Ο διεθνής ποδοσφαιριστής βγήκε να ξεσκάσει μαζί με τη σέξι Στεφανίδη δύο μέρες μετά το φιάσκο της Εθνικής
Η Εθνική… Εθνική και τα μπουζούκια μπουζούκια μετά της αρραβωνιαστικιάς! Μπορεί το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ποδοσφαίρου των ανδρών να γνώρισε την περασμένη Παρασκευή ταπεινωτική ήττα με 0-1 μέσα στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» από το αντίστοιχο των Νησιών Φερόες για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Γαλλίας, ο Παναγιώτης Κονέ όμως είπε να «πνίξει» τον πόνο του σε νυχτερινό κέντρο, παρέα με τη σέξι Χριστίνα Στεφανίδη. Ο 27χρονος διεθνής θέλησε να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι βρέθηκε στην Αθήνα, καθώς αγωνίζεται στο Καμπιονάτο με τα χρώματα της Ουντινέζε, περνώντας χρόνο με τη σέξι αρραβωνιαστικιά του και διασκεδάζοντας στο Κέντρο Αθηνών με τα τραγούδια του Νίκου Βέρτη και της Ελένης Φουρέιρα. Ολα αυτά συνέβησαν το βράδυ της περασμένης Κυριακής, δύο μέρες δηλαδή πριν από το φιλικό της Εθνικής με τη Σερβία, στα Χανιά.
Οσο για τη Χριστίνα; Αν και ο Παναγιώτης συγκέντρωσε πάνω του τα βλέμματα των γυναικών στο νυχτερινό κέντρο, το μελαχρινό μοντέλο έγινε θέμα συζήτησης στα ανδρικά «πηγαδάκια» λόγω της «καυτής» εμφάνισής του. Κι αυτό γιατί η εξωτικής ομορφιάς Χριστίνα εμφανίστηκε με σούπερ μίνι, μαύρο φόρεμα, συνδυασμένο με ψηλοτάκουνα peep toe.
Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και τέσσερα χρόνια και μολονότι κατά καιρούς ακούγονται φήμες για «σύννεφα» στη σχέση τους, εκείνοι δείχνουν κάθε φορά και πιο ερωτευμένοι, ενώ φίλοι και συγγενείς τους περιμένουν τη μέρα που θα πάρουν στα χέρια τους το προσκλητήριο του γάμου τους. Αλλωστε, μετά τον αρραβώνα επιθυμία και των δύο είναι να ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας.
